Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 33 372
  • 627
  •   1
Отговори
# 360
АЗ!, съжалявам, че няма да участваш в играта....дано всичко при теб премине бързо и безпроблемно  thumbsup.
Ще те очакваме в следващата игра yes

# 361
Aз! наистина жалко че се отказваш, но понякога се случват и неща независещи от нас. Дано всичко се оправи ,а игри ще има ще те чакаме там

# 362
Какво е това затишие тук? Аз влизам да погледна сроковете за изпращане, защото съм намислила да направя още едно нещо и искам да знам с колко време разполагам.

# 363
  • Балчик
Затишие, затишие е. Всеки мълчаливо си боцка и нищо не споделя. Simple Smile

# 364
Затишие, затишие е. Всеки мълчаливо си боцка и нищо не споделя. Simple Smile
Даааа затишие. Аз цяла седмица малко ших, но много готвих. Пробвах два вида сладки за томболата- едните не ми харесаха, но с другите горе- долу се справихме с Виктория. За томболата ще станат по-хубави. Върнах се много години назад- правя много неща в кухнята, но определено сладки не съм правила от години- хората правят и продават толкова много. За томболата ще направя, но после пак ще сме на купени- много играчка, много чудо...

# 365
Аз да се похваля, че приключих с украсата за дома на другарката Simple Smile Сигурно съм се справила добре, защото децата ми искат да им подаря от играчките  Mr. Green  И сега познайте - мисля какви да направя и за тях, а тъкмо мислех, че съм приключила с коледната тема Simple Smile

# 366
ИнаТ, у дома е същата работа  Grinning
Сега трябва и за нас да правя  tooth

# 367
  • София
Мацки, аз го закъсах. Реших да избоцкам още нещо, готово е, но после ме пипна някаква гадна настинка и блокирах. Не знам как да си довърша нещата, нямам никакви идеи, нищо не ми идва на ум Tired.  А колкото повече гледам из нета, толкова повече се обърквам. Май и тази седмица ще се размотавам Confused.
И, последно, да ви питам, по отделно ли ще опаковаме подаръците?

# 368
  • Балчик
Аз опаковах бродираната и купената част с картичката заедно. А печивото ще опаковам отделно- в кутия и найлон. След това смятам да сложа в общо кашонче и двете неща.

# 369
Ние ще опаковаме поотделно, а ще оставим на другарчетата ни да решат дали ще чакат до Коледа, за да отворят подаръка или още при получаването ще отворят всичко. Аз лично за себе си казвам, че ако получа отделно опаковани трите части, ще оставя под елхата подаръка и ще го отворя на Коледа. Но ако не са опаковани поотделно значи другарчето ми е искало всичко да се отвори наведнъж.

# 370
Аз ще опаковам и трите неща поотделно и ще ги сложа след това в един кашон, надявам се другарчето ми да си остави подаръка за Коледа.

# 371
  • София
и аз мисля да опаковам отделно и в общо кашонче или плик евентуално ...още ровя за схеми, вие вече ушихте  ooooh! Embarassed

# 372
...още ровя за схеми, вие вече ушихте  ooooh! Embarassed

аз уших, но чакат да ги сглобя

# 373
И аз приключих с украсата за другарчето,остава само допълнението .За сладката част проблем няма,защото това ,което съм решила е многократно изпробвано и винаги се получава.Ще опаковам нещата отделно едно от друго пък другарчето само ще прецени кога да отваря.

# 374
  • Троян
Стани ,не се притеснявай,ти поне си ги ушила,аз и това още не съм свършила  Blush А иначе мисля да опаковам нещата поотделно,а другарчето да си реши само дали има търпение да чака Mr. Green  Аз не съм от търпеливките Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт