Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 11

• 31 636
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София
някой може ли да ми каже, какво призна Кенан на Нуран за Леман?
Каза нещо "Леман...." и Нуран каза "съжалявам"  Thinking

# 571
Привет!  Hug  Hug  Hug
Емоциите продължават и днес.  Grinning
Гави   bouquet Решатко за да спечели много пари наистина трябва да започне работа в кокаиновата индустрия.  Засега се върти само край парите на Бедие, ама и там кранчето ще се затвори.Ще видим какво ще измисли.
А това с промяна на деня и часа го очаквах и го споделих по рано. Защото си спомням, че в четвъртъка на РД на Джансел снимаха, което не беше логично. Пък и Снежка е права за броя на сериалите, но от миналата година така правят - започват много, за да останат гледаните.
Като знам критериите на турския зрител, няма да се учудя ако спрат и нашия.
Да питам - това за вторник сигурно ли е? Може ли да му се вярва на този господин?  newsm78

# 572
  • София
Да, Уси  Hug това е продуцента  Peace

# 573
Здравейте Hug

Аз съм на никъде с четенето на темата и с гледането на филма , но понеже гледах 15м преди края ,затова споделих че поведението , погледа , стисканто на ръцете на Нуран от страна на Кенан си е често обяснение на чувствата му Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesНе сте ли съгласни ,че ако един мъж обича ,държи на една жена /Леман/ ще тръгне да споделя проблемите си  с друга важна за него жена Нуран newsm78 newsm78 newsm78

Леман усеща ,че губи влияние върху Кенан и по най- тревиалния начин - с преследване , засичане  и най-вероятно сцени тръгва да  си го връща или отмъщава. Жалко - Така не се връща мъж ,който май никога не е бил  при нея със сърцето си ,а само с ангажимента си.

# 574
Да, Уси  Hug това е продуцента  Peace
 bouquet Значи във вторник по тъмна доба сме на кино.

# 575
Да, продуцента е, аз много съм му набрала още от миналата година,  но е много готин, разменихме няколко туита с него. Последната дума има канала, разпространителя, търговеца най меко казано. Видяхме онези двама чичковци в 4 серия, казаха че искат Леман и това е, всичко е бизнес Кенан, няма изкуство.

Сериала упорито го противопоставят на мачовете от Лига Европа и сега от Шампионската лига и  издържа конкуренцията независимо от часа  Hug, не се знае до къде ще стигнат турските отбори, но мачове, зрелища и масови сериали се предпочитат, то е ясно от кого  Mr. Green и защо .

Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 20:23 от riminiii

# 576
И аз мисля ,че поне засега това е решението- вторник от 22.30
Не ,че е най- доброто - този късен час ,но поне да е за по- дълго за да може да се настрои човек все пак Laughing

# 577

Ами става,  видяхме при Решат,  дори това е по често срещаното.

Кенан и Решат не са много различни, напротив много си приличат.

Само подхода им към жените е с  различни нюанси.

# 578
Снеже,Шаци,Рими,Гави,Себи,Уси  Hug   bouquet
Што и да се случи,како сакаат така нека го сместат,само да се задржи на Тв....ке бидам разочарана ако го симнат од програма  Sad
Ме интересира дали во Ворник има на програма многу гледани серијали,не сум во тек  Thinking

# 579
http://www.kanald.com.tr/KotuYol/Video/Leman-Nuran-ve-Kenani-goruyor/14474

Гледах , гледах ...и не мога да си представя един шеф какъвто е Кенан на Нуран да се държи така с подчинената си , ако е безразличен newsm78 newsm78 newsm
Изчезвам пак  Hug Hug Hug

# 580
Ама как ще е безразличен, няма такова "животно" режисьор безразличен към актрисата си,
още повече намерена на полето и взета от гарата.

Друг е въпроса, защо, колко и докога.   Grinning Grinning           

# 581
Шатци, Рими,  Hug Hug Hug на мен ми се случва за първи път и затова така реагирам явно.  Hug Изключвам ЛП, щото там местене нямаше, спряха го и толкова. Да го местят, Паси е права, важното е да го има. Wink

Готова съм с превода, с този на Вики, обаче, е по-лесно. Имам предвид, че репликите са преведени на по-разбираем английски или пък на мен ми се падна такава част - не знам.  Peace Пратих я на пощата. Wink

# 582

вторник от 23,00

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 21:51 от mrvica 1234

# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт