Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 32 542
  • 627
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Привет и от мен, и аз направих играчките, сладкото знам какво ще е, но ще го направя ден преди да изпратя (и аз мисля след Никулден) и мисля да пращам с Еконт. Днес мисля да опаковам основния подарък и вече ме тресе треска дали съм се справила добре и дали ще се хареса и т.н емоции, но ми харесват тези игри, мнооого ми харесват. И ви обичам всичките  Hug Hug Hug
Да се редактирам - ще направя всичко възможно да изпратя в петък, но ако не успея - то ще е веднага в следващия понеделник.. Нека другарчето не ми се сърди - имам да доизкусуря още някои неща, а утре и в сряда трябва имам задачи извън дома и не знам дали ще мога да си довърша нещата.. та така...

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 14:16 от Loshana

# 586
Сладкото и аз ще го направя предния ден и ще пращам след Никулден, защото на 5 мъжа ми има РД (юбилей), а на 6 му е имения ден и няма да ми остане време от приготовления  Peace

# 587
Сладкото е ясно, ама ще го правя след като сглобя всичко, имам още доста работа - тия дни ще съм готова - надявам се! И като ви чета колко сте готови вече, кой опаковал, кой ще праща направо ми настръхва косъма!
Надявам се, че до другия понеделник ще съм изпратила....

Павлина, няма лошо мила - важното е да има хубави поводи да се събира семейстовото .... а  този месец поводи бол!   bouquet

Аз като мара подробната обаче, ще подготвя писмо, или поне нещо като бележки по частите от подаръка. Немога просто н една картичка да събера всичко ... все се обяснявам, все изпадам в подробности - може би излишни - но другарче мило, надявам се да си търпеливо и толерантно  Praynig

# 588
Аз пък съм приготвила цели 3 картички - една обяснителна, една пожелателна (пълна е с пожелания Laughing) и една за всеки случей - да се прочете първо обяснителната, преди разпакетиране.    Mr. Green ( Тази година ми иде отвътре да пиша повечко Party). В крайна сметка подлежат на разместване и промяна.  Crazy
   Моля се само сладките да оцелеят.  Naughty

# 589
Бяло Цвете, ако са за мен - и троха по троха да дойдат - ще си ги осмуча като прахосмукачка  Mr. Green - ако се сещаш едпизода с Бай Ганьо във влака, как си събираше трухичките от пазвата  Joy

# 590
Днес пращах до Швейцария едно гобленче в рамка и от пощата ми казаха, че няма да го приемат щом има стъкло  ooooh!, та се наложи да махна стъклото ...... пиша го само за да предупредя другарчетата дето ще прашат извън БГ.

Иначе др две неща пратих по пощата за БГ и си ги бях опаковала и надписала у дома. Не ме питаха какво има, но попълних декларация, че няма опасни неща  Peace

Може преди да пускате да се обадите в пощенският клон и да питате какви са изискванията им, както аз направих  Peace

# 591

Делфинче,  smile3505 !

Днес пращах до Швейцария едно гобленче в рамка и от пощата ми казаха, че няма да го приемат щом има стъкло  ...

Имам чувстното, че в БГ-пощите на момента си измислят правилата, според настроението на служителя.  Outta Joint Имам разни примери за пратки, които от един клон твърдо ги отказват, а от друг са най-най-подходящите за изпращане  Laughing Иначе и рамкиран гоблен (със стъклото  Grinning) съм изпращала, разбира се добре обезопасен. Истината е някъде там.  Sunglasses

П.П. Преди 3 седмици съпругът ми си получи НЯКОЛКО от картичките от морето, които му бяхме изпратили с децата още през месец юли.  hahaha Ама това е за друг разговор...

# 592
Е, Бяло Цвете,
можеше да е и по-лошо- да ги получи другото лято, точно преди следващото ви заминаване...

# 593
  • Троян
По повод на пощите ,аз за баба Марта пращах мартеничка на Дж-то и тя на 17 август взе че ги получи  ooooh! Laughing  и ми благодари.При нас тук на село няма никакъв контрол,пращаш си каквото си искаш,никой не ме пита,само попълвам декларация че няма акцизни стоки вътре.

# 594
  • София
По повод на пощите ,аз за баба Марта пращах мартеничка на Дж-то и тя на 17 август взе че ги получи  ooooh! Laughing  и ми благодари.При нас тук на село няма никакъв контрол,пращаш си каквото си искаш,никой не ме пита,само попълвам декларация че няма акцизни стоки вътре.

Crossing Arms ужасТ... аз за това мисля да не рискувам с пощата, а д апратя с куриери.. Ама и на тях няма да им се доверя за събота и неделя..и за това в делничен ден ще пускам

# 595
Като ви чета май повечето ще пращат в началото на другата седмица. И аз си го мислех за да избегна съботата и неделята,но стана така че за  тогава се заформиха други задачки и ще се стегна да го изпратя сега.Мило ми другарче остават ти 3-4 дни да чакаш а аз малко повече да потрепервам Simple Smile докато разбера как съм се справила. Няма да се обидя на градивна критика относно подаръците и кулинарните ми творения.Отивам да търся подходящо кашонче че тези дето намерих нещо не стават

# 596
  • Балчик
Аз ще пращам на 10-ти, но сега възникна големия проблем- как да намеря най-подходящия кашон. Или за малки- или са големи, а не искам да ходи подаръка ми насам-натам из него, да не се начупят сладките. Вероятно ще тъпча с намачкани вестници и полунадути торбички кашончето, така че другарче да не си помислиш, че си получила едно нищо- рови хубаво в кашона. Laughing

# 597
  • Троян
И аз още не съм си намерила кашон,но също мисля да оплатня с весници и найлончета,за което се извинявам.А на мен не ми пречи и в моето да има,ние се топлим на дърва ,ще влязат в употреба  Wink

# 598
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 Embarassed Аз си признавам, че на 10 ще пускам, т.к не съм готова още окончателно.  Praynig Дано другарчето ми има търпение.  Peace
А кашонче си намерих, но трябва да го премеря да видя дали ще се хване подаръка  Mr. Green

# 599
Добро утро момичета Hug.Чаша ароматно топло кафенце?

В Бургас вече има сняг - вярно за кратко ще се задържи, но бургазлии и на толкова се радваме Laughing.
Вече ми е Коледно и снежно.....и  подаръците съвсем скоро предстоят Hug
И аз най-вероятно ще изпращам в понеделник ( 10.12.)

Общи условия

Активация на акаунт