Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 11

• 30 852
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Те всъщност колко са момичетата на Решат - Бедие и Филиз са тези, които ухажва. Не знам към Нуран какви са му чувствата?  newsm78
А такъв танц като на Решатко в бара не бях виждала, а уж съм към по старото поколение.  Wink

# 151
  • София
Уси в Адана имаше и една Асие , че и на Леман се пробва  Joy Joy JoyРешатко не пропуска  Laughingобаче му идва от вътре .Симпатяга е човека  Mr. Green

# 152
Kenan saw Rashad come with Noran he felt jealous and asked Nuran why he come so she explained that because of her brother so he said he 'll take her from and to the home there is no need to Rashad. then when she was acting and because of she didn't prepared herself the day before shoting she couldn't do it so Kenan got angry and talked to her in a firmly way and when Solhy baba asked hım what's going on he said that he was patient with her but now the reyal work started

Cansel Elçin (for english, arabic and french speakers) Leman went to the studio she met Solhi baba so he asked her why she come she said to meet with Kenan Solhi baba said that Kenan is not her so she said no need to lie i know the whole story

Кенан видя, че Решат идва с Нуран. Той почувства ревност и попита Нуран защо, тя обясни, че е заради брат й. Той й каза, че ще я вземе и ще я върне у дома, така че няма нужда от Решат. После, когато щяха да снимат, понеже тя не беше се приготвила в деня преди снимките, Кенан се ядоса и говори с нея твърдо. Когато татко Сулхи го попита какво става, той му каза, че досега е бил търпелив с нея, но вече започва истинската работа.

Леман отиде в студиото, срещна се с татко Сулхи и той я попита защо е отишла и тя каза, че идва да се срещне с Кенан. Татко Сулхи й каза, че Кенан не е там, тогава тя каза, че не трябва да я лъже - "знам цялата история".

# 153
 Ама какъв танц у Решатко - точно като селски ерген моташе ръце и кака  hahaha hahaha hahaha

Ха сега  Mr. Green  нали искат турците драма - има вече Нуран бере душа , а Леман пак откачи ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 154

Е, да, де, ама все пак му е сестра. Sad

От филмите, дето съм гледала, братята хич не държат на сестрата. Сал едната чест ги интересува. И заради нея убиват сестра си, че даже се и гордеят.  ooooh!

Днес всички сайтове на канал Д стачкуваха при мен. Добре, че един се смили накрая.
Гави  Hug, благодаря ти за сайта, но при мен не проработи и той. Явно днес не ми е ден.

# 155

Напротив, не е откачила.  Peace

# 156

Hug

Много беше хубава и силна серията, без превод няма как да разберем силните диалози.
Този сериал е за противоречивите характери, силни или несигурни, с психологически сблъсъци и изпитания за героите.

Решатко затапи и Казанова, и певицата от бара му хвърли око.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 157
Снеже, Рими, благодаря за подсказките и превода.   bouquet   bouquet   bouquet

Себи, Леман не се е излекувала напълно, но определено има напредък. Не знам разговора й с двойничката, но вече истинската Леман разговаряше с фалшивата от огледалото. И май не се съгласи с нея. Това видях от мимиките. С превода ще стане ясно.

Уси в Адана имаше и една Асие , че и на Леман се пробва  Joy Joy JoyРешатко не пропуска  Laughingобаче му идва от вътре .Симпатяга е човека  Mr. Green
Е, засега възможностите му в Истанбул са малко, но да се надяваме че в последствие бройката ще нарастне. Няма да се излага момчето я, ще си навакса. Laughing

# 158
Много беше хубава и силна серията, без превод няма как да разберем силните диалози.

newsm10 Може би беше една от най-силните от началото на сериала.  Peace Жалко, че скоро няма да има превод.  ooooh! Тия арабки заспаха. Mr. Green

Лека нощ. Hug

# 159

Мислех да ви почерпя с по едно  студено вино розе , нали си имаме рожденик -но тази вечер всичко е срещу мен- най - вече нета .
Ако не ви почерпя е не защото не желая , а защото не се е получило  Flutter Hug

Лека нощ!

# 160
Един клип от днес за "Лош път"

Лека нощ и от мен!

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 23:21 от Snake777

# 161
The two hashtags set up for todays episodes are geared more towards stopping voilence....

#kadinasiddetesonkotuyol = stop voilence against women
#aileicisiddeteson = stop voilence within the family

newsm10

Analiz Tarihi

20.09.2012:23.17

Tweet Sayisi

9239

#kadinasiddetesonkotuyol etiketini içeren 9239 tweet paylaşılmıştır. @canangulen

smile3501

Лека нощ и от мен!  Hug

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 23:29 от riminiii

# 162
Тука сум и јас  Simple Smile
Ја гледав серијата на Тв и многу убаво беше чувството,преубаво....вечерва епизодата беше возбудлива,драматична,да се надеваме дека привлекла поголема гледаност    newsm10
Забележав премногу спонзори и тоа се јаки и значајни,тие се најважни за да оди сереијата и понатаму  newsm78
Конечно забележителен е интересот на Кенан за Нуран...тој и самиот се лаже дека се интерсира за неа само како актерка  Thinking
Леман веке нема да прави психодрами,барем така мене ми изгледаше,ама затоа ке прави коалиција против Кенан со оној нискокачествен артист  Sick
Решат има најлесен живот,без одговорности....пари,жени,слобода  smile3503 За Нуран нее баш многу заинтересиран (како што гледам и таа за него не е)  newsm12
Ихсан,е тој беше инспирацијата на Џансел да повика подршка за борба против насилите врз жените  newsm11
Поздрав од мене и благодарност на Рими и Снежка за преводите  Hug  bouquet

# 163
9329  души се јавиле за подршка на Борбата против насилието над жените
 newsm10 smile3508
Џансел ја исполни својата цел како и секогаш    newsm10

# 164

Общи условия

Активация на акаунт