Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 32 639
  • 627
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Мацкиии, реве ми се! Нищо не мога да направя. Само се мотая, уж вчера набавих разни последни материали, ама какво съм купувала ooooh!, нищо с нищо не се връзва...  И съм прекалено изнервена напоследък, само съсипвам, каквото и да захвана. И като за капак, не намерих и последната част от допълнителния подарък, май трябва друго да мисля. Ох, оплаках се /ама не ми олекна/. Сега се опитвам да завърша едната играчка, ама не става.

# 496
Мацкиии, реве ми се! Нищо не мога да направя. Само се мотая, уж вчера набавих разни последни материали, ама какво съм купувала ooooh!, нищо с нищо не се връзва...  И съм прекалено изнервена напоследък, само съсипвам, каквото и да захвана. И като за капак, не намерих и последната част от допълнителния подарък, май трябва друго да мисля. Ох, оплаках се /ама не ми олекна/. Сега се опитвам да завърша едната играчка, ама не става.

Стани, адаш Wink няма да се предаваш - една от рецептите ми е ГЛЪТКА СВЕЖ ВЪЗДУХ!
Когато усешаш, че нещата не ти се получават, работата не върви, или нещо не те спорИ - просто имаш нужда от REFRESH(както казват компютърджиите - натисни F5)
Няма да се тревожиш излишно - просто си почини, ден-два не мисли за коледните играчи, не си създавай излишно напрежение - ПОЕМИ ДЪЛБОКО въздух и разнообрази с други дейности - разходка, шопинг.... някоя хубава книга или филм!
 Hug
И ще видиш как в  неделя-понеделник - всичко ще ти тръгне по-леко Wink

Повярвай - това е изпитана рецепта!

А ако имаш нужда от още подкрепа или съдействие - тук сме на разположение  Peace

# 497
  • Троян
Я спокойно Стани ,остави ги тези играчки почини ден два,пий ена мента и пак пробвай ,има време Peace

# 498
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Хей, хей, как така, споко човек! Няма да се умира, я! Горе главата!  Hug Hug  До апокалипсиса има време!  Mr. Green
Почини малко, остави го на мира това, захвани се с друго, после пак се върни на него и ще стане!  Hug Hug

# 499
  • Плевен
Стани , кат не стане ,просто купи готово .Вече в магазините има всичко- топки ,камбанки и снежковци даже  Laughing А  мразовци , ех те са безброй , връщам се от там сега.Аз ако съм ти дружка няма да ти се разсърдя  Grinning

# 500
Стани и аз ще ти кажа като другите. Остави всичко ,почини и пак почни,ако и тогава не се получи  съвета на пепен -готово. Аз не бих се разсърдила ако съм ти другарче. Хора сме и не винаги сме в кондиция да вършим определени неща,а и това е игра. правим го за настроение и удоволствие,а не да се ядосваме . И при мен не всичко се получава както го искам,но уверявам другарчето си че го правя наистина от сърце. Така че горе главата, широка усмивка и напред.

# 501
  • София
Стани, и аз съм зациклила, ако аз съм ти другарка, също няма да се разсърдя на нещо готово.. Все пак, хора сме, всеки има творчески застои... Важното е да е весело, и нали е от сърце.  Hug

# 502
  • София
Много сте мили всички!  Hug Как ще пращам готово, та аз толкова бродерийки направих за тая игра /е, не са много, де, ама за мен са много/. Спокойно, момичета, поуспокоих топката, сглобих си и третата играчка сутринта, след като оревах темата Laughing.  Нещата потръгват, лека-полека. Благодаря ви!!!  bouquet

# 503
Ето,виждаш ли че нещата не са толкова зле,нали казват че утрото е по-мъдро от вечерта, а при теб се е оказало по-ползотворно.
лек ден

# 504
Аз съм готова с допълнителния подарък и бродериите за играчките отдавна са готови, но все не остава време да ги сглобя.  Sad  А сладкото допълнение още се обмисля.   chef

# 505
Спокойно момичета, има още 10-тина дена Hug. Аз съм готова с играчките, но допълнителния подарък още не съм измислила Rolling Eyes. Тази седмица ще трябва да реша (щото пак много се двоумя Thinking)и да купувам. За сладичкото - вече знам какво ще е Party

# 506
в събота изпробвах нещо сладичко и мисля, че ще е то    chef

# 507
Такаааааааааа  newsm56.....седя и си се чудя каква е следващата тема за томбола?  Joy

# 508
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
в събота изпробвах нещо сладичко и мисля, че ще е то    chef
Аз направо си направих сладичкото, но не мога още да реша какво да бъде - всичко което направя знам че е хубаво Mr. Green.  newsm78

Такаааааааааа  newsm56.....седя и си се чудя каква е следващата тема за томбола?  Joy

Опса,  newsm78 чакаме предложения .... Mr. Green

# 509
ba4iiska, миналата година как е било  Grinning

До сега колко пъти и кога сте си правили тези хубави преживявания?

Общи условия

Активация на акаунт