Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 33 371
  • 627
  •   1
Отговори
# 105
1.   Казвам се Нонка /Нона/ - LadyN.
2.   На 31 години съм.
3.   Омъжена.
4.   Имам две деца - дъщеря на 13 години и момченце на 1г. и 10м.
5.   Божеее, не обичам, а обожавам да ям ... всякакви лакомства ... Алкохол не пия, газирано също.
6.   В момента шия първия си Дим - като изключим маргаритките с пеперудата. Е, става страхотно! Кръстчетата ми станаха любими, а от смесените техники съм очарована. Така и нямам напълно завършен гоблен 1:1  Laughing
7.   Не ползвам пособия като линийки, гергефи и лупи. От игли винаги имам нужда. Купих си малко гергефче за едно гобленче.
8.   Нямам предпочитания за марки, но наистина се влюбих в кръстчетата.
9.   Обичам да изпробвам нови техники - да! Друг е въпроса дали завършвам нещата, с които се захвана ...
10.  Новото май е професия - войник съм, в майчинство в момента.
11. Нямам домашен любимец, не искам и да имам. Децата ми обожават животните, аз не.
Опа, забравих да кажа "Запис!" за играта. Ама то май се подразбира, хахаха!
Момичета, във вашата компания наистина се чувствам страхотно!

# 106
Допълваме лексикона Simple Smile ? Завършила съм икономика и съм работила като счетоводител, но това не е моята професия, определено - прекалено скучно и прекалено ангажиращо. И аз бих работила нещо от в къщи или за себе си, но засега нямам идея какво може да е.
И домашен любимец имаме - морско свинче Simple Smile

# 107
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Ау, чак изцвилих от радост, Ноне! Страшно се радвам, че се записа.  Hug Hug Hug
Ето това са записалите се до момента:

1.   delfin4e
2.   Pea
3.   krk_kr
4.   ania1
5.   albenapd
6.   teddybearm
7.   Ferhi
8.   ba4iiska
9.   Бяло цвете
10.   Loshana
11.   darinaia
12.   didida
13.   nadezhda96
14.   Miss Emerald
15.   ИнаТ
16.   Малко Сладко Коте
17.   pavlina6328
18.   люска
19.   boneli
20.   eminav
21.   ya_ya
22.   Дуданка
23.   Стани
24.   Азарея
25.   lille kanin
26.   Estellia
27.   de4ko95
28.   nadeto_sp
29.   Lady*N
30.   pepen

Може би изпреварвам малко нещата, но Пепен ми писа и си "резервира" № 30 като любимо число. Нека и тя да си се разпише, като потвърди своето участие в играта.  Засега се заформя нещо хубаво.Дано е така до края.  Praynig Peace

Що се отнася до домашни любимци - това са детето и мъжът. А пък детето си има декоративен заек, който вече 5 месеца аз не съм пипала, нито се грижа за него тъй като не обичам животни в къщи.

# 108
  • Плевен

Ето ме и мен готова отдавна с отговорите на лексикона , но търпеливо изчаквах да ми дойде №.Избрах си го тъй като живея на №30 и РД е 30 Mr. GreenКефи ме!
Иначе съм многословна ,но сега накратко

Успех на всички в играта! Hug

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 16:43 от pepen

# 109
Време е и аз да попълня въпросника.
1. Пенка /de4ko95/
2.Оказа се че съм една от най-възрастните .Преди една седмица навърших 48. Чуствам се на 24. а всеки ден ми се налага да ставам на 3-4 години.
3. От доста време съм щастливо омъжена за един чудесен човек
4.Имам много дечица, но бисерчетата са ми две- момиче на 23 и момче на 17
5. Ям всичко и най вече сладичко, но не ми личи и вкъщи казват че ако съм прасе до сега да са ме заклали за да не хабя храната. Grinning.Пийвам помалко за компания на мъжо.Не пия кафе, но чай много
6.По-рано шиех само гобленов бод ,но откакто ви открих, открих и кръстчетата. Имам ушит един Дим ,който ми достави истинско удоволсвие. Мисля да не ми е последен.Шия и щампи,но минита,а не ми харесва1:4
7. Не използвам никакви помощни средства. По-рано бележех по схемите, но сега го правя само при разхвърлени бодчета. Все се каня да си подредя конците които имам,но .........стоят си
"подредени "в кутии.
8.Предпочитания към производители и фирми нямам.водя се от картинката и ако ми хареса -шия
9.Нови техники-да,особено,ако крайния резултат ме грабне
10Домашни любимци-две кучета и една котка., които си стоят вън на двора. За професията може да сте се досетили-детска учителка съм.
    Радвам се че  чрез форума открих хора като вас.Пожелавам играта да донесе на всички само хубави преживявания

# 110
Хайде и аз да напиша допълнението - работя като конструктор във фирма произвеждаща ризи

# 111
Privet!Nadqvam se nomer 33 da e vse oche svoboden i da go poly4a:) Tova e nomera na tatkovata mi ka6ta i e svarzan s nai xybavite mi i ludu godini Simple Smile
Vaprosnika che poplanq malko po kasni4ko kato prespq porasnalata mi ve4e bebka Simple Smile

# 112
1. Anichka - anieli
2. Na 31 sam, no sqka6 4asovnika sprq oche na 18-e Simple Smile
3. Opitvam se da bada moderna xixi -jiveq na semeini na4ala, no kato si se zamislq sam si edno chatslivo omajeno momi4e
4. Imam edno malko prekrasno slan4evo momi4ence na 3 godinki
5. Obojavam qdeneto,a pokrai qdeneto i gotveneto Simple Smile pieneto ne e mnogo po moqta 4ast no 4a6a 4erveno vino i priqtna kompaniq nikoga ne otkazvam
6. 4esno kazano samiq vid bod nqma zna4enie,s jelanie ysvoqvam novostite osobeno ako kartinkata mi e pratila poslanie 4e e moq i me o4akva da poemem zaedno na priklu4enie
7. do skoro chqx da kaja gergef, no elinka otkri 4e ima dryga prilojenie zatova osven igla mai drygo nqma Simple Smile
8.Naposledak me privli4at goblenite s pove4e cvetove kadeto kartinkata e kato jiva i sqka6 te kani da i ide6 na gosti.konci vsqkakvi,panami spored sly4aq...
9.Koi otkazva predizvikatelstvo?Simple Smile no sam dosta predpazliva parvo 4eta li 4eta i zadavam edni takiva glypovati vaprosi ...Stuck Out Tongue
10. izpotix se tolkova vaprosi yj  lesni4ki Simple Smile Koleda e dale4e a vie yspqxte da  napravite dnite mi koledni oche ot sega - che bade xybava i dalga koleda Simple Smile radvam se 4e che q posre6nem zaedno

# 113
Хайде и аз да допълня лексикона-по профасия съм данъчен инспектор-не ме долюбват хората,ама все някой трябва да върши и тази работа,така че си я обичам.

# 114
Да се допълня и аз Wink
По професия съм инженер по електроника, но в момента се занимавам със  спецификации, чертежи, сметки и оферти. Харесвам работата си Peace

# 115
Бачийска, Hug
Хайде сега да се уча да правя топки и топчета, хахаха  Joy

# 116
Бачийска, Hug
Хайде сега да се уча да правя топки и топчета, хахаха  Joy

Правенето им, като гледах едно видео не е толкова сложно, но при мен проблема е намирането на топчета, защото съм от малък град, но все някак ще се справя (надявам се Praynig )

# 117
Павлина, не е задължително да е на такива топчета, може да си оформиш бродерията по свой начин така, че да може да се окачи на елхата. Даже Пепен беше показала такава украсена елха - играчките приличаха на нещо като възглавнички.
Между другото, другарчета-организатори, как е точно по регламент - 3-4 играчки за елхата или 3-4 на брой украси за дома, включващи и играчки за елхата?
Аз ги докарах до 2 моите играчици /едната се получи играчище май  Laughing /. И да ви призная, не е това моята стихия. Сглобяването, де Simple Smile Затова се чудя дали мога да добавя още две неща, изработени от мен за Коледа, но да не са за елхата точно.
Това дали отговаря на въпроса ми "1. Да изработим играчки за елха (или някакъв друг вид коледно украшение)"   Mr. Green ?

# 118
Аз направих 2 играчки ( смятам да пробвам и друга техника ), но съм ушила и др дребни нещица. Peace

# 119
  • Плевен
Павлина а от мен два линка за стироформени топки

http://8888bg.com/products.php?cid=380&sort=1&view=16&start=16- тука жената е страшно любезна .Може и по тел . да и се обадиш.

http://www.ideahobby.bg/category/204/predmeti-ot-stirofom.html -   от този сайт има магазин в Плевен.Аз си купих онзи ден топка 8 смм за 1 лв 1бр..Тук гледам че е написано бр.комплект .Пак можеш да питаш по телефона.

Ако имаш проблем и все още желаеш топки и др .фигурки ,мога да ти взема и пратя!Така и така ще си купувам още за мене  Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт