Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 32 532
  • 627
  •   2
Отговори
# 600
ох.... вчера си направих генералната кулинарна репетиция и докато си дегустирах съм седнала и си чертая по масата ... получи се нещо такова:
                                               ------------------------------
                                             /                                      /|
                                            /                                      / |
                                           /                                      /  |
                                          /                                      /   |
                                         /                                      /    |
                                        /                                      /     |
                                       /                                      /      |
                                      -------------------------------        |
                                      |                                      |       |
                                      |                                      |      /
                                      |                                      |     /
                                      |                                      |    /
                                      |                                      |   /   
                                      |                                      |  /     
                                      |                                      | /     
                                      |_____________________|/       

# 601
Хмм  Thinking май повечето ще пращате на 10ти аз или ще се напъна преди това или най-вероятно ще пратя следващата седмица - ама на 12-13 че да не се изсипе дъжд от всички подаръци наведнъж!

Все пак дами и господа има време нямаме краен срок - но дано всичко притигне до 21.12 да му се порадваме, че ..... идва края на календара на Маите  Joy

# 602
  • Троян
ох.... вчера си направих генералната кулинарна репетиция и докато си дегустирах съм седнала и си чертая по масата ... получи се нещо такова:
                                               ------------------------------
                                             /                                      /|
                                            /                                      / |
                                           /                                      /  |
                                          /                                      /   |
                                         /                                      /    |
                                        /                                      /     |
                                       /                                      /      |
                                      -------------------------------        |
                                      |                                      |       |
                                      |                                      |      /
                                      |                                      |     /
                                      |                                      |    /
                                      |                                      |   /  
                                      |                                      |  /    
                                      |                                      | /      
                                      |_____________________|/      

Какво е това бе Ив  newsm78 Аз мисля вдруги ден да пускам,ако ми се получи сладкото,явно ще съм от първите.Н

# 603
Добро утро момичета Hug.Чаша ароматно топло кафенце?

В Бургас вече има сняг - вярно за кратко ще се задържи, но бургазлии и на толкова се радваме Laughing.
Вече ми е Коледно и снежно.....и  подаръците съвсем скоро предстоят Hug
И аз най-вероятно ще изпращам в понеделник ( 10.12.)

И в Панагюрище има сняг, но зажалост с това слънце сега не вярвам да се задържи.
Аз днес ще си взема кашонче да видя дали ще стане, а от подаръка останаха само малки довършителни детайли и ще пратя на 7 или най-късно на 10

# 604
  • София
И аз ще пращам другата седмица, защото не съм напълно готова с подаръка, а не ми се иска да претупвам нещата. Мислех да се понапъна и да успея и тия дни, но... по-добре по-бавно, но славно. Wink

# 605
  • Троян
И оак аз да досадя,снощи моя мъж ме разпитва за томболата и вика,на теб кой ще ти праща,отговарям че незнам,тайна е,а той: Напиши във форума,който ще ми праща да пише на лични Joy Joy Joy  

# 606
  • София
И аз съм готова с подаръците. Иска ми се само да добавя още нещо - намислила съм го, но ще трябва да го купя.
И мило другарче търпение, и аз съм решила да пускам в понеделник, но само ако неделните ми кулинарни опити са успешни, ако не ще бъде във вторник. Hug И твърдо съм решила да използвам куриери - но още не мога да намеря подходящ кашон.

# 607
albenapd, чудесна идея ти е дал  Joy

Абе вие направо ме стреснАхте  бре - колко големи кашони ще ви трябват? Какво ще пращате в тези големи кашони!!!!  newsm78 Tired Rolling Eyes

Сега почнах да се замислям дали моят не е много малък ... newsm56

Делфинче, каква е тази схема?  newsm78

# 608
 HugАз ще изпратя подаръка си утре!  Party Party Party
 HugДа се озърта жертвичка от едно градче в планински район ... Thinking

# 609
  • София / Баня
Добро утро и честит ви първи сняг.

Направо съм в стрес - на мен май само кашончето ми е избрано. Знам какъв ще е подаръка ми и го чакам. Обаче украсата ми е до никъде. А пък сладкото ще го правя в неделя (че тогава има кой да гледа зверовете).

Мило ми другарче, да знаеш че другата седмица ще дойде един куриер.

# 610
  • Троян
HugАз ще изпратя подаръка си утре!  Party Party Party
 HugДа се озърта жертвичка от едно градче в планински район ... Thinking
newsm53   то мойто е селце,но пък ще се ослушвам Mr. Green

# 611
А някой ще праща ли скоро до морето  newsm53, а?
 Joy

Вчера нито един бод не съм боднала, това не ми се е случвало от много отдавана  Crazy, но някак си починах и днес реших да довърша две малки гобленчета който уших преди време - бебето за приятелката ми се роди скоро и избродирах данните му, и на зъболекарката на дъщеря ми след малко ще избродирам на зъбчето името й, че скоро сме на преглед и тъкмо ще може да мине и за коледен подарък  Grinning

Сега мисля какво да започна - много искам молитва за дома, имам всичко за нея, но пусто нещо не мога да я почна...
Май е време да се захвана с Крайбрежното ми кафене което не наполовина, а така зарязан гоблен до сега не съм имала  Mr. Green

# 612
Мило ми другарче, изпартих ти най-вкусните сладки на света, сътворени от моята прекрасна половинка!  newsm76
...Който взе нещата в свои ръце точно навреме... spoko
...Но няма да изпадам в повече подробности.  smile3502

Сега очаквай изненада!   smile3521

# 613
и аз съм с проблемен кашон. Единият се оказа малък,а другият прекалено голям. Ще търся нещо средно,а довечера като се прибера от работа ще го глася и утре живот и здраве пращам така че чакайте.
тези дни в къщи е ужас. На всякъде хартии,ленти,картони и т.н. Бомба е паднала. Добре че мъжът ми е командировка, а синът си има негови занимания и не му прави впечатление. Обръща внимание само на сладките и ме е страх докато изпратя да не ги хване липсата Simple Smile
kri-kr,и аз като Албенчето съм от полупланински район така ,че и аз ще се ослушвам

# 614
  • Brussels
Охоо, започна се newsm68. Аз съм готова с подаръка, днес трябваше да направя сладките и утре да пращам, но дечко е болен и няма как да ида допощата. Съжалявам, мило другарче, ще ти го пратя в понеделник. Hug
Много хубави стихчета сте написали всички, много се посмях. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт