Имат ли българите хранителна култура?

• 74 053
  • 2 085
  •   1
Отговори
# 285
Аз вчера си правих биорезонансна диагностика. Имам лека хиперфункция на щитовидната жлеза и първата ми чакра -муладхара, определено би могла да бъде по отворена.Александра, ти имаш ли идея какво билково нещо е най-добре да взема ? Имам чувството, че пия повече билкови добавки, отколкото ям.Вчера ми прабавиха и нанокалций. Вземам хималайска и една специална сол с минерали, сега ще трябва и йодирана.Направо ще се пресоля. Joy А от тия неща някой слушайно да е пил?http://tomilherb.com/products/product.php?tireostim

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 09:48 от punky90

# 286
  • София
Пънки, това с чакрата звучи много притеснително.
И за отварянето се бере вълчи зъб на лунна светлина, обаче само в Карпатите и го береш гола.
След това го сушиш там, където светлина на влиза и пиеш отварата три месеца пак на лунна светлина и накрая ще се отвори чакрата.

# 287
 Joy

Не я плаши толкова, може да си е такава чакрата - по-стеснителна.

# 288

Пънки, това с чакрата звучи много притеснително.
И за отварянето се бере вълчи зъб на лунна светлина, обаче само в Карпатите и го береш гола.
След това го сушиш там, където светлина на влиза и пиеш отварата три месеца пак на лунна светлина и накрая ще се отвори чакрата.

Joy hahaha

Azzy..  bouquet

# 289
Azzy,

Кажи как да отвори седма чакра, другите ще се подредят.

# 290
  • Варна
Престанете да говорите кодирано Crossing Arms

# 291
  • n/a
Мисля си, че разликата ни със САЩ е в това, че за да се храниш културно в България,
не е необходимо да имаш чааааак толкова много пари.
Което не важи за чакрите. В смисъл, предполагам, че отварянето им коства един и
същ акъл и от двете страни на океана.

# 292
  • Варна
На мен в Щатите ми се стори по-евтино в съотношение цена/качество. Особено за морските продукти в Бостън.
Такъв биск от омари ядох в Legal Sea Foods Mr. Green.

# 293
Седмата ми чакра е разкош. Първата не е съвсем разкош.При вас, преполагам, е обратното. Яжте патладжан и грозде. Laughing Тва за лунната светлина не е верно, даже за майтап не става.Лунната светлина няма нищо общо с първа чакра.Извинете, но не мога да се отнасям несериозно към чакрите си. Joy Joy Joy

# 294
Айдеее, почна пак с  омарите. Побъркали са се и те по био-еко-органик , а те са скъпички. След като години се тъпкаха с боклуци.

Лиляво грозде, нали. Бялото само с тиквички.

# 295
  • n/a
Приятно ми е - Богиня!,  Laughing , но не на всеки са му предписани омари от лекуващия лекар.

# 296
  • София
А-а, седмата чакра е подчинена на третата, която е подчинена на втората.
Ако седмата е само открехната, трябва да се снабдиш с костюм на камериерка- черна рокличка с буфан ръкав, бяло боне и престилка с къдрички, обличаш я на голо и изчакваш мъжа си да се прибере и се хващаш с прахосмукачката. Ако е затворена третата чакра, обаче, трябва да се захвахеш с почистването на прахта с паунови пера, откъснати на новолуние от мъжки паун в любовен период.
Много трябва да се внимава коя чакра е открехната, обаче.

Там омарите са много евтини, май си говорихме вече за това.
Ако направим ценово сравнение, можем да си организираме съвместна екскурзия за преяждане с омари, по-евтино ще излезе отколкото да ги ядем тук и то някакви хилави, недорасли такива, нито една чакра няма да отворят.

# 297
Ази, това се прави за втората чакра-анахата. Wink

# 298
  • Варна
Честно казано, в Whole Foods е доста скъпо. Особено като се има предвид, че цените бяха за 1/2кг, ако не се лъжа.
 Но пък много често правят фермерски пазари, на които продават сертифицирана органик храна, която не е много скъпа. Мога да пусна снимки, ако някой се интересува.

Освен това, Трещи, омарите са крайъгълният камък на хранителната култура, както се разбра Mr. Green Не ми разваляй удоволствието, моля Mr. Green

# 299
  • София
А може да си организираме вечеря с омари натюр по етикет.
Плесвам ви престилките върху елегантните тоалети и с клещите и двузъбите вилици започва борбата.
Но това ще е втори кръг.
Първи- обезкостяване на цаца, нали вече ви казах.

Общи условия

Активация на акаунт