Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 32 528
  • 627
  •   1
Отговори
# 570
Аз още се чудя как да опаковам, ooooh!особено сладкото ,за да пристигне в приличен вид при другарчето.Посуда да не връща ,това ще е бонус към подаръка.И да го очаква след Никулден.

# 571
  • Троян
Аз още се чудя как да опаковам, ooooh!особено сладкото ,за да пристигне в приличен вид при другарчето.Посуда да не връща ,това ще е бонус към подаръка.И да го очаква след Никулден.
Бонели да не изпратиш някой пълнен шаран Laughing

# 572
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 newsm08 Ау, каква дискусия се заформи с моят сладкиш. Няма да казвам, че днес ще правя Тарт Татен  newsm62 Mr. Green

Кодрит кадир или Кодрат кодир - има ли значение като е вкусен Laughing

Бачийска,не ми пречи с тавата,само напиши дали трябва да връщаме посудата  Joy
Бонус, бонус!
...... Дояде ми се сладко от толкова обсъждане.

Да не казвам аз какви киселини ми излизат като разглеждам нечии постове.... ooooh!

Аз с подаръците приключих. Сега почва чуденето как да опаковам; какво да сготвя; а за притеснението относно това дали ще се хареса вече е едно на ръка.  Sick

# 573
Аз днес ходих до Метро и си купих кутии за еднократна употреба, от тези в които слагат готова храна по магазините. Смятам да сложа сладичкото в тях.
ba4iiska, последните ти постове ми действат зле- аз съм един виден сладког..ко. Не си ми толкова далеч, скачам на колата и идвам да ти опустоша сладкишите.

# 574
Какво правите бе момичета. Направо ме разбихте с тези сладки или сладкиши с чужди имена. Не съм ги и чувала, но няма да се откажа да ги похапна. А треперенето ми в стомаха става все по-голямо. Притеснявам се вече не само за нещата които съм направила и избрала за подарък ,а и за сладките. И аз като бачийска,правя повече сладкиши,но дано сегашният ми опит е успешен.На другарчето което ще ми изпраща искам да кажа че приемам сладки във всякакъв вид и опаковка.

# 575
ba4iiska, ако мама се качи на колата, предупреждавам, че трябва да ни чакаш в комплект, защото даже и да не ме иска, в багажника поне ще бъда, но за ядене на сладко, спирка нямам  Grinning 

# 576
  • Троян
ba4iiska все едно аз съм го писала,нега се притеснявам с опаковки и чудене около готвенето.Аз не съм с толкова много опит,един път ми се получи,друг път не  Rolling Eyes  ще видим.Днес режа,лепя  Laughing  А от понеделник почвам да чистя и лъскам,че знам ли от къде ще ми се стовари нещо devil  От пролетната томбола,и празника на сливата се оглеждам като заек  smile3503 
Вики  зарязвай ученето и се стягай за снимки на коледни красоти Mr. Green

# 577
Аууууу тук затишие преди буря  newsm18

Аз днес правих сладкото за проба, ама .....не съм впечатлена нещУ  newsm78

Искам да споделя, че пишете страхотни неща, а аз нито мога да измисля - рими, стихове или приказки, нито пък да пея, но пък мога много други неща  tooth, ама няма да кажЪ  Wink

Hug

# 578
Ако  знаете какво опаковане на подаръци падна у нас... Виктория не можа да отдели време за гаджето от последните довършителни работи по подаръка, опаковане, опаковане и пак опаковане- нали са ни три другарчетата, та трябваше да се представим подобаващо и пред трите. Остава с Радослав да се справим със сладкото през седмицата, защото тя си тръгна за Благоевград и ще разчитам на него за помощ.
А с римите и аз съм скарана. Ако има такава игра най отговорно ще изплагиатствам нещо.

# 579
Да ви питам нещо Simple Smile Вие приготвяте ли писма за другарчетата? Аз съм надписала картичка и за писмо все още не ми идва отвътре. Пък и мисля, че подаръкът говори много, какво да пиша повече... В някакво много странно състояние съм изпаднала напоследък и всичко правя по инерция, като в полусън съм...

# 580
  • Балчик
В картичката съм написала каквото имам да казвам, от отделно писмо не виждам смисъл- какви локуми да разтягам? След получаването на подаръка може и на ЛС да кажа няколко думи и това е.

# 581
О, хич не няма в "хубавите, милите и чудесните думи", а и писмо скоро не съм писала каму ли на Артия  Grinning, надявам се другарчето ми да разбере колко ми е симпатично и драго от всичко, което ще/съм приготвила за него  Hug, защото съм го направила с много любов  Heart Eyes

# 582
  • Троян
Аз ще драсна някой ред,винаги пиша по нещо,но точно преди затварянето на кашона.Изливам каквото ми е в главата,винаги мисълта е малко объркана и без ред,но толкова си мога Laughing  Сладо имам 3 варианта и което се получи то ще е,така ,че от това зависи и изпращането,кой ден ще е успешен в кухнята.Още малко имам около опаковането,и паля гумите към куриера  afwitch

# 583
Гледате ли БТВ  ooooh!, някакви протести в пощите  ooooh!, дано да не се протака  ooooh!
Аз предпочитам Еконт  bowuu.

# 584
Ние си пописахме доста- малко по-нестандартен вид писмо се получи, но ще разберете повече от другарчетата ни, а и на едното другарче трябваше да обясня, че всъщност Радослав е правил подаръка без да знае , а аз само го изпращам.
Обаче пропуснах да снимам нещата- някои от играчките съм ги снимала, но последните не съм. Разчитаме на другарчетата да направят повече снимки.
Ще разчитам на пощата- имах желание за лично връчване на подаръка, но другарчетата ни са далеч, така че ще пратя по пощата.

Общи условия

Активация на акаунт