Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата на играта, обсъждани в публикацията?
Кога са крайните срокове за записване, теглене на имена и започване на изпращане на подаръци?
Какви идеи и помощ са предложени в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата на играта, обсъждани в публикацията?
Играта включва създаване на ръчно изработени коледни украшения и подаръци, като играчки за елха или други видове коледна декорация. Участниците трябва да приготвят и малък предмет, свързан с хобито им, като кутия, ножица, несесер, конци или панделка на стойност 15-20 лева. Освен това те трябва да направят домашно приготвен сладкиш или соленки (напр. коледни сладкиши, меденки, кекс или сушени плодове), които да изпратят на друг участник. Всичко трябва да бъде изработено с любов и грижа, насърчавайки творчеството и размяната на коледни изненади.
-
Кога са крайните срокове за записване, теглене на имена и започване на изпращане на подаръци?
-
Какви идеи и помощ са предложени в публикацията?
-
Какви са правилата за участие в играта?
-
Какви техники за шиене използвате?
така че се включвам и аз в референдума за по ранен жребий 
но, както мнозинството реши... Работя върху съкращавенето то местоработата ми в момента и е една лудница...
Така че, мен по-дългия срок ме устройва, защото още не съм започнала нещата...Имам идея какво ще правя, но трябва да приключа работната сага, за да мога да се съсредоточа върху важните неща.
ако твоя мъж ми се падне хич няма да те питам,нека и ти да тръпнеш и се чудиш от кого ли ще получи 
А ако то изрично ме помоли да изчакам с отварянето, сигурно няма да го преживея, така че ще проведем допълнителна дискусия на лични с него, ...с цел разубеждаване!