Интериорен стил по аматьорски 9

• 52 008
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Това ми харесва.. Цветовете, напомняне на маслини, средиземноморие. И пак А това ратаново кресло бих се радвала да имам.

# 136
Пъмните лайсни по порталите ми се струва, че са за високи тавани. Моите са бели ( не харесвам тъмни цветове

И аз съм си мислила кой би се наел в днешно време да прави/оправя тавани с орнаменти. У нас са правени преди 80 години от художник. Все си мисля, че момчета от академията биха могли, знам ли... Надявам се да не ми се налага да разбирам Blush.
Няма начин да не правят някъде. В родителите ми има такива гипсови орнаменти.с племенника ми с една топка помогнахме на единия корниз да слезе на земята...Знам, че баща ми си ги беше отливал след това сам, а и отзи ден мярнах отливките за розетки в мазето им

# 137
Това ми се стори интересно и споделям
цък

# 138
  • Варна
Това ми се стори интересно и споделям
цък

Мда, с тази подробност, че Сецесион и Ар Нуво е един и същи стил  Mr. Green Както и Либерти, Югендстил и Модерн.
На мен не ми хареса хаотичността на представения материал, както и някои неточности. Строгата геометрия НЕ е характерна за Сецесиона.  Naughty

После ще погледна внимателно и лилавата спалня.

# 139
Янефф, наистина като монтажник си ужасно добър! Вероятно това донякъде ти прави лоша услуга, че се впускаш да направиш невиждани и нечувани форми от гипсокартон, да надминеш себе си. Така гипсокартона се превръща в самоцел. За теб, като творец на гипсокартона е без значение полето на изява, важно ти е да направиш много и сложни форми, а това за един дом не е нужно и не е на място. За клиентите ти - разбира се ще правиш каквото поискат и ще си взимаш хонорара, но за своя си дом е друго. Не виждам каква е концепцията на хола ти. Полилея дошъл от епохата на миналия век си съчетал с космически интериор като за евтино квартално кафене. Отново самоцел. Нахакал си кръгове навсякъде където си намерил място - и таван, и стена, само защото се правят най- трудно. Меката мебел и масата в посткомунистически стил, а щорите - офисни. Черни тавани като за нощен бар с танцьорки и стени оранж като за детски клуб. Манджа с грозде. Имаш напредък с това, че вече се определяш като професионалист в монтажа, не и в дизайна и стила. Значи си за тази тема  Wink  Simple Smile

И дивана с това бялото на седалната му част стои все едно е по хастар.

Добре де като си тръгнала да коментираш  защо поне не видя снимките до край , стените не са оранжеви ,а са бели с черни ленти ,оранжевото беше грешка и след два дена се поправих .Диваните са на 24 г и са претапицерани .Седалките на диваните са двулицеви , от едната страна са слонова кост като щорите ,а от другата са си кафяви .
Полилея е модел 2011 г и беше в рамките на бюджета ми , сигурно не си ходила скоро по магазините да видиш , че под 400 лв хубав полилей няма.

# 140
Ааа, не с лошо към Пина!
Аз пък си мисля, че това с прожектор влиза в бюджета и ще изглежда по-намясто.
Добавям, че видях черно-белите стени. Peace

Ема, Hug

# 141
Ама, Богиня, то си го пише за сецесиона Mr. Green

В различните области или държави носи различни имена: Австрия – „Сецесион”, Германия – „Югендстил”, Франция – „Ар Нуво”, Англия – „Модърн Стайл”, Италия – „Либърти”, Испания – „Модернисимо”, Русия – „Стиль Модерн”.

# 142
  • Варна
Ама, Богиня, то си го пише за сецесиона Mr. Green

В различните области или държави носи различни имена: Австрия – „Сецесион”, Германия – „Югендстил”, Франция – „Ар Нуво”, Англия – „Модърн Стайл”, Италия – „Либърти”, Испания – „Модернисимо”, Русия – „Стиль Модерн”.
Да, да, видях. Ами тогава защо са ги разделили като ДВА стила?  Mr. Green
Признавам, че първо само погледнах големите букви и картинките  Mr. Green

Лилавата спалня ми хареса, само пеперудката на гардероба ми идва в повече. Уф, трябва да взема най-накрая фотоапарата и да нащракам моята спалня, за да я оплюете дружно като върл кич. Mr. Green

# 143
Уф, трябва да взема най-накрая фотоапарата и да нащракам моята спалня, за да я оплюете дружно като върл кич. Mr. Green

Хайде де. Откога се каниш и ние ти се каним. Mr. Green

Прехвърлих и аз материала набързо и ми се струва точна информацията, само че е много сбита и наистина съвсем хаотично подредена. Човек трябва да си води записки, за да си я подреди. Simple Smile
Както и "Тонет" не е стил, а име на марка, обаче по някаква причина е сложено там измежду дефинициите за стил.
И да кажа, че в Италия се произнася "Либерти", а не "Либърти". Къде ти от италианци такъв засукан акцент? Simple Smile)))))

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 19:39 от Barbabeau

# 144
А това ратаново кресло бих се радвала да имам.

Виж колко подобни има в Икеа: http://www.ikea.com/it/it/catalog/categories/departments/living_room/20907/

# 145
  • Варна
Уф, трябва да взема най-накрая фотоапарата и да нащракам моята спалня, за да я оплюете дружно като върл кич. Mr. Green

Хайде де. Откога се каниш и ние ти се каним. Mr. Green

Ми, срамувам се, бре. Това е най-личното помещение все пак.

# 146
Най-личното е банята, а ние вече видяхме баня, обзаведена от теб и я одобрихме. Видя ли, че не е страшно. Laughing

# 147
  • Варна
Мне, спалнята ми е по-лична Simple Smile Особено тази, червената, на която й липсват само фенерите отвън според думите на мъжа ми Mr. Green

# 148
Слагаш червена точка +18 и ги пускаш спокойно Mr. Green

# 149
http://eva.bg/categories/звезди-и-лайфстайл/28-портрети/11519-иглика-и-христо---столичани-на-село.html#sld

Интересен извънградски дом

Общи условия

Активация на акаунт