Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 32 546
  • 627
  •   2
Отговори
# 555
Здравейте момичета,. Прибирам се от работа, бутнах нещо бързо във фурната и рекох да надникна. и какво откривам,цяло море от стихчета,кое от кое по-забавни. Браво на вас. Много ме радвате и повдигате настроението ми.Аз уж съм готова, но все нещо променям ,заменям и накрая дано не стане едно нищо.За сладкото вече реших и се надявам да се хареса.При пробата моите хора
го одобриха и за отрицателно време го унищожиха

# 556
Здравейте, дами! Разпускате ли днес?  Mr. Green  Whistling  Mr. Green

Аз се боря с едни опаковки и се чудя как да направя, така че, хем да е на три части пакетиран подаръкът, хем да се побере в една обща кутия и да си остане цял, че нали дълъг път му предстои...  newsm78  Ама ще се справя, къде ще ходя.   Laughing Другата седмица запретваме ръкави цялото семейство и най-читавото ще отлита със самолета.   chef

# 557
  • Троян
Трепка ми вече в корема   Stuck Out Tongue Winking Eye  мисля,премислям,дали ще се хареса,дали е достатъчно
, а сладкото ще видим какво ще стане Crazy  В понеделник почва да си чистя прозорците ,че да се подготвям за коледните окраси.

# 558
  • София
Добро утро и от мен мили другарчета   food010 kaffeetrmker_2 morning
Много хубави стихове прочетох браво на вас  Hug Hug Hug

Аз не умея стихове да редя
За това от страни ще ви следя  Peace

Вчера реших да изоставя ученето на английски за малко и да направя втората играчка на другарчето  Hug децата много я харесаха .Остава да довърша и третата .За сладкото съм събрала сигурно сто рецепти (благодарение на Джемма и коледната тема Hug) допълнителният подарък е съгласуван и  решен окончателно . Така че с малко по бавни темпове , но се организирам .
Искам да кажа на моето другарче че ще се постарая да го зарадвам  Hug
Само искам да го помоля за малко търпение , защото няма да съм от първите изпратили .
(за мое съжаление курса  в който съм се записала свършва на 05,12 и  за това малко ще забавя изпращането , но естествено с ден два , не повече)

lalalala

# 559
nadezhda96 - споко мила, в регламента пише изпращането започва на 5ти - не, че всички задължително трябва да изпратят на тази дата! Ти представяш ли си ако всички пуснем едновременно и на един ден да се изсипят всички подаръци ехееееееееее, няма да можем дъх да си поемем тогава!

Спокойно дами, дръжте фронта още няколко дни, събота и неделя има време за кулинарни упражнения и в сряда ще гръмнем като тапа на шампанско   Party

Синоптиците предвиждат другата седмица и сняг да завали на места, моята прогноза е за дъжд - направо буря от подаръци, изненади и прекрасни емоции!  newsm68 newsm44 smile3521

# 560
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Момичета, Пепен го каза : Много мина, мъничко остава!
Сега трябва да сме търпеливи,а щастливи #Silly ще бъдем после.

Аз снощи завърших една играчка, която страшно много ми хареса и мисля да повторя изпълнението.  Wink А се и получи много ефектна. Така, че имам три готови играчки и мисля да направя още нещо за другарчето си.  Wink

Подаръка е готов - трябва само да се опакова, сладкото ще го правя другата седмица.

Засега още съм в размисъл  newsm78 какво точно да направя тъй като моята сила са сладкишите, а не сладките. Те са ми някак си по-пипкави. А страшно харесвам един арабски сладкиш тип крем карамел с блат - Кодрат кодир ако не се лъжа и го пиша правилно. Но не е прилично да пратя тавата с крем карамела на другарчето (а и си представям какво мазало ще бъде).  Joy
Засега още събирам идеи.

Делфинче, аз очаквам ураган да се развихри тук, не буря. Като знам всички колко сме нетърпеливи - просто не ми се мисли.  Crazy

# 561
Но не е прилично да пратя тавата с крем карамела на другарчето (а и си представям какво мазало ще бъде).  Joy

Как пък не!  Thinking Съвсем прилично ми изглежда и особено вкусно. Ти ми прати пък нали знаеш приказката "празно не се връща  Peace

# 562
И аз уж съм готова, но Дечко 95 и аз като теб  все ми щуква нещо, все заменям...... Crazy дано успея да зарадвам другарчето.
Трепетно ми е вече и на мен   Flutter

# 563
  • Юпитер- Сатурн
Извинявам се за спама, но
Засега още съм в размисъл  newsm78 какво точно да направя тъй като моята сила са сладкишите, а не сладките. Те са ми някак си по-пипкави. А страшно харесвам един арабски сладкиш тип крем карамел с блат - Кодрат кодир ако не се лъжа и го пиша правилно. Но не е прилично да пратя тавата с крем карамела на другарчето (а и си представям какво мазало ще бъде).  Joy
Как го правиш. Още ме боли сърцето, защото осем яйца, 1 л. мляко, захарта и брашното отидоха на кино. Нищо не стана дори кучетата край кофите го заобикаляха, а ужким го правих както трябва.

# 564
Извинявам се за спама, но
Как го правиш. Още ме боли сърцето, защото осем яйца, 1 л. мляко, захарта и брашното отидоха на кино. Нищо не стана дори кучетата край кофите го заобикаляха, а ужким го правих както трябва.

Азареяяяяя
кви са тея
приказки ужасни
тез неща не са ми ясни

Още във началото тук заявих
даже го сглобих във стих
всичко дето ви хартиса или го бракувате
мигом пращате ми на делфина без да го умувате!

Всеки ден от месец два
чакам със отворена уста
"кофти" сладостите ви да кусна
и от ядене аз да се пръсна

Mr. Green

# 565
  • Троян
Бачийска,не ми пречи с тавата,само напиши дали трябва да връщаме посудата  Joy

# 566
  • Юпитер- Сатурн
Азареяяяяя
кви са тея
приказки ужасни
тез неща не са ми ясни

Още във началото тук заявих
даже го сглобих във стих
всичко дето ви хартиса или го бракувате
мигом пращате ми на делфина без да го умувате!

Всеки ден от месец два
чакам със отворена уста
"кофти" сладостите ви да кусна
и от ядене аз да се пръсна

Mr. Green

Повярвай ми, това чудо не ставаше не само за гледане, ядене, но и за миришене. Не, определено не пожелавам такова наказание (да изяде подобно готварско творение) и на най - върлия си враг.

# 567
А страшно харесвам един арабски сладкиш тип крем карамел с блат - Кодрат кодир ако не се лъжа и го пиша правилно. Но не е прилично да пратя тавата с крем карамела на другарчето (а и си представям какво мазало ще бъде).  Joy

Знам го този сладкиш като Кодрит кадир и го ооооооооооообожавам, така че въобще не ме интересува в какво ще ми го изпратиш, ако съм ти другарче, изпращай ми го смело!  Grinning А и можеш да го обърнеш в поднос, избери някой с по-дълбок борд и готово! Обещавам после да върна тавата/подноса, но... пак пълна с нещо сладичко, този път приготвено от мен!  Wink

# 568
Не го знам този сладкиш, но Бачийска ако някой от нашето семейство ти е другарче, грабвай тавата и пристигай. Дояде ми се сладко от толкова обсъждане.

# 569
  • Балчик
Вие като чухте за кодрит кадир и всички се списахте другарчета на Бачийска hahaha

Общи условия

Активация на акаунт