Интериорен стил по аматьорски 9

• 50 281
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Относно странните домове:
В пловдивския край(откъдето съм родом) имат следните традиции– строи се къща на 2 или 3 етажа, обзавежда се. Живее се обаче в стаичка отстрани, т.нар. лятна къща. Голямата къща само се чисти и се показва " да се види" като дойде някой!
И там се събират само за сватби и погребения Mr. Green Не всички са така, но при по–старите е честа практика ooooh!
Нещо от мен за настроение : 1 , 2 , 3 , 4 , 5
Искам да живея тук

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 19:40 от venelina2006

# 481
  • Варна
Имам питане. Имате ли идея, откъде може да се намери златна/патинирана боя за стена? Вдъхнових се от Фенси Embarassed /пицарията/ Голям срам.

Златен варак?

Скрит текст:
O, да! Откъде?
Някой виждал ли е?

Бтв, в Практикер разпродават Дулукс. Няма да зареждат повече Sad

# 482
В магазините за художници. Има на ленти (ролки), който е удачен за позлатяване на рамки, за твойта цел ще ти трябва този на листчета (размерът е около 10х10 см). В ютуб има филмчета, които показват как се работи с този материал и как се постигат ефектите - от идеално гладко злато до по-състарено и патинирано. Може да видиш и в еВау какви цени ще ти излезат, може на дребно в магазин да е по-скъпо, не знам. На английски се нарича gold leaf, на италиански е foglia d'oro.
А съществуат също и сребърен и бронзов варак, които изглеждат много благородно. Peace

# 483
venelina2006, идвам и аз Simple Smile

# 484
  • Варна
Барбабо, уф, за 20кв.м коридор при тези цени на варака..... не ми се мисли. Tired Ще търся нещо друго явно.
Мерси за идеята Heart Eyes Беше ценна, понеже ми напомни,че си бях купила няколко листчета от Слънчогледите за скромната сума от 11лв.

# 485
  • на североизток

Моля ви, вземете и мен Praynig Прекрасно е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Каква гледка, какво спокойствие, какъв премерено топъл интериор....Къща-мечта Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 486
Сънувах, че ето тук стачкувам  20–30 дни, докато формулирам исканията си и Богиня ми помагаше да не се мъча с грешното вино newsm24
Иначе подозирам, че живее тук ,но вродената й скромност не й позволява да си признае. Simple Smile

# 487
  • густо майна Филибето
Приятно ми е - Богиня! , помня от детството си бронзови барокови шарки по стените, направени с валяк с формички. Боята едва ли е била нещо различно от оцветена постна (варова ), а бронзът ми се струва, че е като този за печки. Обаче аз съм мазала котлони със сребърния - мирише.

Намерих в нета това:  http://www.adicolor.bg/?act=products&do=details&id=22

venelina2006 , това с къщите и заключените стаи е повсеместно явление(аз пък съм родом от морето). Ние в апартамента обитаваме две стаи и кухня целодневно(петима сме), и то заради телевизорите. Иначе ще ни стига една голяма стая и някъде да спим нощем. Simple Smile Другото е буржоазия Joy

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 10:09 от Ljuboznatelna

# 488

Моля ви, вземете и мен Praynig Прекрасно е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Каква гледка, какво спокойствие, какъв премерено топъл интериор....Къща-мечта Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А, не! Много е ръбато. И гледката е ръбата. Само една маса има овална и няколко нолини.
 Хайде, от мен да мине, ще живея там, ама само насила  Heart Eyes.

# 489
  • Варна
Сънувах, че ето тук стачкувам  20–30 дни, докато формулирам исканията си и Богиня ми помагаше да не се мъча с грешното вино newsm24
Иначе подозирам, че живее тук ,но вродената й скромност не й позволява да си признае. Simple Smile

Хихи, хубаво място за стачкуване, /притискам се до теб на барикадата, хлъъъц/. Иначе си живея скромничко, не е това местообитанието ми, въпреки че ми се иска Mr. Green

Любознателна, жива да си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Това е боята!!!

# 490
Богиня , Hug
Момичета, ще споделя част от дома си. Правено е преди няколко години, когато имах здравословни проблеми и се нуждаех  от цветове, радост и надежда. Критикувайте на воля.
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
Барбабо е направила нещо страхотно и уникално Heart Eyes

# 491
  • Варна
Венелина, предполагам, че тези без регистрация в Пикаса /като мен/ не могат да видят албума.  Sad

# 492
Аз имам регистрация, но пак не се вижда, нещо в линка не е наред.

# 493
# 494

Страхотно! Направо кътче за релакс, най ми харесаха розовите лампички по тавана и тоалетната, страхотен избор на плочки!

Общи условия

Активация на акаунт