Къдрокоси красавици

• 106 769
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
 Здравейте, момичета! Simple Smile
И аз тук при вас за питане и съвет.
Дълги години поддържах косата си къса, но ми омръзна и реших да си върна прическата от почти тийн годините. Няма да разказвам какъв ужас е израстването на косата от почти пикси дължина, ама устоях някак си. Сега е с дължина малко под ушите, естествено къдрава/чуплива /сама си решава кой ден каква да е Rolling Eyes/. Проблемът е, че освен всичко друго, е и с тънък косъм, и колкото повече расте, толкова повече губи обем на върха на главата. Къдриците са си екстра, ама отгоре е сплескана работа и това адски ме дразни. За да го обясня по-добре, ще визуализирам; нещо такова:
Скрит текст:
Стои добре, само когато е мръсна, ама мога ли да ходя все с мръсна коса. Laughing
Мислех си за някаква прическа със скъсена дължина отгоре, обаче изобщо не си го представям на къдрава коса.
Моля, дайте идеи за подстрижка или някой магически стилизант за обем, който да не я сплеска още повече.
В момента ползвам ето това, но май вече ми идва слабичко:
Скрит текст:

# 631
Бях обещала,някой ме попита с каква боя си боядисвам гривата:)професионална италианска боя -Bes.

# 632
Къдрокоски, използвам ето този шампоан и балсам:

# 633
Момичета ,чудя се между два крема ...
Този на kinky curly и на bounce curl.
Някоя от вас има ли впечатления от тях?

# 634
Кинки-кърли за моята коса е продуктът, който е с най-добър ефект. Оформя прекрасно, косата е жива и подвижна, не я бетонира и най-важното - не я изсушава в дните след измиването, а само с малко вода и дооформяне е перфектна. Мия на 5 дни, понякога и на повече.
А в комбинация с балсама-детанглър, ефектът е страхотен.

# 635
Кинки-кърли за моята коса е продуктът, който е с най-добър ефект. Оформя прекрасно, косата е жива и подвижна, не я бетонира и най-важното - не я изсушава в дните след измиването, а само с малко вода и дооформяне е перфектна. Мия на 5 дни, понякога и на повече.

Благодаря за мнението. От къде го поръчваш? Аз мисля да ги пусна от ebay

# 636
От www.iherb.com , идват в пощата за около две седмици. Simple Smile
И са на по-добра цена от ибей Grinning

# 637
Къдрокоски, използвам ето този шампоан и балсам:

Да те питам как са ароматизирани съответните, силно или слабо?
Отдавна ги заглеждам, но ме е страх откъм миризми 😊

# 638
  • София
Имам маска на серията, която е от лявата страна на снимката. Много ми харесва, вече за втори път я купувам. Ароматът е приятен и не бих казала, че е от слабо ароматизираните.

# 639
Момичета кажете продукт от който сте доволни. Косата ми е доста изтощена и се сплита бързо, почна и доста да пада. Моля за мнение.Blush

# 640
  • София
И моята след морето беше доста изтощена, а и ми се струва, че пада малко в повечко. На 2 пъти я подстригвах, а днес сутринта си направих маска с тривитаминол и пшенично олио. Много по-добре ми е косата сега! Мисля и витамини да започна да пия.

# 641
  • вече Пловдив
Влизам и аз за съвет.
От доста време косата ми пада, съответно пия витамини за коса и фитовал. Боядисвам се заради белите коси, правя и маслени маски 1 път месечно - косата наистина е много хубава, жива и къдрава след маската, но ми пада боята от маслата. Някакъв съвет какви масла да ползвам, за да не ми пада бързо боята?

# 642

Жана, благодаря за съвета  bouquet

Кой всъщност продукт е крема, който препоръчваш, този ли
https://es.iherb.com/pr/Kinky-Curly-Original-Curling-Custard-Nat … ng-Gel-8-oz/40509

Аз все още не мога да намеря подходяща грижа без отмиване за моите мнооого сухи къдрици - повечето оформящи кремове ми изсушават, а маслата не оформят къдрицата. Засега слагам качествена маска и си оставам с нея - не я отмивам. Какво ще кажете за това - някой пробвал ли е?

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 17:27 от Moon Flower

# 643
Точно това е, да.
Много любим продукт Heart , а съм пробвала какво ли не от предлаганите кремове, гелове, фиксатори, пяни и стилизатори за къдрици. След измиване и фиксиране с тях косата бива, но на следващия ден - суха, разхвърчана и много далече от оформена.
Да оставам само с маска без да я отмивам не съм пробвала, не знам как би било на моята коса.
Ще пусна за малко една снимка на моята коса, фиксирана с Кинкито, за да видиш какъв е ефектът при мен.
Аз търся точно това - оформена коса без ефектът "бетонирана" и без разхвърчаване и допълнително изсушаване на къдриците, т.е. изглеждаща максимално естествено.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 00:08 от Анонимен

# 644

Супер е  Simple Smile Много хубава коса и мноооого коса!

А само от този сайт ли може да купи кремчето?

Благодаря за отговора  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт