Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема50

• 64 608
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
И аз имах такива пънчета ,но вече не...замених ги с града/голяма глупост ,но,но ,но /На село човек чувства нещо истинско ,сега ходя до моя приятелка /1-2пъти в годината /и там има пънчета и като седна на тях сякаш се сливам със света ,но и сърцето ми си свива..чувствам ,че нещо съм изгубила/може би силата си/
Скрит текст:
През 10-те дни си говорихме много ...за всичко....Той предусещаше какво ще се случи....Поръча ми да продам къщата и всичко и да отида по-близо до децата....Но не мога да го направя на този етап...Толкова много спомени имам, не искам да ги загубя и тях  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 661
За съжаление аз само с руския съм добре,а и него май вече на 60-70 %..турския си мислех ,че ще го науча до някъде ,но много труден ми дойде,,сложна граматика имат...

# 662
За съжаление аз само с руския съм добре,а и него май вече на 60-70 %..турския си мислех ,че ще го науча до някъде ,но много труден ми дойде,,сложна граматика имат...

Да се надяваме, че скоро ще имаме първите епизоди с БГ субтитри  Praynig PraynigМомичетата работят по въпроса....

# 663
Мамче,

Скрит текст:
Аз се преместих на 58г и вече 6г съм в СтЗ ,но болката по родното място  нося постоянно ,няма ден в който да не плача.. останах без душа...чуждо ми е. Моите деца не са при нас ,живеят другаде ,но ти си прецени ,кое е най -добре за тебе ...[/b][/b]

# 664
Много ми се иска превод Laughing

# 665

Dila Hanım 5.Bölüm izle

# 666
Мамче,

Скрит текст:
Аз се преместих на 58г и вече 6г съм в СтЗ ,но болката по родното място  нося постоянно ,няма ден в който да не плача.. останах без душа...чуждо ми е. Моите деца не са при нас ,живеят другаде ,но ти си прецени ,кое е най -добре за тебе ...[/b][/b]

Софи  Hug

Скрит текст:
Много е скоро....сега не мога да го направя и не искам, но като мине време ще стане така, както ми поръча, защото аз тук нямам вече никой....аз съм от Кюстендил, а децата ни са в София. Ще си отида, за да бъда по-близо до тях, но сега не мога.....

# 667
  • Разград

# 668
Мамче,
 Разбирам те !

# 669
Rating Kurdu‏@RatingKurdu

Dila Hanım uçmaya başladı. @erkanpetekkaya ve @sendil_hatice ikilisi ve ekibin harika performansıyla Totalde 6, AB'de 7.70 ratingi gördü

Скрит текст:
Рейтинг Shepherd @ RatingKurdu

Dila дама започва да лети. @ Erkanpetekkaya и @ sendil_hatice дует и голяма производителност екип, общо шест, в ЕС се наблюдава рейтинг на 7.70

# 670
Интересно ,защо такова затишие в темата ?Толкова хубав сериал!!!!

# 671
Ваня, благодаря ти, че ни забавляваш с тези анимации  Hug Hug Hug

Има много находчиви и талантливи хора  Peace След като провят такива клипове, на фрагманите, означава, че филма е добър.... newsm10

Този епизод много ми хареса....Имаше някакво спокойствие и тези влюбени погледи......Хубава двойка са Дила и Ръза  Hug Hug Hug Hug

# 672
Интересно ,защо такова затишие в темата ?Толкова хубав сериал!!!!

Може би гледат други сериали с други любими актьори....

# 673
Аз си изгледах епизода, сега чакам резюмето да разбера какво съм гледала Grinning Трудно ми е без превод, но актьорите и природата са красиви и ги гледам като албум с илюстрации Joy Лека вечер! Hug Heart Eyes

# 674
Аз си изгледах епизода, сега чакам резюмето да разбера какво съм гледала Grinning Трудно ми е без превод, но актьорите и природата са красиви и ги гледам като албум с илюстрации Joy Лека вечер! Hug Heart Eyes
Разбирам те много добре. И на мен ми е трудно и любопитно. Няма я Кралева да ни разказва какво се случва в сцените....Но да се надяваме и тя скоро да се появи и преводите да станат....Трябва само да имаме малко търпение и да не губим надежда....

Общи условия

Активация на акаунт