Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 33 371
  • 627
  •   1
Отговори
# 150
  • Троян
Не е за този. Ето линк към този от който аз съм поръчвала и скоро мисля пак да си взема и пликчета, и мъниста, и пайети, и лента органза.
Голямо разнообразие от артикули.
Не мога да пусна линк- дава ми рекламен спам. Чукнете ЕМ АРТ в гугъл и ще ви излезе.
На мен един ден няма да ми стигне да разгледам,толкова много джунджурийки..........

# 151
  • София
Да взема да попълня и аз лексикона:
1. Ник - Стани
2. Годините са ми над 30, но се чувствам млада, млада, млада.
3. Мома.
4. Деца нямам.
5. Когато не шия, обичам да си хапвам шоколад и всякакви сладки неща, а и солени не отказвам.Обожавам ментовия вкус, аромат и цвят. Подразбира се, че най-много мента пия, но не близвам никаква ракия. А пък докато шия обичам да слушам хубава музика.
6. Преди да започна да се навъртам в гобленарската тема, шиех само гобленов бод. Но като гледах вие какви красоти шиете, реших да пробвам и кръстчета и се влюбих в тях. Затова започнати гоблени с гобленов бод ми отлежават и не знам дали някога ще ги довърша.
7. Помощни средства имам малко, но май са ми напълно достатъчни. Имам изпиращ се флумастер, ножичка, купила съм си гергеф, а от предишната игра се сдобих и с мъничък такъв. Засега с гергефите много не се разбираме, но нещата вървят към промяна.
Конците за това, което бродирам в момента са ми в найлонови джобове за документи, които си наших на шевната машина/ по идея на момиче от форума, не помня кой точно го показа/ и си ги държа в несесера от Нели  bouquet, схемата я защипвам на папка и смело си драскам.
8. Досега готова комплектовка не съм имала, с изключение на един "Горски кът", който ших сто години и накрая дадох да  ми да го довършат. Установих, че най-много ми харесва да шия минита и да ги подарявам след това. За себе си почти нищо не съм избродирала. Нямам предпочитания за фирми и панами, ползвам всякакви конци.
9. Ако полукръстче и различен брой конци се водят за нови техники - да, пробвала съм ги. Опитвах да направя и френски възел, но не успях. Но не отказвам нищо ново, стига да ми допада крайния резултат.
10. Решила съм, че ще опитам да спазя точка 3 от регламента на играта. Няма да се цепя от колектива, я! Следващата седмица запретвам ръкави и започвам с репетициите. Дано не се наложи да са повечко, че свалих няколко килца през лятото Mr. Green.
Радвам се, че се записах и в тази игра, малко пиша в темата за гоблените, но много чета и някак си сякаш си намерих мястото тук. Hug

# 152
Аз имам няколко идеи за хранителната част от подаръка. Зависи кое другарче ще ми се падне, защото ако е близо- пека една баница и още докато е топла- газ на педала и при другарчето.

Сменям си ник-а за по-голямо удобство. В последствие ще махна това в скобите. Моля променете името в телефонните си указатели, за да не се бъркате, когато ви се обаждам или вие ме търсите. На Виктория разрешавам да остави "мама".

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 06:32 от Роси 123 (люска)

# 153
  • Троян
Аз имам няколко идеи за хранителната част от подаръка. Зависи кое другарче ще ми се падне, защото ако е близо- пека една баница и още докато е топла- газ на педала и при другарчето.

Сменям си ник-а за по-голямо удобство. В последствие ще махна това в скобите. Моля променете името в телефонните си указатели, за да не се бъркате, когато ви се обаждам или вие ме търсите. На Виктория разрешавам да остави "мама".
Joy Аз много се бъркам с тези никове и затова за мен си си Люси ,извинявай ,че не ти казвам с истинското име Hug

# 154
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Joy Аз много се бъркам с тези никове и затова за мен си си Люси ,извинявай ,че не ти казвам с истинското име Hug

Така е! Отивам да си поръчвам картички от там където и Люска /Роси/ си ги поръчва и казвам : "Люска ми каза за картичките..." , момичето отсреща  #Crazyсе чуди коя е Люска, като й вика Росито. Та докато се разберем....

Аз днес ще пробвам една рецепта. Резултата със сигурност ще се хареса на моите хора, а те са професионалисти в пробването Mr. Green

А колко схеми събрах -  вече не е истина. Не мисля, че ще ги ушия всички, а толкова ми се иска. Crazy

# 155
Затова и аз си слагам истинското име, като повечето от вас-  така наистина е по-удобно.

# 156
Ох  ba4iiska  и аз събрах доста схеми ,но избрах кое да бродирам.И се започна едно мерене дали ще се събере на фигурката.Сега ще пробвам на една камбанка и дано стане,че от мислене ooooh! вече ме боли главата.Дано успея Praynig

# 157
Аз да се похваля, че имам три играчки вече Simple Smile Както мислех да си купувам пистолет за силикон, топки и не знам какво, така се стегнах и си направих не една, ами цели три импровизации. Разбира се, идеите са от нета, но изпълнението изцяло мое. Даже имам и авторски допълнения и промени Simple Smile
Четвъртото твърдо няма да е играчка, знам какво ще е, още не съм се спряла на мотива.

# 158
Аз имам три-четири готови мотивчета, които чакат оформяне.

# 159
  • Балчик
Здравейте. Записвам се и аз за играта. Благодаря на pepen, че ми посочи линк към темичката. Hug

Лексикона забравих:

1.   Светлана (Джемма)
2.   41
3.   Омъжена
4.   2 момчета - на 22 и 12 години
5.   Когато не шия обичам да ям сладкиши  и тестени изделия Embarassed и пия мляко с нес кафе (не кафе с мляко, а мляко с кафе!  Simple Smile)
6.   най-много обичам гобленов бод, но и кръстчетата не са ми проблем. Най-мразя обаче, когато има 3/4 или 1/4 кръстче- изнервят ме.
7.   Помощни средства ползвам само при шиене на кръстчета- рамка и гергеф. за шиене на гобленов бод, не мога да ги ползвам.
8.   Предпочитам конци ДМЦ, за панами нямам претенции, за фирми също, долу-горе, стига да ми харесва картинката. Недолюбвам малко Милена стил, повече заради кражбите и и изопачаване на някои модели.
9.   За новите техники не мога категорично да отговоря. Малко съм чешит. Ако ми хареса може и да пробвам, ако реша, че не ми харесва, подминавам без интерес.  
10. Хм, точката с печивата е точно по моята част. От сега ще кроя планове какво д априготвя за другарчето си. 

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 15:30 от Джемма

# 160
  • Троян
Здравейте. Записвам се и аз за играта. Благодаря на pepen, че ми посочи линк към темичката. Hug

Ето я и Джемма Hug Добре дошла! Увеличава ни се групичката,и още ще дойдат Peace

# 161
Здравейте на всички.Джемма, добре се появила.Толкова  се радвам че сиотново сред нас. навярно ще помогнеш като споделиш някоя лесна рецептичка за сладки  Praynig нали си специалист Hug

Момичета относно магазинчетата на АРТ, страхотни са. В Търново има един който като площ не е голям, но има толкова нещица, че като вляза получавам #Crazy.Гледам,гледам и в един момент забравям за какво точно съм влязла,а и продавачката е много свястна.
И аз се опитвам да сътворя нещо коледно,но съм на етап започнато и недоизкарано. Идеите  толкова бързо минават през главата ми,че не смогвам да ги реализирам,а и свободното ми време не е много. Все пак до Коледа има време и мисля че ще успея.Малко се стряскам от последната част,но не защото не правя сладки а защото когато реша да правя за някого,а не за вкъщи все нещо се обърква.Мисля обаче да пробвам пробвам........и накрая дано не се изложа.

# 162
  • Балчик
Момичета, идеи колкото искате на първа страница на темата, която постна pepen:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=626759.0

С тези репетиции, които сте захванали, може да се включите в тазгодишната коледна тема за сладки, като я открием.

# 163
Добре дошла Джемма - с удоволствие ще разгледам рецептите, пък и ще пробвам някои от тях. Wink А дано пък веднъж поне ми се получи, ей тъй на, за разнообразие Sunglasses

# 164
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Ау, човек да затвори очи и сме увеличили бройката.  Hug Hug

Става весело!  newsm10

Аз да си призная направих една репетиция в готвенето, но нещо не ми се получи.  Confused Това за мен е странно, тъй като не е нормално - каквото съм почнала - все е станало. Но това - дори и на мен не ми хареса. Няма да казвам какво е, че ще се изложа още повече. Ще му направя втори дубъл - дано да стане. Няма да му се дам.

А като гледам Джемма каквъв линк е пуснала да знаете, че аз приемам всичко, което е изписано там - може и всичко.

Само от четенето получих киселини и сега ще тръгна да търся нещо да ям.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт