Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 33 372
  • 627
  •   1
Отговори
# 255
  • в една мансарда точно под звездите ..........
И аз отдавна искам да разбера другарчето си.

# 256
Госпожо Бачийска, инициативния комитет по случай Коледа ви призовава да изтеглите другарчетата тези дни. Grinning   Hug  bouquet newsm51 Two Hearts

# 257
Вече всички ни трасе да разберем другарчето си  Laughing дано Бачийска ни зарадва тези дни

# 258
Аз най-накрая се реших- записвам съпружеското тяло за участие в играта. Той вече е ушил десетина мотивчета за играчки- от мен се иска да ги сглобя. Той не знае, че ще участва в коледната томбола- това ще е изненада. Та да попълня лексикона от негово име:
1. Радослав
2.На 49 г.
3.Женен за мен от почти 20 г
4.Виктория (19) и Александър (14)
5.Когато не шие обича да стои на компа и да играе игри, иначе сме семейство сладког..ковци. Пие всичко домашно.
6.Шие всичко, което му дам.
7. Преснима си схемите и отбелязва със светъл маркер това което трябва да ушие и после с тъмен задрасква вече ушитото.
8.До сега е шил само с гобленов бод, но шие и с Х- коледните мотиви даже ги прави със смесени бодове и различни нишки.
9. Отворен е към нови неща, стига на мен да са ми ясни, за да му ги обясня, защото той не се рови по форумите за бродерия. Купила съм му "Коледа на плажа " на Дим, така че и с това ще се пробва.
10.Понеже той не е наясно с участието си в играта, другарчето което трябва да го изненада може да се консултира с мен ако има нещо притесняващо. Не е капризен и определено ще бъде приятно изненадан.

Ей много нетърпеливи другарки, бе!

# 259
  • Плевен
Ей че сте нетърпеливи  Hugпосле пък ще искате да пращате по -рано  Grinning То и мене вече ми се иска да знам на кое другарче ще крася елхичката  newsm78така че се включвам и аз в референдума за по ранен жребий Peace

Роси 123 (люска)-браво на вас. PeaceМай вашата елха на Коледа ще грее от красоти  Grinning

# 260
Ей че сте нетърпеливи  Hugпосле пък ще искате да пращате по -рано  Grinning То и мене вече ми се иска да знам на кое другарче ще крася елхичката  newsm78така че се включвам и аз в референдума за по ранен жребий Peace

Роси 123 (люска)-браво на вас. PeaceМай вашата елха на Коледа ще грее от красоти  Grinning

Нашата е една изкуствена от най-малките и е украсена-така я прибирам и после само я вадя, така че всичко, което получим ще окачим на всевъзможни места и ще си украсим целия апартамент , а не само елха.
А относно референдума- не съм толкова нетърпелива, ще чакам колкото трябва.
Ако ми се падне някое от тези нетърпеливи другарчета, замислям да изпитам търпението му... Не ме разбирайте погрешно- ще си пратя подаръка навреме, но ще помоля да се отвори на Коледа или на Нова година. Е, сладката част естествено ще трябва да се изконсумира на момента, но изненадите могат да се отворят и по- късно.

# 261
  • София
И аз мога да чакам  Simple Smile  но, както мнозинството реши... Работя върху съкращавенето то местоработата  ми в момента и е една лудница... ooooh! Така че, мен по-дългия срок ме устройва, защото още не съм започнала нещата...Имам идея какво ще правя, но трябва да приключа работната сага, за да мога да се съсредоточа върху важните неща.  ooooh!

# 262
Срокът за изпращане не се оспорва, а само срокът за получаване името на другарчето.
Люска, ако аз съм ти другарчето, хич няма да спазя заръките Simple Smile Децата са свикнали да украсяваме елхата веднага след рождения ден на малката. Ние също ползваме изкуствена, но не е никак малка. Обичаме да и се радваме по-дълго, а и от първи декември започваме да отваряме коледни календари.

# 263
  • Троян
Роси  Naughty ако твоя мъж ми се падне хич няма да те питам,нека и ти да тръпнеш и се чудиш от кого ли ще получи  Laughing  И също като Инат няма да ти спазвам условияето за по- късно отваряне.В ръчичките ли ми е всичко се отваря Twisted Evil

# 264
Надявам се Бачийска да се вчете в молбата ни за по-ранно теглене. Praynig
Роси ще се наложи да вземеш по-голяма елха или още една за новата украса. Laughing

# 265
Здравейте и от мен!  Hug
И аз като "Мара - Подробната"  Laughing да си кажа - ще се радвам да разбера другарчето си още към средата на ноември.  Whistling А ако то изрично ме помоли да изчакам с отварянето, сигурно няма да го преживея, така че ще проведем допълнителна дискусия на лични с него, ...с цел разубеждаване!  Mr. Green  Hug

Иначе съм готова с бродериите и дребните подаръчета. Остава да се преборя с готвенкото и пакетирането, а това не е лесно.  Naughty

# 266
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Бачийска отговаря:

Видно е, че всички са нетърпеливи. Аз предлагам /защото всички досега предлагаха/

Който се записал - записал. 
Да сложим край на записването утре.  Утре след обяд да тегля имената /пак ще изнудя детето/ и до вечерта всеки да е получи името на другарчето си. Засега да  пратя само имената за да се успокоят страстите , а в последствие да пратя адресите.

Само ще помоля тези, чийто адреси нямам да ми ги пратят на лс . Това са тези хора, чийто никове съм подчертала.

Явно последният е Радослав /съпругът на Роси/. Ако съм пропуснала някой - нека ме поправи защото файла с пълният списък е на работа, а ще бъда там чак във вторник.

Записали се :
1.   delfin4e
2.   Pea
3.   krk_kr
4.   ania1
5.   albenapd
6.   teddybearm
7.   Ferhi
8.   ba4iiska
9.   Бяло цвете
10.   Loshana
11.   darinaia
12.   didida
13.   nadezhda96
14.   Miss Emerald
15.   ИнаТ
16.   Малко Сладко Коте
17.   pavlina6328
18.   люска
19.   boneli
20.   eminav
21.   ya_ya
22.   Дуданка
23.   Стани
24.   Азарея
25.   lille kanin
26.   Estellia
27.   de4ko95
28.  nadeto_sp
29.   Lady*N
30.   pepen
31. anieli
32.vicktoria_petrova / предполагам адрес при Роси
33. Джемма
34. cveteto_123
35. радослав /съпруг на Роси/ предполагам адрес при роси

# 267
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
А аз съм доникъде засега - заета съм с сватбени мотиви и зарязах коледните.

# 268
Мале, мале как скочихте отгоре ми. Сега ще ви обясня подробно какво ми се върти в главата и мисля че ще има някои от вас които ще се съгласят с мен. Мисля да опаковам трите части на подаръка поотделно в непрозрачни опаковки. Редно е храната да се отвори на момента и да се изконсумира своевременно. Коледната украса също да се отвори и да се нареди в дома на получателката- дали на елха или по стени и т.н. всеки където прецени- затова правим тази украса, за да създадем настроение в дома на другарчето и колкото по-дълго време преди празника го създадем, толкова по-хубаво. Аз също не съм привърженичка на това да се украсява дома чак на Бъдни вечер. Инат не знам кога е родена дъщеря ти, но у нас украсявам в дните между1 и 5-ти декември- зависи в кой ден ще имам повечко време, и свалям украсата след средата на януари. Тази украса ми създава настроение и обичам да я гледам и да й се радвам по-дълго време. Та мисля третата част (тази, която е свързана с хобито ни) да опаковам отделно и бих помолила другарчето да постави подаръка под елхата и да го отвори на Коледа. Нали затова е Коледна томбола, за да имаме подарък за Коледа. Аз бих си оставила подаръка от другарчето под елхата и бих чакала до Коледа, за да го отворя. Не мога да задължа никой да мисли и действа като мен- всеки сам определя как да действа.
Албенче, на мен лично винаги ми е било трудно да избирам подарък за мъж и затова предложих помощ, а не от любопитство. Подаръкът от другарчето ще бъде всъщност моята изненада за него. След 20 години брак вече си знаем и кътните зъбки и изненадите са все по-трудни. Тази томбола ми дава възможност да го изненадам, разбира се ако участничките са съгласни да го запиша за участие, въпреки че той не чете и пише тук. Ако има против, няма да го включваме.
Надявам се сега да съм била по-ясна с обясненията си и да намеря поддръжнички.

# 269
Та мисля третата част (тази, която е свързана с хобито ни) да опаковам отделно и бих помолила другарчето да постави подаръка под елхата и да го отвори на Коледа. Нали затова е Коледна томбола, за да имаме подарък за Коледа. Аз бих си оставила подаръка от другарчето под елхата и бих чакала до Коледа, за да го отворя. Не мога да задължа никой да мисли и действа като мен- всеки сам определя как да действа.

Идеята ти е доста добра, но аз лично съм от любопитните, които няма да се сдържат.

Общи условия

Активация на акаунт