Къдрокоси красавици

• 106 769
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ти Simple Smile
Аз именно от www.iherb.com го поръчвам, там е на най-добра цена.
Иначе го има и в ebay, но цената е по-висока, не всеки продавач доставя до Бг и се оскъпява допълнително като го пуснеш до адрес на превозвач и оттам до Бг. Simple Smile

# 646
  • Варна
Пуууу и аз се замислям  за Кинки Кърли, явно има доста доволни. А може ли да се ползва като балсам на суха коса, защото прочетох, че се оформя докато е мокра? Аз обикновено ползвам балсам без отмиване, за да я поприбера и да я смачкам малко, чее понякога приличам на бръкнала в контакта Grinning

# 647
Ее изпуснала съм, дай и аз да видя ефекта от това прословуто Кинки кърли, макар напоследък да съм на вълна "вълни", вместо къдрици Simple Smile

# 648
  • Варна
Ейй снощи в някоя тема гледах снимки, ако я намеря пак ще ти покажа. Но като цяло чета много добри отзиви и май скоро ще се навия да пробвам нещо тяхно.

# 649
Gaburata, изобщо не е същият ефектът ако се нанесе Кинкито на суха коса. Става нещо като нищо Grinning , поне на моята коса.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 11:00 от Анонимен

# 650
Ехаа, една опаковка за 3 пъти ли ти стига Grinning супер,
Скрит текст:
ще има какво да се подръпва Hug
Kissing Heart
На мен ми изглежда като гел и винаги съм мислела, че докарва гел ефект, но щом не бетонира и не пресушава допълнително, може би ще пасне и на мен.

# 651
Много ми порасна косата, да. Ще има за скубане Grinning Hug
Една опаковка ми стига за 2-3 месеца, мия косата на 4-5, понякога и на 6 дни.
Когато сложа повечко количество, става малко по-твърдичка, но максимум до няколко часа този ефект се загубва от само себе си, косата го "поема" един вид и отново си изглежда естествено.
Благодарение на това гелче преустанових употребата на 100 вида финиши след измиване - та спрейове, та олиа, та не знам си какво си...нищо от тях не ползвам вече. Simple Smile
За моята коса е най-доброто. И пак да кажа - в комбинация с детанглъра, ефектът е още по-прекрасен. Heart

# 652
Жана, ти разресваш ли косата между миенетата - имам предвид само когато миеш ли решеш или и в следващите дни?

# 653
  • София
Благодаря ти Simple Smile
Аз именно от www.iherb.com го поръчвам, там е на най-добра цена.
Иначе го има и в ebay, но цената е по-висока, не всеки продавач доставя до Бг и се оскъпява допълнително като го пуснеш до адрес на превозвач и оттам до Бг. Simple Smile
Т.е в България няма откъде да се закупи ли?

# 654
Дидка, не, няма го в Бг.

Moon flower, реша косата само и единствено когато я мия, след нанасянето на маската/балсама и то с пръсти. Гребени и четки не ползвам.
В дните след измиването намокрям леко ръцете и нанасям по дължините на косата, намачквайки.
Това е. Simple Smile

# 655
  • Варна
Жана, а това пак на мокра коса ли го използваш? Малко съм като индианец с тези си въпроси ама.... https://www.iherb.com/pr/Kinky-Curly-Knot-Today-Natural-Leave-In … 8-oz-236-ml/40518

А другото, което гледам сега, е ето това https://www.iherb.com/pr/Beautiful-Curls-Activating-Cream-Curly- … l-oz-235-ml/29754

Свикнала съм да се мацам с балсам преди да изляза и да я пригладя косата, защото има едни къси косъмчета дето все стърчат и ме дразнят, а като си връзвам косата, ползвам и лак понякога....

# 656
  • София
Влизам и аз за съвет.
От доста време косата ми пада, съответно пия витамини за коса и фитовал. Боядисвам се заради белите коси, правя и маслени маски 1 път месечно - косата наистина е много хубава, жива и къдрава след маската, но ми пада боята от маслата. Някакъв съвет какви масла да ползвам, за да не ми пада бързо боята?
За съжаление няма вариант и двете, поне аз не съм открила. От маслата боята пада по-бързо, това е и причината да не си правя често маслени маски. Обикновено преди боядисване.

# 657
Gaburata, да, на мокра коса.
След измиване на косата подсушавам леко с кърпа, нанасям детанглъра, намачквам и веднага след това нанасям гелчето и пак намачквам. Всичко това го правя с главата надолу. След това оставям косата ми да изсъхне сама. Това е. Simple Smile
А показаното кремче на Beaytiful curls го имах преди, когато беше в старата опаковка. Не беше лошо, но и не ми допадна кой знае колко, средна работа.
И все пак всичко е на принципа проба-грешка, подходящият продукт за моите къдрици не се знае дали ще се хареса на твоите. Просто трябва да се пробва. Hug

# 658
  • Варна
Жана, благодаря! Kато се наканя да пробвам, ще споделя Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 17:57 от Gaburata

# 659
Жαнα, детанглъра на John Masters Organics ли използваш?
Аз досега само четях темата, но като видях, че се гелчето Кинки Кърли реших да споделя и опит. То е един от любимите ми стилизиращи продукти. Единствено по-доволна съм от Shea Moisture Coconut and Hibiscus Curl Enhancing Smoothie. Миналата година ми го подариха и бях с резерви за него, тъй като бях останала с впечатление, че е предимно за афро коси, а моята далеч не е такава като структура. Мислех, че ще утежнява и ще я прави перушина, а се оказа точно обратното - оформя къдрици, оставя косата жива и обемна и се супер икономично. Препоръчвам горещо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт