Парфюмни размисли и страсти - 162

• 44 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Mauboussin ми пристигна днес и естествено се пръснах- душа не трае. Първата пръска беше малко разочароваща. Но пръснах още веднъж и магията май се случва! Идеалният плодов аромат! По принцип мен ме знаете, че не съм много по зрелите плодове, но тук бирата е друга! И сърцето му е идеално, когато прасковата и сливата дадат място на дървеса, бензоин, амбър и ванилия. Много е хубав! Нямах си такъв стил, довечера май ще излизам и ще пиша като го разходя. Ама не ми напомня много на Аник Гутал- може би първите секунди заради ликьорената слива, но след това отива в съвсем различна посока. Бутилката е мега яка! И е много интересно как сочните презряли сладки плодове се съчетават със една сухота... Абе страшен аромат.

# 151
  • София
Някой с впечатления от Guerlain Insolence Eau Glacee EDT ?
По-пудрен и прохладен от Инсоленс едт, не толкова агресивен, но също толкова траен.

# 152
Мацки, има ли разлика между лимитираната МЧР на Герлен от 2009 г. и новата? Във Фрагрантика показват различни пирамиди. Моля за сравнение от някой, който ги познава и двете  Praynig.

# 153
Някой с впечатления от Guerlain Insolence Eau Glacee EDT ?

За лятото е идеален - не толкова нахален и присъствен като инсоленс едт, но все пак с много добра трайност. За зима не знам дали ще е подходящ.

П.С. Иии, бе Атти, тъкмо реших да блесна с инсоленсовите си познания (придобити благодарение на теб  Laughing), и ти ме изпревари Simple Smile.

# 154
  • София
 Joy Hug Hug Напротив, радвам се, че имам подкрепление   bouquet

# 155
  • София
Супер, прохладен и не толкова агресивен ме печели като определение, сега остава да го открия и тествам, имате ли идея къде може да го имат?   bouquet

# 156
И аз днес си придобих най-накрая Insolence EDT, отдавна му се каня, с кеф ще си го понося.
Имах малко проблем с "нашия" сайт, но всичко приключи добре, доволна съм много  Simple Smile

# 157
Мацки, има ли разлика между лимитираната МЧР на Герлен от 2009 г. и новата? Във Фрагрантика показват различни пирамиди. Моля за сравнение от някой, който ги познава и двете  Praynig.
Да голяма за мен. Peace Стария е вишни  с анасон и доста сериозно развитие, а новия е химични череши плосък, сладък, задушлив и натрапващ се. Без почти никакво развитие.

# 158
  • Велико Търново
И аз днес си придобих най-накрая Insolence EDT, отдавна му се каня, с кеф ще си го понося.
Имах малко проблем с "нашия" сайт, но всичко приключи добре, доволна съм много  Simple Smile

Честито Peace Аз си нося с удоволствие L`Instant Magic,но и на  Insolence съм се наканила Wink

# 159
Честито Peace Аз си нося с удоволствие L`Instant Magic,но и на  Insolence съм се наканила Wink

Аз пък нещо не го почуствах този Magic, но ще му дам още време Simple Smile Абе май доста си падам по Гарлен ( и никак не мога да го произнеса правилно ).

# 160
  • Велико Търново
И аз съм фен на Герлен-от парфюмите имам още Идилия-та и Шалимар инишъл Peace Може би,от този бранд най-много парфюми съм купувала Wink

# 161
Да голяма за мен. Peace Стария е вишни  с анасон и доста сериозно развитие, а новия е химични череши плосък, сладък, задушлив и натрапващ се. Без почти никакво развитие.

Благодаря, Денси. И аз не харесах новия. Както каза една приятелка - абсолютно Cappy вишна е. Но все пак го тествах само на блотер, а това не е достоверно. Вишни с анасон пък съвсем ще ме откаже от лимитката и по-добре.

# 162
Някой може ли да опише La Petite Robe Noire ? Praynig

# 163
Мелиса, виж поста точно преди твоя. МЧР = Малка черна рокля =  La Petite Robe Noire

Днес съм по без парфюм, от сутринта чакам едно Абсолю, не искам да си смесвам впечатленията. И загубих вече търпение, мрън ...

# 164
Привет и от мен Hug.Отдавна не съм се вясвала насам.
Днес послучай първият студ ,се нафъскотих с Ликьорения Ангел.Ами не не е моят парфюм това.Ликьорен ,какаов все е Ангел Laughing.Отива по предазначение при щерката.
По повод темата да кажа ,че обичам цитруси ,макар и да нямам изцяло цитрусови парфюми.Имам Средиземноморските градини ,ама те май смокинови се водеха.Иначе цитрусите ми носят прохлада ,настроение ,жизнерадост.
И да питам и аз нещо  ,я кажете  за Cruel Intentions By Kilian, гледам  в "сайта" го пуснали,пък преди
време много от вас получихте пробички от By Kilian и сигурно го познавате.

Общи условия

Активация на акаунт