Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 33 372
  • 627
  •   1
Отговори
# 465
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Аз не се решавам да правя експерименти със стироформ, макар че имам едни камбанки, купени от Кауфланд миналата Коледа. Така си седят. Открих колко приятно става правенето на мъничета , пълни с ватата от старата възглавница и продължавам.  smile3521

Макар, че тази година за Великден направих доста яйца и ми беше приятно.

Само, че има една особеност относно тези играчки от стирофор или стериопор - панамата на която е бродерията трябва да е мека, а не твърда. Първите ми 2-3 яйца бяха на такава мека панама и стана супер. Но я свърших и следващата беше по-твърда, а като се изпра стана още по-твърда и беше по-трудно.

# 466
Ето ги играчките Simple Smile Малко ще се повторя с показването им в двете теми, но ще ме извините, надявам се.

Приемам критики, забележки и напътствия. Това са ми играчките - за първи път трите за томболата и сега тези две. Ако не бяхте всички вие, така и нямаше да се престраша да опитам. А децата са толкова щастливи, че съм им приготвила специални сърчица Simple Smile

# 467
Много добре са се получили тези меки играчки.
Аз се справям със стиропорените играчки добре и затова нашите играчки ще са основно такива. Последно си купих няколко цвята брокатено лепило и едни картички. Смятам да порисувам малко върху тях с лепилото, за да ги доукрася. Няма да бродирам картичка. Така мисля за сега.

# 468
Ох, момичета и момчета Wink вчера бях в рая на играчките - джъмбо! Ако губите кураж или вдъхновение направете като мен. Там има толкова коледни украси, толкова много идеи и настроение... направо нямам думи. Вече всичко ми се намести в главата остава да го изпълня Wink
Другарче мило надявам се да те направя щастливо!

ИнаТ - супер са сърцата!

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 09:48 от delfin4e

# 469
Наистина не е истина  smile3514 smile3511 newsm61

Вчера довърших парченцето за играчката за другарчето, реших да го изпера и ЕДИНИЯТ ЦВЯТ ПУСНА БОЯ

Добре де, мило другарче, как може да не ти шие толкова?!?!?!

Знаех си, че трябва да направя играчката преди да знам името на другарчето  Crossing Arms

Реших да оползотворя едно чиле COATS, което съм купувала през 1997 година  Embarassed
Дали причината да пусне боя при прането е, че чилето е стояло толкова време?
Но пък другият цвят е на мама от българското мулине от едно време от каретата и не пусна.

# 470
  • Троян
ba4iiska   я пийни един гълток от троянската да се успокоиш Mr. Green  Прати на другарчето мотивчетата да си ги сглоби само  Wink  ще стане ,не се притеснявай Peace

# 471
ИнаТ, чудесни подаръци и аз много се зарибих с тези дребнички фейчки, много са нежни и в петък уших 3 бройки за нула време  Heart Eyes, но моите на картички ги сложих, а така на сърца също са много оригинални.

Аз пък намерих едно старо бебе-кукла и казах: "Това е мое и само мое и никой да не ми го пипа..." използвам ватата от него - хубава е и има за много играчки, още единият крак не съм преполовила  tooth

Тази седмица няма да имам грам време за шиене и т.н., надявам се другата......

# 472
ba4iiska   я пийни един гълток от троянската да се успокоиш Mr. Green  Прати на другарчето мотивчетата да си ги сглоби само  Wink  ще стане ,не се притеснявай Peace

То толкова ме е яд, че до казана с ракията да седна пак няма да ми мине.  newsm61
Това го направих вчера следобяд и така ми беше кофти, че до вечерта не ших  Sick

# 473
ba4iiska не се ядосвай, не му мисли чак толкова. Вярно, гадно е да се съсипе при прането или опъването....като знаеш колко си се радвал и как си го харесвал като си го ушил, ама.....
Не мисля, че е от стоенето да пуснат тези конци - явно са си били такива Thinking
ИнаТ мнооооого хубави сърчица Heart Eyes Как ги сглоби? На лицевата страна - като бискорню или от опацевата и после ги обръща? newsm78
И аз имам направени вече няколко играчки - определено когато е по-мека панамата стават по-хубави Peace

# 474
  • София
Бачийска, Hug
и аз съм само с една сглобена играчка в момента...но, дерзая  Hug има още две седмици и нещо, все ще се справим  Hug

# 475
ИнаТ мнооооого хубави сърчица Heart Eyes Как ги сглоби? На лицевата страна - като бискорню или от опацевата и после ги обръща? newsm78

Като бискорню ги сглобих. Първо ми се струваше невъзможно да направя някога подобно нещо, много сложно изглеждаше. После четох, гледах на много места и видях, че не било чак толкова сложно. Малко пипкаво ми се струва сглобяването, не е като да си залепиш картичката с тиксо набързо  Mr. Green Но със сигурност резултатът си заслужава. Аз още като си видях твоето подаръче, didida, много нежно ми се стори и симпатично и тогава започнах да търся информация за начина, по който се прави. За това става въпрос, сигурно се досетихте:

# 476
Ето няколко идейки за тези които могат да плетат на една кука. Аз за съжаление не мога и затова не бих могла да направя такива играчки.

# 477
Хе-хе ИнаТ вече съм напълно сигурна, че подаръка ми ти е харесал Flutter. Щом съм те вдъхновила с него Sunglasses
Роси много са сладки тези ангелчета и снежни човечета - едното даже има и дамска чанта Laughing. Но и аз като теб - не мога да плета на една кука.....а баба едно време ме учеше....
Снощи сглобих още две играчки. Да ви кажа......пипкаво ми е и много бавно ги правя (явно не съм толкова сръчна, колкото ми се иска Mr. Green), но пък станаха много хубави Blush. Децата каквото направя и го искат... Crazy Обаче голямо мазане с тоя силикон, бе  ooooh!

# 478
  • Троян
didida все едно аз съм писала този пост Laughing Моите деца като видят някоя играчка веднага си я разпределят за коя от двете ще е  Mr. Green  А със силикона става само с виждане,точат се едни коци ,всичко е омазано после ooooh!  добре че мога да го изчопля.Аз съм почти готова и с третата играчка.Още само умувам за хапването.И реших че от това ще зависи датат на изпращането.Един ден готвя нещо ако става за ядене изпращам,ако не на другия ден нов опит ,дано ми стигне времето до крайния срок Wink

# 479
didida - ИнаТ, затова ви се кефя постоянно тук. Чувствам се перфектно в компанията на всички ви момичета и момчета  Wink
и най-готиното е, че едни от дрги черпим сили и вдъхновение за нови и нови красоти!
Мирише ли ви на Коледа вече.....
може би не - нито сняг нито пък сме декември .... нооооооо томболата приближава своята кулминация - давайте сръчни, работливки, впрягайте всички сили и дружно да задръстим всички пощи и куриери на 5 декември!  santa2

Общи условия

Активация на акаунт