Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 33 372
  • 627
  •   1
Отговори
# 435
  • Ловеч
Бачийска, има една максима ,,По - добре жена с тежест, отколкото лека  жена".
Извинявам се на по слабичките дами.

# 436
Още една максима: "Върху голям тезгях по-лесно се работи."  Нали? Wink
Мноооого готина статия Laughing. И аз като delfin4e се посмях на воля сама в офиса Joy

# 437
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Или Ръце пълни, очи - също....  Joy
Като пипнеш да ти напълни ръцете  newsm47

# 438
Браво на момичетата които са готови с подаръците Wink.Аз нещо така съм зациклила ,че нямам думи направо,но тия дни се взимам в ръце и продължавам.Мило ми другарче няма да те оставя без подарък Wink

# 439
  • София
ba4iiska  от сърце благодаря за линка  Hug, посмях се тази сутрин (даже още си се смея) и веднага го изпратих на две приятелки  Mr. Green

колкото до томболата - нещо зациклих на допълния подарък - сега изведнъж (като гледах старите теми) започва да ми се струва, че е малък и не знам дали ще се хареса - изобщо връхлетяха ме едни съмнения  newsm12 smile3506

# 440
Относно готовността ми - тя е почти никаква. Горе долу имам наличен само допълнителният подарък за другарчето ми, имам идея какво ще бъде сладичкото, а след като развалих две от нещата, които приготвих като играчки сега се набирам като глист на ламарина за да успея да направя нови. Общо взето имам само една готова на 100 % играчка или украшение за елхичката. 

# 441
  • София
ba4iiska, "като глист на ламарина" беше добро  Laughing
Аз пък си останах с двете ми напълно от преди месец играчки. Бродериите за другите отлежават и чакат, ама какво чакат, не се знае. По точка 2 съм на финалната права, ама и аз имам такива съмнения
започва да ми се струва, че е малък и не знам дали ще се хареса - изобщо връхлетяха ме едни съмнения

. Дано да мога през уикенда да си довърша каквото трябва, че да ми остане само вихренето в кухнята, че то най-много ме притеснява.

# 442
аз имам друго:  като костилка на Г^з  Embarassed

Иначе сме се навили всички като "свински опашки", ама от толкова зацикляне - най-много да изциклим някой паркет!
и квито сме "отнесени от вихъра" как ще се вихрим   food002 1dishes newsm55 cook в края на месеца просто не е истина  Joy

# 443
  • София
Някой питаше за рамки и стативи за бдориране...Ами, това намерих във фейсбук
https://www.facebook.com/MajstorSrcko

И да подсетя за групата ни там
https://www.facebook.com/groups/282345291866693/

Simple Smile
днес децата спаха на обяд цял час и успях да избоцкам 1/3 мотивче за играчка  ooooh!

# 444
С основния подарък съм готова ,сладкото е решено вече,но допълнителния подарък все още ме затруднява и съм в голяма чуденка newsm78.

# 445
Повдигам един въпрос :
Ферхи бе писала, че не може да получава в чужбина домашно приготвени неща.
нейното другарче е разпитало, отговорили са й, че няма проблеми относно изпращането на такива неща, стига да не се развалят (сякаш ще пътуват до следващата Коледа).

Обаче, ако се пусне домашно приготвеното сладичко от тук без проблем дали няма да има проблем после при чуждестранните пощенски служби. Да не се окаже, че пакета ще излезе от страната, но после да не може да премине поради домашно приготвените неща и да не стигне до получателят.

Моля, нека споделят момичетата от чужбина, както и тези които са изпращали пакети от чужбина и за чужбина.

Добре е да се уточнят тези неща, за да няма после недоразумения.

# 446
Последно като пращах пратка, ми казаха, че в Европейски съюз не можело да пътува никаква храна, тамошните пощи не приемали (при мен ставаше въпрос за купешки локум в кутийки). Това за преди година, около миналата Коледа. Някои страни обаче, като Чехия например, приемат пратки с вакуумирани храни (например българско сирене). Та май всичко е до коя страна изпращаш. Но  е задължително да са вакуумирани.

# 447
Щом всичко зависи от държавата, в която изпращаш, може момичетата, които са в чужбина да попитат в пощенските им станции дали е разрешено поне вакуумирана храна, че да не вземат да върнат пакета обратно още в пощата. Да иде до Германия например и германците да го върнат пак до България. Confused
И да пишат тук, че тяхното другарче да знае дали да прати домашно приготвено или магазинско Peace

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 14:54 от didida

# 448
не се знае, то както е написала nosferata за ЕС - щом локум неможе да се праща - значи нищо купешко няма да може?! Но със сигурност трябва да се пита и в чужбина! - Хайде мацки, проверете, да не се върнат обратно подаръците ви в България! Naughty

# 449
аз имам друго:  като костилка на Г^з  Embarassed

Иначе сме се навили всички като "свински опашки", ама от толкова зацикляне - най-много да изциклим някой паркет!
и квито сме "отнесени от вихъра" как ще се вихрим   food002 1dishes newsm55 cook в края на месеца просто не е истина  Joy

Делфинче,както винаги си много остроумна.Смях се на коментарът ти от сърце.  Joy

Относно подготовката съм до под кривата круша. Имам неща за дооформяне, за доуточняване........Времето намалява а аз се помотвам. На всичкото отгоре се налага да измислям програма и за едни фастъци. Е няма как ще трябва да се стегна.

Лек ден момичета. А аз дим да ме няма  на работа.

Общи условия

Активация на акаунт