За захранване и на мен много хора и педиатри ми казват да захранвам, но аз съм решила да го захранвам най-рано в 6-ия месец (дано да нямам проблем с кърмата дотогава). Все пак цял живот ще яде всякакви неща, но кърма ще яде само сега.
Ще пробвам да махна поне второто дохранване отново.
Ще си го гледаме, па дано се кротне по нататък!

И както и Цанкова ти е казала по-добре вечер да е изцяло на кърма 

Дано бързо отмине този период и при вас 

, и аз като теб се разчувствах, бяха най-хубавите 9 месеца, въпреки гаденето, повръщането и притесненията 

И той сякаш усеща и стои мирничък милия 

Чух по едно време, че Милото я храни и само се надигнах да й капна капки в очичиките. Сега се чувствам страшно гузна, че снощи не я изкъпахме. Днес мама ще се притече на помощ да мога да поспя малко а имам и да пазарувам бебешки неща и от четири дни не ми остават сили и време. Добре, че съм предвидлива и винаги имам запаси от памперси и мляко но и те се изчерпаха и пазаруването е крайно необходимо.

Стискай зъби и не рухвай психически
Ще се оправи но просто трябва да си търпелива и упорита. То и аз като тебе бих откачила от нерви и безсилие за това силно те гушкам и наистина се надявам днес да сте по-добре 
. Толкова се радвах, че този бебок се вози в количка за разлика от брат си, който от най-ранна възраст упорито си искаше да го носиш на ръце - е вече и бебе Наско не иска в количка. Само като е пред заспиване се подере - подере от рев и заспи. Това да се вози и блажено да си гледа - няма го вече.
. Толкова се радвах, че този бебок се вози в количка за разлика от брат си, който от най-ранна възраст упорито си искаше да го носиш на ръце - е вече и бебе Наско не иска в количка. Само като е пред заспиване се подере - подере от рев и заспи. Това да се вози и блажено да си гледа - няма го вече.

Особено вечер, постоянно иска да го носим изправен.