Къдрокоси красавици

• 107 455
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
  • вече Пловдив
Момичета, дайте ми съвет.
Заради упорит пърхот ползвам шампоан Селсун блу, който е може би единственият шампоан, който ми помага. След това обаче косата ми става доста суха и "хвърчаща". Спрях да ползвам пяна за коса, защото ми я "бетонира". Посъветвайте ме какво да си взема, за да не хвърчи косата, а да станат хубави къдрици...
Аз използвам от скоро едни двуфазни кристали(масло) на Balea,харесва ми ефекта и косата е мека
Благодаря ти  Hug

# 226
А къде се продават в СФ или в някой български сайт за онлайн пазаруване ?

Аз си ги поръчах от златна рибка, в моменто ги няма налични обаче, предполагам ще заредят.

# 227
Предложете ми нещо за укротяване на настръхнала коса. От две седмици косата ми загуби къдриците и изглежда все едно съм рошава..

# 228
Предложете ми нещо за укротяване на настръхнала коса. От две седмици косата ми загуби къдриците и изглежда все едно съм рошава..
И аз имам такива периоди,даже допреди няколко дни бях като разплетена кошница в главата.Не е само косата,кожата ми опъва,ноктите ми се чупят.Пуснахме печките за малко и дехидратацията започна.
Спирам за известно време всякакви балсами,маски,с и без отмиване-и без това няма полза от тях в този момент,даже влошават положението.Измивам косата си с някакъв Дав и докато е влажна,я намачквам с пръсти.Само това.Къдриците и обема ми се върнаха.

# 229
Аз ви  препоръчвам шампоана на " Vigrance " за " frizzy hair " . А също така и " Curl Shaping Cream " на Pantene. И двете имат много добър ефект върху моята коса  Simple Smile) А иначе имат ли някакъв трик за това , как косата отгоре на главата да не изглежда сплескана , защото при мен къдриците се получават само отстрани, но не и отгоре ?

# 230

Аз съм много доволна от това, но не знам дали съответства на твоя тип коса:

http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/moisture-extreme-%D0% … ure-extreme-75-ml

# 231
Моята става гадна и неподредена когато е влажно. Днес за първи път от много време насам си я видях лъскава, плътна и с хубави къдрици, всичко това  резултат от маслена маска преди душ.

# 232

Аз съм много доволна от това, но не знам дали съответства на твоя тип коса:

http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/moisture-extreme-%D0% … ure-extreme-75-ml

При мен се появи невероятен пърхот от този шампоан - месеци не можах да се отърва от него... направо не е за вярване, имайки предвид всички суперлативи, които съм чела/слушала за марката... явно има някаква съставка, която ми раздразни скалпа!

# 233
В тази връзка - имам за подаряване почти неизползван Foxy culrs (крем). Не е за моя скалп.

# 234
В тази връзка - имам за подаряване почти неизползван Foxy culrs (крем). Не е за моя скалп.
Не го слагай на скалпа. Слагай само на дължините.  Peace
Аз не мога абсолютно нищо, освен шампоан, да си сложа на скалпа, заради пърхота, че да не го подхранвам и него. Само Себорал Форте.

# 235
Знам как се използва, благодаря! Офертата ми остава Simple Smile

# 236
на Балея някой ползвал ли е спрея за къдрици и мнения
или предложете някакъв крем за къдрици позлвала съм пантен
нещо друго без да ми слепва косата

# 237
Аз съм доволна от продуктите на Tigi и особено от този крем за чуплива коса  Hug

# 238
  • В полите на Пирин планина
Изненадана съм приятно от ето този продукт за къдрици:

Скрит текст:

# 239
Благодаря ви за предложенията ще изпробвам.
Междувременно си взех това и се оказа много добър продукт !
http://www.4hair.lv/335-436-thickbox/loreal-professionnel-serie- … contour-cream.jpg

Общи условия

Активация на акаунт