Къдрокоси красавици

• 107 857
  • 766
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Благодаря на всички.   bouquet

# 257
Слагам си съвсем малко кокосово масло на мокра коса и после къдриците ми са видимо по-лъскави и не ми се наелектризира косата толкова.

# 258
Риъл Уоман, сдоби ли се вече с някой от посочените в линковете?
Ако може да споделиш впечатления...

# 259
# 260
Сега съм със сухото олио на Нукс. Доволна съм. А как мирише...  Heart Eyes

Скрит текст:

# 261
- купих си го по ваша препоръка от позната фризьорка.Невероятен продукт .Леко уплътнява,оформя къдриците и хидратира косата.Аз съм с чуплива коса и този крем даже ме доближи до къдрокоските  Laughing.

# 262
Не знам в коя тема да питам... Искам да си купя микрофибърна кърпа за коса, да знаете някъде в София да мога да отида и да видя?

# 263
  • Варна
Не знам в коя тема да питам... Искам да си купя микрофибърна кърпа за коса, да знаете някъде в София да мога да отида и да видя?
За първи път път чувам за такава кърпа за коса. Би ли казала каква е целта на тази кърпа?

# 264
Целта е бързо да попие водата. За такива като мен, които избягват сешоара и се мотаят омотани с кърпи, които само се размотават. Микрофибърните са много тънки и се закопчават отзад удобно. Но не искам да поръчвам по интернет от 5 места, докато уцеля някоя хубава. Искам да видя в магазин и да си избера.

Скрит текст:

# 265
само в интернет тези със закопчаването са мн добри бързо подсушават.поръчай си няма да съжаляваш
Целта е бързо да попие водата. За такива като мен, които избягват сешоара и се мотаят омотани с кърпи, които само се размотават. Микрофибърните са много тънки и се закопчават отзад удобно. Но не искам да поръчвам по интернет от 5 места, докато уцеля някоя хубава. Искам да видя в магазин и да си избера.

Скрит текст:

# 266
  • Sofia
Не върши никаква работа,имам я от 4-5 год.
Същия ефект и с обикновена хавлиена кърпа може да постигнеш....а и едвам ми прибира косата

# 267
  • Варна
Наистина за първи път чувам за тази кърпа. Но ми се струва, че е доста малка и за по-обемните, като мен няма да върши работа  Tired

# 268
Мда, и аз имам много нещо за натикване вътре, а една приятелка ми писа, че сплесква косата. Май ще ме откажете.

# 269
  • вече Пловдив
Здравейте! Едва намерих темата, явно никой не пише  Rolling Eyes
Търсих в няколко големи магазини (Eлитис, Кафланд, ДМ/ похваления от вас крем за къдрици на Алфапарф. Къде мога да го открия, само във фризьорски салони ли?

Общи условия

Активация на акаунт