Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 33 372
  • 627
  •   1
Отговори
# 450
...Обаче, ако се пусне домашно приготвеното сладичко от тук без проблем дали няма да има проблем после при чуждестранните пощенски служби. Да не се окаже, че пакета ще излезе от страната, но после да не може да премине поради домашно приготвените неща и да не стигне до получателят.

Моля, нека споделят момичетата от чужбина, както и тези които са изпращали пакети от чужбина и за чужбина.
...

Великобритания:

Изпращала съм към България всякакви шоколади - пристигали са успешно. В пощата изобщо не ме питат какво има вътре, така че ще изпратя и домашно приготвено, може да не е много, но ще е устойчиво на "лангъркане".   Mr. Green

Получавала съм шоколадови изделия много пъти.  Party Ако и домашните сладкиши са сравнително дълготрайни и добре пакетирани, но БЕЗ течности - трябва да пристигнат също успешно!

Случвало се е да ми отварят колет за проверка, тъй като им се е сторил на скенера подозрителен, заради мънистата, които съдържаше, (като скъпоценни камъни  Laughing) Беше си проверен, препакетиран и с допълнителен надпис, че е отварян от тукашните. Не го бях казвала, за да не се притеснява другарчето ми, но всичко е наред. Така че, ако някой не се заяде допълнително - всичко пристига!  Naughty

# 451
  • Троян
Е то като им подмирише на вкусничко ,да не при проверката някой служител да си хапне домашни курамийки  Laughing

# 452
Е то като им подмирише на вкусничко ,да не при проверката някой служител да си хапне домашни курамийки  Laughing

hahaha hahaha
Това спада към "допълнителното ПОДяждане" отстрана на служителите!

Ето забранените неща за изпращане насам:
http://www.royalmail.com/despatch-inward-mail-services/hints-and … /restricted-goods

Така че всякакви домашни Коледни сладки са добре дошли на Острова!   chef
Е..., другарчето сега да не се чувства задължено да готви, ако не му идва отвътре! Hug

Момичетата от другите страни да си кажат и те.

# 453
  • Rotterdam
И аз да се включа в темата за пратките
моята пратка ще пътува над 5дни(нека се има в предвид)
а това е с което съм запозната http://www.postnl.nl/voorthuis/brief-versturen/verzendvoorwaarden-buitenland/
на мен лично ми казаха в пощата ,че ще ми приемат само оригинална опаковка да изпратя
хапва ми се домашничко,но по-добре да не рискуваме,а пък другарчето ми ако много държи нека изпрати пък ще видим резултата Hug

# 454
Изненадана съм, че се справям добре ( според мен ) с коледните играчки от стириопор  Whistling Днес направих първите си две  Flutter

Още съм в чуденка за сладичкото, според мен ще е по добре да изпратя нещо опаковано и купено  newsm78
Никога не съм правила сладки, правя всичко друго, но не и сладки  Whistling, но има време.....

# 455
  • София / Баня
Реа има време за проби. Аз пък обратно. Правя доста сладки на детето, но обикновено с добри вкусови качества, но лош външен вид.

Обаче нещо не се справям със стириопорените топки. Направих до тук две, които май дори и на моята елха няма да закача. Мъка....  И сега съм в чуденка какво да правя.

# 456
  • Балчик
Е, то няма да е интересно ако всички получим стиропорени играчки пък. Има и други варианти, не е задължително да са такива. Peace Аз все още нито една такава не съм пробвала да направя, макар че имам купени яйца... за миналия Великден... Embarassed И моето другарче няма да получи такива, да не се надява, чак за другия Великден ще се престраша да пробвам такива украси. Laughing

# 457
Добре се справяте вие. Само аз май се помотавам още, но мило другарче старая се мнооого  Wink. При нас в Дания не показвам какво има в колета нито са ме питали до сега. Изпращала съм много купешки неща/ шоколади, бисквитки и всякакви такива/ нищо не ми е връщано. Е не съм изпращала домашно приготвено до сега, но може и да рискувам. От България до сега съм получавала само книги и подаръчетата от томболата, но една позната редовно преди да отворят бг магазина тук си получаваше луканки, баници и разни такива без проблем  Laughing.  Само течности не става. Така,че мило другарче запази ми домашната ракийка когато си дойда в България ще пийнем заедно  Heart Eyes. Няма да се разсърдя нито на домашни неща, нито на купени. Изчезвам да шия,че време нямаааа .

# 458
Реа има време за проби. Аз пък обратно. Правя доста сладки на детето, но обикновено с добри вкусови качества, но лош външен вид.

Обаче нещо не се справям със стириопорените топки. Направих до тук две, които май дори и на моята елха няма да закача. Мъка....  И сега съм в чуденка какво да правя.
Като не стават стиропорените играчки, защо се мъчите. Пробвайте например на пластмасова панама= има много ефектни, а и при тях само се бродира.

# 459
  • Троян
И моето другарче май няма да получи стиропорена играчка Thinking
Реа и на соленко няма да се разсърдя Wink
ania1  и външния вид няма да ме сбърка ,ще си ги хапна.Абе аз не съм капризна,да ми е вкусно  Blush и емоции да има Peace

# 460
  • София
И аз в групата без стиропорени играчки - съсипах цели 3, но ме беше срам да си призная Laughing.

# 461
Ех, жалко! Като знам аз с какво умиление си гледам завършените бродерии, представям си колко е трудно да ги видиш съсипани... Не се отчайвайте, има още време за нови идеи и реализирането им Simple Smile Аз в момента крада пълнеж от една възглавничка и ще сглобя тези, които приготвих на децата. Ще ги покажа тук, за да видите с колко малко усилие се получава много добър резултат.

# 462
  • Троян
Да се похваля,че снощи направих една играчка ,много си ми харесва.
Инат,аз миналата седмица ходих до цеха ан мъжа ми и от отпадаците си събрах вата,останала от едни столове Blush И се замислих че в Кауфланд гледах че продават нещо като вата,за постилане под елхата и разни такива ,а като гледам няма голяма разлика между двете вати Thinking

# 463
  • София
Ех, жалко! Като знам аз с какво умиление си гледам завършените бродерии, представям си колко е трудно да ги видиш съсипани... 

Ааа, Инче, съсипани са ми само топките на мен, правих проби без готови бродерии, само с панама за проба Simple Smile, така че не ме е яд Blush. Но пък готовите неща си ги харесвам много.
Няма ли кой да ме изгони оттук, да се захващам да си довършвам и другите!?

# 464
  • Балчик
Стани, станиии от компа, ходоооом марш към бродерията! Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт