Интериорен стил по аматьорски 9

• 50 283
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Последното е страхотно Heart Eyes

Защо използвате "лофт", а не мансарда или мансарден апартамент, както си е прието у нас?

# 466

Защо използвате "лофт", а не мансарда или мансарден апартамент, както си е прието у нас?

Защото не е това.
По-кратко е да напишат лофт, вместо "фабрика, превърната в жилище".

# 467
Ема, няма липсващ цвят в картинката - права си. Добра комбинация,но няма червеното. А при мен освен тъмното, кафявото и бялото - ще има червено. Не искам да се лишавам от него. Наистина. Искам си и червеното.  Mr. Green Затова мисля че бялото не е цвета. Трябва леко омекотяване на силните цветове.

Да де, червеното ти ще си го добавиш. Аз исках само да покажа, че белите стени с тъмния под са съвместими. Често целейки омекотяване се получава голяма боза newsm78
Колкото до приемника, ми не снимах, няма какво да му снимам, той просто си е мушнат отгоре между тв-то и стената, малко надстърча, но не е дразнещо. Нямам идея дали би станало при всеки плоскоекранен телевизор, нейният е огромен и може би затова успява да се събере там.

Самурайка, когато гледах снимките и за миг не ми мина през ума, че възлите са временно решение. На мен ми харесват страшно много, дори промених (още не готовите Close) скици и направих дълги, тесни прозорци на спалнята от двете страни на леглото.

И аз така, заплюх си идеята Simple Smile

Също мислех за шаблони с надписи, харесва ми, но нещо не мога да го дообмисля, трябва сериозно да разгледам картинки и идеи в нета.
Ето ти идея. Сега не бих изписала така стените си, но ми се стори идейно за по-млади хора Simple Smile

# 468

Защото не е това.
По-кратко е да напишат лофт, вместо "фабрика, превърната в жилище".

аха  Peace
и въпреки това, лофт продължава да не ми харесва Laughing

# 469
Лофт и мансарда са съвсем различни неща

# 470
Разгледах къщата на Лина Бо Барди. Аз асоциации със студентски стол нямах (лесно обяснимо Blush), но преди да видя къщата и чувайки "стъклена" си представих студен аквариум. А всъщност... нищо общо.
Много се трогнах от думите на Барбабо, описващите усещането за тази жена. На мен ми се стори... Къщата, не тя, изолирана, скрита, ...самотна Confused. Не знам...
Има нещо докосващо определено и много се радвам, че научих за нея. Hug

ВК, основната причина за бързото махане на снимката на стената, беше че на нея има и усмивки Laughing. Ако се засечем на линия ще я пусна пак.

Офф, аз си мислех за най-странното, щуро жилище, в което съм влизала... И май няма много такива, ако изобщо и едно се намери Crazy
Първо се сетих за едно таванско, за което не съм сигурна дали не съм и писала. Става въпрос за таванска стая на мъж. Неговата бърлога, или както Пина казва е*алня - легло и в средата душ кабина. Толкоз.
След това - пак мъж, който в спалнята си имаше бар... Да не се повтарям какво беше жилището Blush.
Друго, но то е потискащо Confused... Апартамент с надписи на абсолютно всичко. На чекмеджето пише "чекмедже", на хладилника - "хладилник" и пр.
Всичко друго, за което се сещам е значително по-обикновено.
И също се замислих - все мъже, мъже... Жените сякаш нямат такива изцепки.

# 471
Друго, но то е потискащо Confused... Апартамент с надписи на абсолютно всичко. На чекмеджето пише "чекмедже", на хладилника - "хладилник" и пр.

A това по каква причина?!
Представих си това жилище с тази картина на стената: Laughing
Скрит текст:

# 472
Тъкмо на място! Laughing

В интерес на истината не знам. Веднъж съм си позволила да попитам и отговорът беше от рода на "Така ми харесва. А на теб?"... Не вярвам, обаче. Всичко беше собственоръчно издраскано; момчето, което живееше там има безумно филмова история, но не съм сигурна, че мястото й е тук.
Жилището винаги ми е навявало тъжна асоциация с болестно състояние.

# 473
  • густо майна Филибето
На мен често ми идват разни откачени идеи, но не решавам сама, а и обикновено нямам възможността да ги направя - или ми липсват уменията, или средствата.  Харесва ми да провокирам по някакъв забавен начин хората.
 Точно в тон с темата в момента, ми дойде наум преди няколко дни да облепя стената на външната тоалетна (която ще се ползва от гостите, когато седим на сянка под върбата) с вестници , нещо като декупаж. Това е една закачка към гостите, които обичат да четат в тоалетната, нещо, което никой от семейството не прави.
  Цялата баня/тоалетна си е малко странна - една каменна стена, една тухлена, една с дюшеме,пода е с гранитогрес, с вид на ръждясал метал, реших, че врата, облепена с вестници ще й подхожда Grinning
Скоро един приятел, дърводелец, се похвали с новата си тоалетна (ново жилище), беше я облицовал с дърво и цялата стена беше в рафтове с книги Laughing

# 474
  • Варна
Цитат
Скоро един приятел, дърводелец, се похвали с новата си тоалетна (ново жилище), беше я облицовал с дърво и цялата стена беше в рафтове с книги
Ехааааа, идейно Mr. Green

Ето една готина тоалетна.

# 475
  • густо майна Филибето
Харесват ми етажерките: http://www.purodeco.com/?p=5965

# 476
  • Варна
Страхотна идея, но все ме гложди съмнението, че са по-скоро декоративни, отколкото функционални. Страшно нестабилни ми изглеждат newsm78

И съм много възмутена от вас Close Някак сте ми ровили в мозъка и сте ми откраднали идеята за нотни школи върху стените. Close Щях да правя така кухнята, да му се не види.

# 477
Че ти все още можеш да направиш!  Grinning

Да споделя и аз нещо, което много, много ми хареса!

http://flodeau.com/2012/09/gus-wustemann-5sculptures-apartment/#.UGaTBa7MNdg

# 478
  • Варна
Че мога, мога. То е ясно  Mr. Green Но вече се губи свежестта на идеята Mr. Green
Пфуф, ще трябва да ги рисувам, значи. А така ме мързеше.

Имам питане. Имате ли идея, откъде може да се намери златна/патинирана боя за стена? Вдъхнових се от Фенси Embarassed /пицарията/ Голям срам.

# 479
Имам питане. Имате ли идея, откъде може да се намери златна/патинирана боя за стена? Вдъхнових се от Фенси Embarassed /пицарията/ Голям срам.

Златен варак?

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт