Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 33 372
  • 627
  •   1
Отговори
# 480
  • София
didida - ИнаТ, затова ви се кефя постоянно тук. Чувствам се перфектно в компанията на всички ви момичета и момчета  Wink
и най-готиното е, че едни от дрги черпим сили и вдъхновение за нови и нови красоти!
Мирише ли ви на Коледа вече.....
може би не - нито сняг нито пък сме декември .... нооооооо томболата приближава своята кулминация - давайте сръчни, работливки, впрягайте всички сили и дружно да задръстим всички пощи и куриери на 5 декември!  santa2

ми на мен ми мирише на Коледа, от както стана въпрос за играта  Laughing
Една играчка ми е готова, втората уших наполовина горе-долу...Довечера ще гледам да я довърша.. Мисля за Коледа аз да си подаря очила, че кучето ми ги гризна и сега съм като кокошка вечерно време - всичко ми се мержелее на лампа, ама ще се справям, няма как  Laughing

# 481
И аз вече сглобих една играчка,но имама време за още две да направя.Голямо чудене пада каква да е тя.

# 482
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 newsm44 Снощи сглобих ДВЕ играчки  - 66 % от работата изпълнена.  Вече съм на финалната права и наистина ми става коледно.

# 483
  • Балчик
Давайте мацки, време не остана. Ей го къде е 5-ти. Simple Smile

# 484
Отдавна съм готова. Сладкото хич не ме притеснява, често правим с децата  Whistling Само чакам старта Simple Smile

# 485
Ааааа ИнаТ - дръж се моля ти се, а тия дето са още на 25-30 % ... потрай мъничко имаме още малко до старта!  Peace

# 486
Отдавна съм готова. Сладкото хич не ме притеснява, често правим с децата  Whistling Само чакам старта Simple Smile
А стига, бе! Вие с Джемма какво правите?
Само ще ни дразните ли?

# 487
Ааааа ИнаТ - дръж се моля ти се, а тия дето са още на 25-30 % ... потрай мъничко имаме още малко до старта!  Peace

Аз си чакам, просто споделям, че съм напълно готова Simple Smile Даже, ако някой има нужда от помощ, да свирка Simple Smile

# 488
  • sf
Ей , за малко да ви изпусна!
Записвам се и аз официално  Laughing

# 489
Получих инфо, което трябва да споделя:
За изпращащите за чужбина ако ще ползват куриерски фирми: готвените неща трябва да са фабрично вакуумирани, с етикет, описание и срок на годност, с една дума - домашни произведения не.

Явно бг пощи не поставят изискване относно сладките, но не знаем чуждите пощи как се разпореждат с тях.
Куриерските фирми твърдо изискват недомашно производство!
Така че момичета, които ще изпращате в чужбина предлагам да не рискувате с домашни произведения за да не останат разочаровани и двете страни. Мисля, че "чужденките" ще Ви разберат няма да има сърдити.  Hug

# 490

И тук се почерпете за мое здраве!  Peace

# 491
Мммммм delfin4e и тук ще се почерпим Heart Eyes. То от тази съкровищница кой не би искал да си вземе НЯКОЛКО ПЪТИ  Party

# 492
И аз няма да ти се разсърдя за допълнителна почерпка. Simple SmileИ без това имам нужда да сложа някое килце.Само като  гледам тази торта започват да ми се отделят стомашни сокове  Yum

# 493
  • Балчик

delfin4e, с удоволствие ще се почерпя с това съкровище, РД ли имаш? Да си жива и здрава, какъвто и да е поводът. Hug  bouquet

# 494
Днес намерих идеалната опаковчица за моите ръчно изработени коледни украси за другарчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт