Интериорен стил по аматьорски 9

• 52 008
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Относно стената : ако беше сложен някакъв шкаф или секция  сам по себе си е широк не по малко от 40 см  което отнема много място , стаята в която е стената е 6.3 м  и или спалнята или холчето щяха да стана с  30 см по малко ,то и сега е малко де .Под кръга на тази стена ще има секция  с тв. , а отвора от горе е оставен за да влиза естествена светлина от към терасата ,чакам да ми изпратят снимки в готов вид да видим какво се е получило .
Моя таван е висок 2.85 см  не е като панелките 2.5 м , а и идеята ми беше стаята да изглежда по-широка защото е малка 18 м2
Квадратите които видя са в частен дом и се намират  между първия етаж и първото ниво на втория етаж ,цялата къща я правихме с помоща на дизайнер ,лошото е ,че изгубих снимките на другите декорации в къщата .

Нишата за спалнята  не позволява да се направят вдлъбнати рафтове защото е само 7 см изпъкнала ,а относно бърсането на праха на подобни ниши не е никакъв проблем ,има специални гладки мазилки и латекси .

И пак да повторя аз не съм дизайнер ,монтажник съм ,правя това което ми харесва и това което искат клиентите ,няма нещо което може да ми нарисувате на лист и да не мога да го направя на тавана или на стените ви ,говоря за гипсокартона .
Правил съм много грозни неща по желание на клиентите ,ама на тях това им носи удовлетворение  и им харесва ,все пак нали това е важното -клиента да е доволен .

Една случка : вика ме клиент -семейство разчертали нещо на тавана и викат това искаме ,казах им , че не се вързва с нищо в апартамента , но настояха.Крайния завършен продукт приличаше на задник , но те си бяха страшно доволни от начина на изработка и вида на нещото което направих , и думите им бяха ,че не са виждали по-хубава форма  #Crazy

# 121
Янефф, наистина като монтажник си ужасно добър! Вероятно това донякъде ти прави лоша услуга, че се впускаш да направиш невиждани и нечувани форми от гипсокартон, да надминеш себе си. Така гипсокартона се превръща в самоцел. За теб, като творец на гипсокартона е без значение полето на изява, важно ти е да направиш много и сложни форми, а това за един дом не е нужно и не е на място. За клиентите ти - разбира се ще правиш каквото поискат и ще си взимаш хонорара, но за своя си дом е друго. Не виждам каква е концепцията на хола ти. Полилея дошъл от епохата на миналия век си съчетал с космически интериор като за евтино квартално кафене. Отново самоцел. Нахакал си кръгове навсякъде където си намерил място - и таван, и стена, само защото се правят най- трудно. Меката мебел и масата в посткомунистически стил, а щорите - офисни. Черни тавани като за нощен бар с танцьорки и стени оранж като за детски клуб. Манджа с грозде. Имаш напредък с това, че вече се определяш като професионалист в монтажа, не и в дизайна и стила. Значи си за тази тема  Wink  Simple Smile

И дивана с това бялото на седалната му част стои все едно е по хастар.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 08:58 от pina

# 122
  • Варна
Янефф, изпроси си го.  Mr. GreenАз като никой път се опитах да бъда деликатна, но ти не ме разбра  Mr. Green На твое място МНОГО внимателно бих прочела написаното от пина. После бих го прочела още веднъж.

# 123
Ето примери с тъмен портал и тъмни первази, Росна китка май се интересуваше как би стояло. На мен не ми харесва.
1... 2... 3... 4... 5...

# 124
Ауууу, Ема златна, много благодаря Hug Сега се чудя кое най- ми харесва. С ваната, ваната  Peace

# 125
Ема, как ги намираш тези портали? Някаква ключова дума ли има? Вчера толкова рових, едва- едва по нещо намирам. Обаче пусти портали, много ги харесвам! С ваната, да  Simple Smile

# 126
Пина, случайно попаднах Simple Smile

# 127
Леле, че теми сте зачекнали Mr. Green.

За порталите да си кажа - предпочитам ги светли и аз. Въпреки че съм прекарвала време в апартамент с тъмни такива и също се чувствах добре. Но той беше (и е) работно място. При следващо ходене бих снимала и споделила. ...

За жълтите стени и картонените водовъртежи. Предпочитам първите.
Ние имаме и жълти стени, де. Вярно в детската стая са, но са много жълти. И много ги обичам! Нищо че са съчетани със скучен таван Laughing.

И аз съм си мислила кой би се наел в днешно време да прави/оправя тавани с орнаменти. У нас са правени преди 80 години от художник. Все си мисля, че момчета от академията биха могли, знам ли... Надявам се да не ми се налага да разбирам Blush.

И стига с тези панелки и измислените им височини от 2.5 Laughing.

Редактирам и пускам две снимки от въпросния апартамент. Не, че много се вижда, но да си помечтая с вас как някой някога ще ми го подари Laughing
1, 2
Таваните са високи... . Оставени са старите врати и каси навсякъде, боята е свалена до дърво, и са потъмнени. Подът е естествен паркет и мисля плочки и мозайка, в някои помещения. Стените навсякъде са бели. На първата снимка се виждат затъмнени прозорци. Това си е дограмата, затъмненото идва от фолио, което е на някакви дребни цветя, по спомени...
Влюбих се в него от пръв поглед, въпреки че няма почти нищо. Но предлага мнооого...

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 14:57 от Visible

# 128
Това ме стопли днес -  1..  2..  3..  4..

# 129

Тук идеално са го докарали на цвят "боза". Канапето трябваше да е в друг цвят май.
Иначе ми харесва този ленен панел пред прозореца - какво ли е? Май не е перде, не е японска стена, не е римска щора... Thinking

# 130
Мен ме кефи така бозаво. Дивана е нещо като пепел от рози, а аз и кафевеещ бих го сложила. Или тъмно бежово.
Аз мислех, че е римска щора, но сега се загледах, че му ги няма хоризонталните пръчки, явно не е. Но закрепването е точно като на римска щора. Нещо хибридно може да е. И на мен от цялата снимка то най- ми хареса.

# 131
Визибъл, пожелавам ти някой някога да ти го подари Simple Smile

Пина, ама 1.. цялото в лунички и картон   Shocked

Аз пък бих се прежалила за такава лилава спалня, с цялата ѝ кичозност  Sunglasses
1... 2... 3... 4... 5... 6... 7...

# 132
Пина, ама 1.. цялото в лунички и картон   Shocked

Да  Confused Само това не ми харесва. Всичко друго е  Heart Eyes Особено масата и столовете - искам гиии....

# 133
Аз пък бих се прежалила за такава лилава спалня, с цялата ѝ кичозност  Sunglasses
1... 2... 3... 4... 5... 6... 7...
И аз, но без частта с ваната. Споделям това, което каза Самурайка за духа, който трябва да носи една спалня - че няма лошо да е малко ебалня Laughing Аз лично го предпочитам пред дантели, балдахини и чаршафи на пеперудки.
Нашата спалня никога не сме я ремонтирали, така че има доста, хм, никакъв вид, но това е понеже предвиждаме цялосто прекрояване на етажа със спалните. Иначе винаги съм си я представяла тъмна като хралупа Grinning Едно легло, нощни лампи, шкафчета и картини. Горе-долу това ми трябва в спалнята. Гардероби и скринчета - в гардеробната. Телевизор и бюро с компютър - твърдо нье.

Визи, много готино това!

# 134
Аз пък си мислех, че ще кажеш без обувките Laughing
Загледах се и ми се струва, че и тези са някъде около 46-ти номер Shocked
Възможно е да е оптическа измама newsm78
Аз взимам и ваната Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт