Имат ли българите хранителна култура?

• 76 469
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 855
Сега сериозно. Ако си тип конструкция Никол Кидман , както каза, значи имаш вата нарушение.По Аюрведа-индийската система за хранене. Аз съм този тип, затова помня.Би трябвало да ядеш сладко, торти, мазни неща, сочни плодове сладки, никакъв ориз, царевица, сушени плодове или зеленчуци.Това съвсем сериозно.Поста е към богинята, отнася се до всички с грацилни кости и без никакви мазнини. Те са тип въздух-етер, или или етер-огън, липсват им елементите земя и вода.

# 856

гладът за сладко  е наследена зависимост и е трудна за разбиране от хора, които не са я наследили и никога не са я изпитвали

Може ли ключова дума или линк за това?
И аз никога не съм изпитвала глад /желание/ за сладко. Имам такова обаче за риба.

# 857
  • Варна
Сега сериозно. Ако си тип конструкция Никол Кидман , както каза, значи имаш вата нарушение.По Аюрведа-индийската система за хранене. Аз съм този тип, затова помня.Би трябвало да ядеш сладко, торти, мазни неща, сочни плодове сладки, никакъв ориз, царевица, сушени плодове или зеленчуци.Това съвсем сериозно.Поста е към богинята, отнася се до всички с грацилни кости и без никакви мазнини. Те са тип въздух-етер, или или етер-огън, липсват им елементите земя и вода.
Никога не ми се е ядяло такива неща. Не ги обичам.

# 858
Нана, може в предишния си живот да си била акула.  Mr. Green Joy Joy

# 859
Нана, може в предишния си живот да си била акула.  Mr. Green Joy Joy

При всички случаи гладна улична котка. Налитам и на консерва копърка.  Wink

# 860
И аз сериозно: кореместа и едрогъза структура с кльощави крака - какво би трябвало да ям?

# 861
 Joy Joy Joy Уомън,за теб не  знам, намери си гуру.Трябва да имате баланс на четирите стихии-огън, въздух, земя, етер.Като за начало няколко коремни преси, а? Simple Smile Който иска да отслабне, да яде сушени плодове и зеленчуци,ориз,сушена риба, сухо мляко, луканки, царевичен хляб, и концентарти-те са огнени, даже им викат огнена вода.И обратното-не се ядат мазни риби,червени меса, бира,вино,пшеница.Ето-допълних го. Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 13:38 от punky90

# 862
Този тип конструкция (мазнините се натрупват около корема, крайниците са нормални или слаби) говори за намалена чувствителност към инсулин или направо за инсулинова резистентност. Това означава повишен риск от развитие на диабет, сърдечносъдови заболявания, рак, Алцхаймер в бъдеще, ако не се вземат мерки. Съжалявам, но мерките са ограничаване на първо място на въглехидратните храни - тестено, сладко, нишестени храни. Трябва да се увеличат животинските храни. Също не трябва да се използват растителни мазнини освен зехтин, но може и трябва краве масло, свинска мас, кокосово масло. Това е в общи линии, не по аюрведа, а по логиката на човешкия метаболизъм и човешката физиология.

# 863
Joy Joy Joy Уомън,за теб не  знам, намери си гуру.Трябва да имате баланс на четирите стихии-огън, въздух, земя, етер.Като за начало няколко коремни преси, а? Simple Smile
ЕЕЕЕ, аз сериозно питах. Не ща преси. Не може ли примерно нещо соево преди или след ядене  Laughing Laughing

# 864
Съжалявам, но мерките са ограничаване на първо място на въглехидратните храни - тестено, сладко, нишестени храни.
Е чак пък да съжаляваш, айде недей.  Peace не е болка за умиране. ще си купувам 2-3 прасенца да си гледкам и готово.  Peace

# 865
Писах, че съжалявам, защото повечето хора обичат да ядат санвичи, паста, торти, пържени картофи, ризото и т.н. Аз също обичам, но съм установила, че за мен са вредни. За майка ми, която е с твоята конструкция, също са вредни и тя също свали доста килограми с високомазнинно-нисковъглехидратно хранене (ВМ-НВХ). И също съжалявам, защото може да ви се сторя крайна. А и лесно може да се провери, че пиша в темата за ВМ-НВХ. Но това, което писах, си е истина.

# 866
Cioccolata, хайде по леко де!Големи глупости!Просто конструкция, гени.То всеки ще умре от нещо, ако е там работата.Виж, ако някой държи да умре напълно здрав... Joy

# 867
Писах, че съжалявам, защото повечето хора обичат да ядат санвичи, паста, торти, пържени картофи, ризото и т.н. Аз също обичам, но съм установила, че за мен са вредни. За майка ми, която е с твоята конструкция, също са вредни и тя също свали доста килограми с високомазнинно-нисковъглехидратно хранене (ВМ-НВХ). И също съжалявам, защото може да ви се сторя крайна. А и лесно може да се провери, че пиша в темата за ВМ-НВХ. Но това, което писах, си е истина.
Аз пък обичам яйца, сирене, кашкавал, мляко и зеленчуци. Проблем?

Пък и с един такъв краен хранителен режим, само бих се почувствала болна, като си знам психиката.  Peace

# 868
Щом ги обичаш, наблягай на тях, това е най-добрият вариант за теб Peace Това, на което не е добре да наблягаш, съм го писала - тестено, картофи, ориз, сладко. А иначе не си длъжна до края на живота си да не ги ядеш - пробвай просто да ги ограничиш и виж как ще ти се отрази. Ако нямаш ползи, си ги увеличи отново и виж и това как ще ти се отрази.

А какво според теб означава краен хранителен режим? Това, което аз намирам за правилно, е да се яде пържола плюс задушени с повечко мазнина зеленчуци вместо сухо пилешко бяло месо със сварени само с вода зеленчуци. Това е ВМ-НВХ Wink

За заболяванията - да, публикациите са вече доста, това са все заболявания, свързани с метаболитния синдром.

# 869
Току що нагънах една сочна пица. Явно нямам хранителни навици.

ПС - утре сутринта ще я изгоря с бягане.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт