Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 32 578
  • 627
  •   1
Отговори
# 15
       Добър ден,момичета!Записвам се да ви следя,а дали ще се включа в коледната томбола ще реша на по-късен етап,т.е като преценя дали съм се справила или не.

# 16
Записвам се, записвам се....   261uu
Благодаря ви за прекрасно оформената темичка с  много настроение Kissing Heart

Имам предложение датите от 24.11.2012г,  05.12.2012г.   да станат на  17.11.2012г  и  03.12.2012г
Така срока за проучване на другарчето мъъънинко се увеличава, а 03.12 е понеделник  -  с началото на седмицата да дадем старт на изпращането.  Как мислите?

Бубка не се притеснявай да се запишеш, няма нищо чак толкова сложно. Нали обичаш и умееш да бродираш  Wink Hug

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 14:23 от didida

# 17
darinaia
"... освен намръщени магазинерки друго няма."
 Joy Joy Joy Joy #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ха-ха - и при нас е така, затова съм се насочила към друг вид оформяне на играчката.

# 18
  • София
аз ще погледна в джъмбо или кауфланд, ако там има нещо подходящо. Ако не - ще напоръчам от 8888bg.com или пък Вишенка гледам е заредила някакви топки в нейния сайт, само не знам дали са достатъчно големи..

# 19
  • София
Здравейте и аз да се запиша   Flutter  много ми допадна играта  Peace

# 20
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
В Плевен съм виждала в м-н Слънчоглед топки, камбанки и всякакви подобни. Намира се в Макси център до Закритият пазар до Ростов на Дон.
Иначе от Кауфланд съм пазарувала миналата зима 6 камбанки за 1,99 лв.

# 21
Хайде запис и от мен за играта!  Grinning

smile3501 за Делфинче и Бяло цвете !

# 22
И аз се записвам Simple Smile

# 23
Аз се записвам да ви следя, а на по-късен етап ще преценя дали да се включа. не съм правила до сега играчки и коледни нещица, та така че все още не знам дали ще се справя.

# 24
  • София
И аз се записвам! Каквото ще да става пък, този път се записвам! Simple Smile И отивам да проучвам как се правят коледни играчки  Crazy

# 25
И аз се записвам  Hug Имаше страхотна тръпка и емации в предната игра - сигурна съм, че и в тази ще е така.  Hug

# 26
И аз на всяко гърне да съм мерудия- записвам се за играта. Не съм правила играчки,но ще се справя с тях, няма да се дам. В Плевен в магазин Идея(това което Бачийска е писала като Слънчоглед, но аз го знам като Идея- в Макси центъра на първия етаж) съм купувала стиропорени фигурки.

# 27
Хей накъде без мен?Хайде и аз се записвам ,от кога чакам този момент. Laughing

# 28
  • София
и аз се записвам с най-голямо удоволствие

# 29
И аз се записвам.За къде без мен.

Общи условия

Активация на акаунт