Инвитро Тутракан

• 83 146
  • 333
  •   1
Отговори
# 60
Не се притеснявай! Аз като си подадох док.също много му мислих и се притеснявах,но с помощ от страна на някой момиче вече съм по спокойна.Сега силно вярвам че нещата ще се получат.Трябва сами да вярваме в себе си ,защото това ни прави още по силни.Сега си чакам обаждането да си взема заповедта и чудото да стане. newsm17

# 61
Nikolllll

аз също ще ставам пациентка за ин витро на др Бойчев.
Доколкото разбирам са партньори на клиника Надежда и др Стаменов - за мен това беше плюса, който надделя в тяхна полза.
В петък ми е първата среща с др Бойчев, надявам се да оправдае надеждите ми.

според мен, за успешно ин витро, има много твърде много фактори - апаратура, опитност, качество на яйцеклетките, на сперматозоидите, ендометриум, имунна система, ... и не на последно място - късмет.

аз съм решила да направя един опит в тутракан, колкото да видя "какво е". от там нататък ще гледам да се преместя в софия. 

# 62
има много успешни опити,но момичетата не пишат,а има и друга тама-медицински център в тутракан  Mr. Greenуспех Laughing

# 63
Здравейте момичета. Нека и аз да се запиша тук. Другата седмица ми предстои и на мен кандидатстване по фонда. Четох много по форумите за самото инвитро и за подготовката, която изисква. Бих искала само да попитам някоя от Вас може ли да ми каже какви документи е необходимо да се носят при кандидатстване освен изследванията, които така или иначе са при Бойчев?

# 64
Ами щом изследванията ти са там друго няма.А имаш ли цветна снимка и епикриза?Ако ги имаш всички тези, другите (декларации и заявления ) ги попълвате там на място с твоя партньор и те питат лично ли ще ги занесете до София.Ако не може да ти ги пратят с куриер от самата клиника ,а ти само заплащаш куриерската услуга(аз така направих).Това е.

# 65
Благодаря ти Nelu. Имам цветна снимка, но не и епикриза.Предполагам,че още е рано или не е сметнал да ми пусне незнам. Най-добре ще е да ги пратят по куриер.

# 66
                                Здравейте бъдещи мами Simple Smile
 Това е страницата на нашите любими специалисти - екипа на М.Ц.Свети Иван
 Рилски-Тутракан ....много се радвам за тях  newsm51

http://www.networxbg.com/tutrakan/?page_id=102
 Приятно разглеждане....

# 67
                                Здравейте бъдещи мами Simple Smile
 Това е страницата на нашите любими специалисти - екипа на М.Ц.Свети Иван
 Рилски-Тутракан ....много се радвам за тях  newsm51

http://www.networxbg.com/tutrakan/?page_id=102
 Приятно разглеждане....
Благодаря ти,че го сподели с нас   bouquet

# 68
благодаря,за линка  bouquetдокато разглеждах и си поплаках,толкова много спомени...

# 69
Дарители в кампанията до този момент:

МБАЛ за женско здраве "Надежда" , гр. София
АГ болница "Селена" , гр.Пловдив
МЦ "Репромед", гр. Плевен
МЦ "Св. Иван Рилски" , гр.Тутракан
МЦ "София 2000", гр. София
АГ център "Салманида" , гр. Пловдив
"Виена Ин Витро Център" , гр. София
МЦ "РепроБиоМед" гр. София
МЦ "Св. Иван Рилски" , гр. Шумен

Всички двойки се записват на имейл с име, телефон, процедура и клиника, вкоято ще бъде извършена, според заявеното от клиниките . Всяка една двойка има право да участва за процедура в една от клиниките в кампанията! Печелившите ще бъдат изтеглени под номера в ефир, на 25-ти март, Благовещение, на живо, в "Тройка на разсъмване", в присъствие на представител на фондация Iskam Bebe (партньор в инициативата), на нотариус и представители на клиниките:-)))

# 70
много се извинявам ... но каква е тази кампания?

# 71
много се извинявам ... но каква е тази кампания?
И аз честно казано не разбрах много,много newsm78..Ето това е текста,който намерих в страничката на "Тройка на разсъмване" във фейсбук :
Кампания „Повече българчета за България”2013
Старт - 1-ви март:-)))

Тазгодишната кампания на "Тройка на разсъмване"(радио Витоша) и в партньортство с фондация "Искам бебе" е посветена на донорството и включва дарителската инициатива „Човечността има лице”. Акцентите са донорство на генетичен материал, участие на водещите клиники в страната с дарение ин витро процедури и събиране на средства за Клиниката по Нефрология и Диализа към Университетска Детска Болница, за изграждане на първият и единствен за страната кабинет за фукционална диагностика. При дадени ин витро процедури от клиниките, отново ще бъдат изтеглени печеливши в ефир, в присъствието на нотариус, представител на фондация "Искам бебе"(партньори в инициативата) и представители на клиниките! Датата на тегленето е 25-ти март, Благовещение.
Кампанията има изключителен успех до този момент по каузата за донорството, направени са първите стъпки в страната, „малка революция”, а идеята е да се изведе до край тази кауза, с реален резултат. В рамките на кампанията с лицата и професиите си, в студиото или по телефон, ще застанат жените, които станаха донори заради “Човечността има лице”, по съвместен проект с партньорите ни от фондация „Искам бебе”. Ще се коментира какво се промени и какво още може, както и реални случаи и конкретни човешки истории. На донори, реципиенти и всички, които участват в процеса на бъдещото родителство! Вече има и бебета родени с донорски яйцеклетки от нашата кампания. Също и хора, които в момента са в процедура. Има и съвсем млади момчета, които се включиха и станаха донори.
Това е реален шанс да сме част от историята на донорството в България, с много силни резултати. Вярваме, че каузата ще стане национална:-)))
За четвърта поредна година водещи репродуктивни центрове в страната се включват с дарение-ин витро процедура , с включени медикаменти. Желаещите се записват на имейл. Обявяваме печелившите в ефир под номера , не с имената им. По време на кампанията очакваме телефонно интервю с дарителите, за да обяснят защо се включват с този благороден жест, да споделят за работата си и това, зад което застават. Регулярно, в рамките на кампанията в ефир, сайт и фейсбук, както и чрез колегите от другите медии, обявяваме участието на всички. Защото "Човечността има лице"Simple Smile)))
Миналата година, в резултат на кампанията, бе открита първата в България биопсична нефрологична лаборатория за деца, беше реализирано и първото изследване на деца за скрити бъбречни заболявания, благодарение, на което намаляват рисковете от сериозни заболявания на по-късен етап. Прегледани са близо 5000 деца в цяла България, скрининга продължава в детските градини и училища. Активнатата подкрепа на донорството на генетичен материал, както и личното участие на Милена като донор на яйцеклетки, показа, че апелът да дариш щастие и надежда намира все повече последователи. Благодарение на дарените процедури от водещи репродуктивни центрове, вече има родени бебета:-))))
Кампанията среща подкрепата на много печатни и електронни медии, обратна връзка със слушателите, лични истории, поставени теми в ефир и много съпричастност.

Дарители в кампанията до този момент:

Клиника "Надежда" , Клиника "Селена" , Пловдив , Клиника "Репромед", Плевен , Клиника "Св. Иван Рилски" , Тутракан , Клиника "София 2000" , Клиника "Салманида" , Пловдив , Ин витро център "Виена", Клиника "Репробиомед" София
,Клиника "Св. Иван Рилски"

Всички двойки се записват на имейл(нов, който ще обявим при старта на кампанията), с име, телефон, процедура и клиника, вкоято ще бъде извършена, според заявеното от клиниките . Всяка една двойка има право да участва за процедура в една от клиниките в кампанията!

# 72
А кога ще стартира тази кампания и къде ще бъде поместен този имейл, на който можем да се запишем... Simple Smile

# 73
 в страничката на "Тройка на разсъмване" във фейсбук :
Кампания „Повече българчета за България”2013
Старт - 1-ви март

# 74
Благодаря,момичета за инфото... Hug, а да знаете дали има договор със здравната каса вече,че вторник ще си получавам заповедта,....дали ще мога вече да стартирам.. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт