Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 33 372
  • 627
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Е, да, готова съм с бродериите, ама с оформлението doh... Като съм тръгнала да споделям, да си кажа и че едната бродерийка ми е пълна импровизация и сглобявах без никаква ясна идея за резултата. И реших да украсявам с пайети, ших като побъркана една вечер, на другия ден като погледнах на светло - пайетите се поизтрили от многото пипане, пълен провал. Та я развалих тази играчка и сега не знам какво да я правя.
И допълнението към подаръка още не съм го доизмислила, а времето тече....
А иначе и аз съм решила да опаковам поотделно, а на другарчето ще оставя да си прецени кога да отваря. Hug

# 376
  • Юпитер- Сатурн
И аз ще опаковам поотделно. С играчките стигнах до под кривата круша. Половината ги избоцках, но не съм ги сглобила. Другата половина са на етап отрязана панама, но ще наваксам. За сладкото май няма да има проблем, но да не се заричам.

# 377
Готовите да питам - по колко играчки направихте последно?

# 378
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 Shocked Вие ме разбихте тотално! Аз имам една сглобена, завършена играчка, а Вие говорите за вече опаковано.  Shocked
Но имам три ушити и съм решила да ги сглобявам в най-скоро време ( близките вечери).

Готовите да питам - по колко играчки направихте последно?

Така, че отговарям, че аз мисля да направя 4 играчки - просто толкова съм направила - по скоро ушила, оставя да го сглобя.
Имам и друга причина, но няма да я кажа, че може да се разбере нещо или пък да се правят изводи.  Wink
 Не знам обаче какво ще ме прихване след един или два дни и накъде ще забраздя, но сегашната ми идея е такава.

Мисля тези дни да поръчам и допълнителните неща за подаръка.

# 379
Аз имам три играчки, една друга украса, няма да кажа каква и една картичка, все пак не върви да направя картички за целия китайски народ, а за другарчето - не  Mr. Green Макар, че е съвсем символична - мнооого мъничка бродерийка.

# 380
  • Троян
`..... и една картичка, все пак не върви да направя картички за целия китайски народ, а за другарчето - не  Mr. Green Макар, че е съвсем символична - мнооого мъничка бродерийка.
Joy Joy наистина ти си Царицата на картичките Hug

# 381
Аз имам три играчки, една друга украса, няма да кажа каква и една картичка, все пак не върви да направя картички за целия китайски народ, а за другарчето - не  Mr. Green Макар, че е съвсем символична - мнооого мъничка бродерийка.

Grinning И аз така - 3 играчки, една картичка и още нещо красивичко, може да се каже, че е за украса, но не е за елха.  Mr. Green
Да ви кажа - много съм доволна от продължителния срок за подготовка.  Flutter

# 382
  • Балчик
Моите бродерии са 3 украси за елха, една в рамчица и картичка. 

# 383
Kak сте готови бе, хора  Shocked ???  Аз направих няколко бродерийки, около 10-тина, но не ги показвам, че не съм решила още кои ще са за другарчето Wink. Сглобила съм половината. Мисля 4 играчки и една картичка, ама като се знам, утре може да измисля нещо друго. Относно сладките обаче....... smile3538 снощи правих една проба с един кекс, ами той даже и на лакомите дегустатори у дома не им се дощя ..... doh...брак, ама БРАК ви казвам. Получи се с вид и консистенция на пестил (баба едно време ни правеше от сини сливи Heart Eyesмного вкусен) дебел 2см и също толкова лепкав и задъвкващ се на вкус  Banghead Banghead....направо вече ми иде да крещя smile3514. Бива ли пък толкова да съм кьопава Confused Ясно е, че ще се опитва  още мнооооого пъти  Whistling
Ще опаковам отделно - другарчето да си реши кога ще отваря Hug

# 384
... Бива ли пък толкова да съм кьопава Confused Ясно е, че ще се опитва  още

Е защо се мъчиш, нали се разбрахме, че може и готови сладкиши?... Аз, например, хич няма да се разсърдя на другарчето ми, ако вместо домашни сладкиши, ми изпрати шоколад, той си е класика и винаги ме радва особено много  Mr. Green

# 385
Kak сте готови бе, хора  Shocked ???  Аз направих няколко бродерийки, около 10-тина, но не ги показвам, че не съм решила още кои ще са за другарчето Wink. Сглобила съм половината. Мисля 4 играчки и една картичка, ама като се знам, утре може да измисля нещо друго. Относно сладките обаче....... smile3538 снощи правих една проба с един кекс, ами той даже и на лакомите дегустатори у дома не им се дощя ..... doh...брак, ама БРАК ви казвам. Получи се с вид и консистенция на пестил (баба едно време ни правеше от сини сливи Heart Eyesмного вкусен) дебел 2см и също толкова лепкав и задъвкващ се на вкус  Banghead Banghead....направо вече ми иде да крещя smile3514. Бива ли пък толкова да съм кьопава Confused Ясно е, че ще се опитва  още мнооооого пъти  Whistling
Ще опаковам отделно - другарчето да си реши кога ще отваря Hug
Не си само ти така- и аз миналата седмица майсторих, майсторих... още се борим да изядем сладките, които пробвах. Най- интересното е че се хвърляме да правим нови неща, които никога не сме правили и после се ядосваме че не се получава. Правя един сладкиш от години и става много хубав- всички около мен го обожават и си се чудя на акъла защо не взема да спретна 3 от него ами се мъча като грешен дявол да правя дребни сладки, но... луд умора нема. Чакам Виктория да си дойде другата седмица и да продължим с опитите пък дано в един момент да ни се получат нещата.

# 386
  • София / Баня
Разбихте ми детските илюзии. Аз имам една готова играчка и една сглобена топка(която обаче май няма да сложа даже на моята елха). Избоцкала съм и бродерийки за няколко картички. Ама само това. А остава малко време. Измислила съм част от подаръка. Ще го опаковам отделно, а другарчето да си реши дали да го сложи под елхата. Опити правих вече няколко за сладки работи - получават се вкусни и бързо свършват, ама много грознички. Нещо не ме бива в оформянето - нито играчки, нито сладки.

А пропо вчера си купих пистолет за силикон от Кауфланд и комплект 9 стириопорни топки.

# 387
  • Brussels
Аз съм готова с картичката и 3 играчки, ако ми остане време и събера смелост ще направя още 1-2 играчки.Със сладките нямам проблем, ама сглобяването на тези дребосъци ми взе здравето #Crazy. Омазах навсякъде с брокат и силикон. Сега избирам допълнително подаръче и съм готова. Hug
Тук има доста рецепти за сладки, но са на английски: http://www.tastespotting.com/search/cookies/1

# 388
Добре де, какво се мотаете още със сладките вкъщи? Ако не можете да се справите, прати ми ги по пощата, много по-вкусни са като попътуват  Laughing Иначе аз черпих тука съквартирантките, дегустираха и одобриха. За външния вид нищо не казаха де  Whistling Ама май другата седмица ще си дойда с големия сак, да има повече място за носене, че вие там 3-ма не можете да се справите, а аз самичка, забравих вече, че е имало сладки  Sad И аз да си кажа, нищо, че мама ме е присъединила към нея, и аз отделно ще опаковам. За нетърпеливи другарчета предлагам на изпращачите да опаковат нещата с по няколко опаковки, пък току виж другарчето схване намека.  Grinning Това в кръга на шегата, разбира се, който когато иска да ги отваря. Аз обаче, ако имам възможност ще отварям чак на Коледа. Колкото до играчките, и аз имам няколко направени и все още нерешени, кое за другарчето, кое за мен. Ама като съм такава лакомия: каквото си харесах, всичко хванах да ушия, даже сега, след достатъчно завършени за другарчето, пак съм хванала едно... Аз обаче искам да попитам, може ли да добавя нещо, което не е бродирано, понеже все пак на мен мама ми сглоби играчките, да компенсирам. Няма да уточнявам какво съм намислила, но имам вече няколко идеи (Както мама казва: човек пълен с идеи - идиот) Simple Smile Айде всички да си кажат, аз ще внимавам много за отговора на моето другарче  Hug
Така като гледам, нямаше възражения да направя аз албума, даже мама каза, че и Пепен не възразява (Мерси, Пепен  Hug  bouquet). И сега като съм се затрупала с идеи, и няма как да ги изпробвам и ми е едно такова криво... Освен това, въпреки моите идеи, не отказвам предложения. Ако на някой му се иска нещо да си казва, приемат се специални заявки. Simple Smile

# 389
Готвя много и сладко и солено, но пусто сладки никога не съм правила, а сладкишите който правя няма как да се изпратят по пощата, че ще стане манджа с грозде и коледни играчки  Joy
След малко ще тормоза Джемма по ЛС, че съм си харесала едни сладка....

Купила съм си топки МНОГО Mr. Green, но само ги гледам и им се чудя дали ще успея да се справя с тях  newsm78...

Аз още малко и съм готова, обаче днес като погледнах и - о-ла-ла свършили ми червените конци  ooooh! или имам много малко. Мога да ида до магазина в квартала, но там само мулине има, а ми се искаше ДМЦ, та ще оставя за утре.

Първоначално смятах всичко да опаковам на едно, но сега като ви чета и си мисля, че ще е по-добре да опаковам и аз като вас - подаръка на едно, а коледните неща на друго....за да дам възможност на другарчето ми да си реши какво да прави.

Аз като се знам.....напълно е възможно да си отворя подаръка преди Коледа Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт