Интериорен стил по аматьорски 9

• 50 265
  • 740
  •   1
Отговори
# 525

видях, че не съм копирала втория линк добре и се поправям

http://www.jilishta.com/4&4.html

# 526
Пак нещо не се получи, съжалявам, незнам защо. Беше една статия от списание " Жилища "

# 527
По темата с масите - каква пищност, какво чудо!  #Crazy

1..  2.. 

И други, пак внушителни

1..  2..  3..  4..  Mr. Green   5..  6..

# 528
То с толкоз цветя и свещи и баба може... Mr. Green

# 529
Абе у нас и храна обичаме да сагаме по масата  newsm78 а не виждам място...И Хелоин тематиката ми е силно омразна в момента (две партита, на които трабва да съм вещица са ми се заформии  Sick )

# 530
Не само в момента, ами перманентно си ме дразни хелоуин тематиката, ама тая вампирска маса я харесах.

Ягодка, да. С толкова цветя...

# 531
Абе у нас и храна обичаме да сагаме по масата  newsm78 а не виждам място...И Хелоин тематиката ми е силно омразна в момента (две партита, на които трабва да съм вещица са ми се заформии  Sick )

Поне лесно ще влезеш в роля, щом толкова те влече... Joy

Между другото мъжът ми, като се върна от семинар в Париж, се оплака, че ги хранили основно с листенца от теменужки, заляти с разни пенести сосове Laughing (италианец описва френската кухня:))))) ), та евентуално може да приемем, че тук на тази маса е сервирана храна. Mr. Green

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 14:54 от Barbabeau

# 532
И аз си помислих, що точно вещица трябва, но може би това най- лесно достижимо...  Mr. Green  Самурай, молим само да не ми се обидиш!  Praynig  Laughing

# 533
'пцилютно невъзможно е да ти се обидя, Пин, дори да не ми харесаш състареното кресло, пак няма да ти се обидя  Mr. Green

Трябва, щото е в сценария. А и ше ми иде отвътре да гледам лошо  Mr. Green

# 534
A, няма да го харесам... Аз харесвам всичко, без гипсокартон!  Laughing

# 535
Между другото мъжът ми, като се върна от семинар в Париж, се оплака, че ги хранили основно с листенца от теменужки, заляти с разни пенести сосове Laughing (италианец описва френската кухня:))))) ), та евентуално може да приемем, че тук на тази маса е сервирана храна. Mr. Green

А ти как така не му зави малко паста за из път на човека, а го подлагаш на такива изпитания?  Mr. Green

# 536
A, няма да го харесам... Аз харесвам всичко, без гипсокартон!  Laughing

Ей ... добре че го спомена и се сетих да покажа какво ме впечатли скоро.... Shocked

Скрит текст:

Да поясня, че това са 2 помещения в един магазин за електроуреди....

# 537
# 538

Ох, и аз така. И най-вече отворената врата, и улицата, която вероятно е там зад нея.

Добре де, всички въздишаме по тези прекрасни подредени домове, но аз не мога да си представя как хората ги обитават наистина, извън снимките. Вероятно аз имам проблем, но вие къде държите всичките си вещи? Примерно кухнята ми (в която се готви!) е зарината със съдове, прибори, и други принадлежности. На масата винаги има подправки, телефони, дистанционни (да, ние имаме тв и в кухнята.... гррр...). Спалнята.... не е малка, но до скоро стоеше дъска за гладене, с дрехи, чакащи гладене, до леглото онзи кът, наречен "тоалетка", затрупана с помощниците по красотата  Joy, които ако не се бършат от прах всеки ден, изглеждат кошмарно.... Банята, пълна с шампоаните и другите неща на трима ни, хавлиите висят на стената зад вратата.... За хола не говоря изобщо, защото наскоро си пренесох всичките фотонеща обратно в него, и изобщо не подлежи на описание..... Изобщо, за да направиш поне малко прилична снимка, трябва да изринеш всичко от стаята.
Та след тази прелюдия, искам да попитам: Къде си държите всички вещи? Изхвърляте ли след като ви писнат, прибирате ли ги някъде, или килерите ви и шкафовете ви са много големи? Приемам всякакви съвети и хитри трикове от сорта на "как да спестим място в къщи"

# 539
  • Варна
Повечето вещи са по шкафове. Мразя неща отвън. Кухни с отворени лавици и наредена посуда по тях /годна за сипване на храна/ ме докарват до тиха лудост.

Периодично правя чистки и зареждане на мах'лата  Mr. Green, за да освободя място за нови екперименти. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт