Къдрокоси красавици

• 107 462
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Какъв ефект се постига с него? И изобщо това за стилизиране ли е или е от продуктите крем за коса, които са с отмиване? Аз не търся ефект омекотяване на косата и търся по-скоро стилизиращ продукт, който да прави къдриците по-твърди..малко мокър ефект да има.Simple Smile

# 241
Какъв ефект се постига с него? И изобщо това за стилизиране ли е или е от продуктите крем за коса, които са с отмиване? Аз не търся ефект омекотяване на косата и търся по-скоро стилизиращ продукт, който да прави къдриците по-твърди..малко мокър ефект да има.Simple Smile

За мен специално супер фиксация с мокър ефект - UNA

Аз пък си търся нещо да е меко и естествено... само да ги събира в кичури, че така се е разхвърчала...   doh

# 242

Аз пък си търся нещо да е меко и естествено... само да ги събира в кичури, че така се е разхвърчала...   doh
И аз точно това търся. Прибрани меки къдрици.

# 243

И аз точно това търся. Прибрани меки къдрици.

И аз се присъединявам.Искам да стоят естествено и меки, дори нямам нищо против да отиват към букли, но уви все още не съм намерила моя продукт. Simple Smile

# 244
на Балея някой ползвал ли е спрея за къдрици и мнения
или предложете някакъв крем за къдрици позлвала съм пантен
нещо друго без да ми слепва косата

Доволна съм от млякото на Балеа за суха коса - http://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/7104/data/bild-balea-f … g?v=1343826055000    Peace   

# 245
Момичета,споделете опит за лесен кок за къдрава коса.Още по-добре,ако го има на видеоурок.
Направо от работа ще ходя на официална вечеря,никакво време за фризьор.
Косата ми е къдрава,понякога буклеста,малко под раменете.Роклята е пепел от роза,леко в стил 60-те.Ще се загуби красотата на деколтето,ако го покрия с коса и няма да е стилно.
Да не е сложен кок,за да мога с няколко тренировки и малко лак да го направя сама   bouquet

# 246
  • в Кошера
Момичета,споделете опит за лесен кок за къдрава коса.Още по-добре,ако го има на видеоурок.
Направо от работа ще ходя на официална вечеря,никакво време за фризьор.
Косата ми е къдрава,понякога буклеста,малко под раменете.Роклята е пепел от роза,леко в стил 60-те.Ще се загуби красотата на деколтето,ако го покрия с коса и няма да е стилно.
Да не е сложен кок,за да мога с няколко тренировки и малко лак да го направя сама   bouquet

Това ми е фаворит. Но въпреки, че изглежда супер небрежно, мисля, че си трябват доста умения за направата му.  Peace

# 247
Tyra ,този го знам,но не знам как да го направя.А и май е за по-къса коса.
Това виждали ли сте го?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=558989174156903&set= … ype=3&theater
Смятам да пробвам да видя как ще е с къдрава коса.
Също й:
http://www.youtube.com/watch?v=wHLQDG4hdD0

Всъщност много лесно става кок с подложка за кок,тежък,оформен и ефектен.Може да кацне високо на тила или по-ниско,"испански".Обаче много се опъва косата назад,а аз искам по-бухнал и къдрав.

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 16:33 от LilaC

# 248
Не мога да си представя къдрева коса на кок  newsm78

Би ли споделила дали ти се получи?

Това е също интересна тема освен за продуктите, ще се радвам да споделите с какви прически експериментирате, защото аз не смея. Всеки ден едно и също.
Гледам Саня от Х фактор как всеки път е с различна прическа, но нея я правят професионалисти все пак.

# 249
За прибрани и меки къдрици:
http://www.abradel.com/store/product1262.html

# 250
  • В полите на Пирин планина

Подкрепям. Имам същия продукт в къщи и трябва да кажа, че оформя перфектно, но е почти без фиксация, което може би му е по-скоро предимство, а не недостатък.

# 251
Не мога да си представя къдрева коса на кок  newsm78

Би ли споделила дали ти се получи?

Това е също интересна тема освен за продуктите, ще се радвам да споделите с какви прически експериментирате, защото аз не смея. Всеки ден едно и също.
Гледам Саня от Х фактор как всеки път е с различна прическа, но нея я правят професионалисти все пак.
От двата линка,които съм дала,оня със снимките не ми се получи.Което не значи,че не става,просто аз не успях.Видеоурока стана,но той е доста ежедневен кок,летен,по-смачкан,просто косата да е вдигната някак,за да не ти е горещо.
Пробвах с подложка(гъба) и ми се получи най-добре.Бързо,ефектно.Преди да хвана косата на опашка,я оставих по-свободна и я поразмъкнах леко(над ластика),за да се виждат леки вълни,а не силно опънати коси.Смятам,че мога да подпомогна обема с някакъв хубав лак(какъвто нямам)и да фиксирам.След което с гъбата правя кока,което не е трудно.Предпочитам кока ми да е малко по-ниско на тила,но съм виждала и горе на темето,също е хубаво...на кой каквото му отива.
Определено имам нужда от тренировки за време и късмет,защото някой път съм правила страхотни кокчета и опашки,без да се поглеждам в огледалото.Друг път действам по правилата,гледам се в две огледала и накрая изглеждам кошмарно.
Имам още време и за нови експерименти  Wink

# 252
Мерси много. Това има ли как да се купи от магазин или фризьорски салон? Че съм още девствена  Wink в онлайн пазаруването.  Embarassed

# 253
  • В полите на Пирин планина
Мерси много. Това има ли как да се купи от магазин или фризьорски салон? Че съм още девствена  Wink в онлайн пазаруването.  Embarassed

Това е продукт на Alfaparf. Според мен в салони, които работят с марката може да се поръча/закупи. Лично аз съм го купувала от един магазин за козметика / но живея в провинцията /.

# 254
  • Варна
Аз си го купих от фризйорски салон(бюджетен) за 12лв. Peace

Общи условия

Активация на акаунт