Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Коледна томбола гоблени

• 32 596
  • 627
  •   1
Отговори
# 510
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Сещам се 8 март/ + Великден ; евентуално лятна игра и за Коледа
Аз се престраших да участвам в такива игри от тазгодишната за 8 март; следва за стотната тема и сега за Коледа. За тази година са три

Казах го с идеята, че още не сме започнали така да се каже с тази, а вече си мислим за следваща.  Mr. Green

# 511
Казах го с идеята, че още не сме започнали така да се каже с тази, а вече си мислим за следваща.  Mr. Green

На мен ми е нещо превъзбудено днес и общо взето въпроса ми беше шеговито зададен  Hug

# 512
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

На мен ми е нещо превъзбудено днес и общо взето въпроса ми беше шеговито зададен  Hug

Аз също отговарям с този тон. Но това е нещо - може да се нахвърлят идеи, които да се доразвият

# 513
  • Троян
Аз малко късно се усетих,но в помощ на тези които още не са готови и се затрудняват със зглобяването,защо не си вземете от тези рамчици  http://www.8888bg.com/view_product.php?pid=2180   с тях ще бъде много лесно и ефектно.Аз сега се сетих че Тедибеар ми беше подарила  Embarassed Embarassed  в предната игра,но ще си ги направя Peace

# 514
  • София
Успях снощи да си сглобя и втората играчка, днес започвам третата...Допълнителния подарък вече е тук и дано съм уцелила.... Praynig Сладкото знам какво ще е ...Май няма да се изложа тотално.. Обичам ги тези игри с вас, момичета  Hug

# 515
в събота изпробвах нещо сладичко и мисля, че ще е то    chef
Аз направо си направих сладичкото, но не мога още да реша какво да бъде - всичко което направя знам че е хубаво Mr. Green.  newsm78

Те мойте каквото и да им направя го одобряват, ама аз все му намирам някакви кусури   Laughing

# 516
  • Плевен
Много мина ,мъничко остана  .
Финала наближава ,всеки се притеснява!
Що ли !?

Аз също на финалната права се двуомя
топка или камбанка да сътворя newsm78 ,
медеки или локумки да опека
или с готови да се отчета Crossing Arms !?

Това е Хамлетовски въпрос за всеки от нас .
Ноо..., трябва да се справим ,
щом на хорцето сме се наредели ,
та  коледната елхичка да украсиме.

А ти другарче мило от близко и далече ,
знай , каквото и да е ,
то направено е от  СЪРЦЕ !

Да се включа и със идея за заглавие на следващата игра  в другата 2013 година  PeaceДнес пък на мен ми е приповдигнато настроението от слънцето което грее навън  Hug

"Украсихме коледната елхичка сега да украсим другарката добричка !Празници много през феруари,март и април , да се стегнем и в томбола да ги уважим!"

Ако пък нямате и нищо напротив мога пак организаторка да ви стана  BlushПо това време на годината съм свободна  Wink и ще ми е приятно пак да се запозная с вас и вашите красоти !

Ето ви тема за дискусия ,докато чакате баш шефа на играта да даде старт -"Към пощите "  Grinning

# 517
Хе хе..........

Едвам потушила бурни емоции
виждам тук излизат нови промоции
някой стихове във рими реди
други се стягат за нови игри
почва вече яко да ме друса стреса
с тия мои опити на "поетеса"
ще изпусна срока на играта
ще стана за резил и смях на децата

драгите другарки
сериозни гобленарки
някой засукани кулинарки
а аз още не съм си купила марки

камо ли да стегна играчките
или пък да опаковам изнендките
ще ида за млекце, брашанце
с канела, орехи и ячице
да пекна някоя и друга сладка
да поддържам фигурата гладка
ако от сефте получи ми се в тон
за другарката ще има цял кашон

стига с римите съм се занасяла
стига с тоя спам съм ви унасяла
чао, до скиф, до полунощ
трябва да направя някакъв разкош.

Барзам време не остана
и шубето по-голямо стана

само да напомня може някой да потрети
ПРАЩАНЕТО ПОЧВА НА ДЕКЕМВРИ ПЕТИ!
  bouquet

# 518
А защо следващата томбола да не е "Стихове извезани"?
 Laughing newsm62

# 519
Миии....щото ще участват само двама-трима Laughing

# 520
  • Плевен
Ех, таз другарка мила , пак ме надмина.как да се меря с нея  не зная , ама ще му хвана края. ooooh!

nosferata -а защо не ,това е идейка ,идеална за малка томболка с предложеното от теб заглавие-"Стихове извезани" .
Има време всеки да спретне на свойта другарка няколко думи в рими и после собствено ръчно да избродира със щрифт празничен и красив.Към него да боцне по едно перце и ето ти картичка от сърце .Ако пък не и се бродира със лист и писалка пак може да сътвори стихче и в него да впише това което чувства към своето другарче.
Аз ще го направя , направи го и ти ,която и да си , също като в играта -"Предай нататък".
Накрая ще ги съберем и стихосбирка издадем !Ето ви още една задачка , име на стихосбирка всеки да предложи .За издаването не се тревожете, има едно момиче с добро сърце ,то ще ни помогне. Wink
А аз обещавам  Peaceв следващата игра всеки който се включи ,такава ще получи ,като скъп спомен от тези мигове чудни в които всяка от нас ,топи се кат шоколад  GrinningHug !

# 521
  • Балчик
Колко мило и уютно
Стана в темичката днес.
Всичко в рими, абсолютно,
Няма грижи, няма стрес.

Гобленаро-поетеси
все събрали сме се тук.
Все с еднакви интереси
и сладкарски пък, на пук.

Ех, че хубава дружина,
даже планове кроим.
Нова томбола за догодина
пак ще сътворим.

Ето идва, дружки мили,
скъп подарък у дома.
Намерете, моля сили
Поставете под елха.

Не поглеждайте нетърпеливо,
изненадата ще е добра.
А на Коледа сънливо
рано, рано сутринта

тоз пакет вземете
от другарката добра,
нежно и благодарете.
Тя за вас с любов избра

този скромен мил подарък,
тази чудна хоби-вещ.
Празникът ще бъде ярък,
запалете коледната свещ...

# 522
  • София
ееееееееее, Дами, невероятни сте  Hug
аз мога само да се newsm20 newsm20 newsm20 пред вас..

# 523
Мили дами, май и аз ще пропиша покрай вас, нищо, че цял живот със римите не сме се долюбвали...

# 524
Страхотно настроение заварвам тук, което много ме радва! Браво за стиховете, чудесни са! Криво ми е, че се наложи да се откажа от играта и за това не влизам често да пиша. Но пък с удоволствие ще наблюдавам от страни и ще се радвам с вас! И нямам търпение да дойде следващата игра!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт