"Дързост и красота"- тема78: "The dramas continue"

• 30 956
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Жалко Boldandbeautiful само през твоя профил следях сериите  Cry

# 691
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Много жалко, и аз като нямам възможност да гледам сериала по тв, го гледах от boldandbeautiful. Cry  Все пак много ти благодаря за труда, който положи да ни радваш, които гледахме чрез теб сериала.  bouquet  bouquet  bouquet Бъди жив и здрав! Hug  

# 692
boldandbeautiful, хиляди благодарности за труда ти   bouquet

# 693
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Принуди го с разгонеността си, със жаждата си за секс. Peace

Абе и аз съм ''разгонена'' по едно Ферари....Ама мъж ми изобщо не ебава....Как да го ''принудя'', бе  
David_Charvet, rotfImao rotfImbo
Ако НЕ искаш или пък НЕ МОЖЕШ, като как някой ще те ПРИНУДИ... newsm78

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 21:10 от susy

# 694
Като искаш да имаш Ферари, работи, спестявай и ще имаш, а не да чакаш наготово да ти го дадат. Naughty  WinkТака всеки знае. Peace

# 695
  • София
Дъртата харпия Брук минава през всички кабинети да обяви, че малката и патка ще стане голяма патка тази нощ Joy Joy Joy Joy
Егати смешната нощничка ,нарочно е бяла сигурно, после ще развяваме  кървава нощничка и ще пием блага ракия Laughing Laughing LaughingОко разбира се Лиъмчо успее да бодне Нада, щото както върви  имам усещането  , че звездното небе е по-интересно от секса Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Комедията е пълна. Joy Joy Joy
Ако хората толкова говореха преди секс, света нямаше да бъде пренаселен Laughing Laughing Laughing
Тези хора преди да забъркат кекса не се ли къпят, Лиъмчо се прибира от бач,скача на Нада без да е взел душ, Кейтата маха роклАта и е готова, Билчо разкопча ризата и е готов

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 17:22 от dmaria

# 696
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Принуди го с разгонеността си, със жаждата си за секс. Peace

Абе и аз съм ''разгонена'' по едно Ферари....Ама мъж ми изобщо не ебава....Как да го ''принудя'', бе  
David_Charvet, rotfImao rotfImbo
Ако НЕ искаш или пък НЕ МОЖЕШ, като как някой ще те ПРИНУДИ... newsm78

Акцентът е .... НЕ МОЖЕШ и  ПРИНУДИ.....а не дали работя или не за Ферари..... Mr. Green
Има езикова форма...АЛЕГОРИЯ....питай Гуглето да ти обЯсни... Naughty 
Та надка да се вземе и да ПОРАБОТИ, изчаквайки официалния развод, а не да ПРИНУЖДАВА лиам, като тропа с крак.....да я **** баш сега....га на нея и е свирнАло!!!!! Angry Naughty Naughty Naughty

Таа брук, баси!!!!
''Хоуп иска да спи с лиам!!!! ''
''Те трябва да са заедно!!!!!! ''
Тоя императив, присъщ на парвенютата от къра, ако не беше толкУз досаден, щеше да е голЕм майтап!!! ooooh! hahaha  
Как, ма бабо, ти ш кайш к'во ТРЯБВА и кой к'во ИСКА....  smile3534  
По закон НЯМА развод и щерка ти е една ПРЕЛЮБОДЕЙКА......Същата като теб!!!! smile3534

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 18:20 от susy

# 697
  • София
И сега какво се получи, салюти и на Нада и падна......мерака Laughing Laughing Laughingтолсоз нощници, китки и свещи, язък за средствата Joy Joy

# 698
  • somewhere near the sea
Една година вече...Е, няма такова чакане. Всеки път а-ха да премине летвата, ама, на салюти...

# 699
susy, като толкова ти е бръмнало това Ферари, си го изкарай сама, а не да ми искаш съвети как да накараш мъжа си. Peace Като толкова не знаеш как да го принудиш, ми кажи му
Скрит текст:
спирам ти секса Joy hahaha hahaha
Като толкова много премираш да го имаш това Ферари. Laughing
Колкото до ДиК, пак не ви е угодно.  Crossing Arms Нали все упреквате Хоуп, че е била със женен мъж, а се ядосвате, че не му пускала и се ядосвате за похарчените пари по нощници, цветя и свещи. Ами да не би вие да сте ги плащали?! ooooh! Naughty Радвайте се, че колкото повече отлага Хоуп, толкова по-добре за вашата Стефи.  Whistling И пак какво искате от Брук? newsm78 #Crazy Sick #2gunfire

# 700
Оф пишман почтената,която развява девственосттъ си,легнА да върти***** на женен мъж ooooh! Sick Отдавна ми се повръща от тия канения за секс,та сядам с леген пред тв Sick
Брук не случИ на деца.
Таз е мн зле,па и грозна на сичкото отгоре Sick
рик откък минА през Джукелова не го брОя.........

Прасето по прашки ooooh! Sick
Ми тя прилича на мъж Sick
Нищо женствено Sick

Какви грозни сцени ни се налага да търпим откък не са в центъра на събитията Брук и Дончето ooooh!

# 701
  • somewhere near the sea
Оф пишман почтената,която развява девственосттъ си,легнА да върти***** на женен мъж ooooh! Sick Отдавна ми се повръща от тия канения за секс,та сядам с леген пред тв Sick
Брук не случИ на деца.
Таз е мн зле,па и грозна на сичкото отгоре Sick
рик откък минА през Джукелова не го брОя.........

Прасето по прашки ooooh! Sick
Ми тя прилича на мъж Sick
Нищо женствено Sick

Какви грозни сцени ни се налага да търпим откък не са в центъра на събитията Брук и Дончето ooooh!

Аз ли криво седя ти ли право пишеш, но за втори път тази година съм принудена да се съглася с теб. Почвам да се притеснявам за нашите взаимоотношения ooooh!
Давид, какво ти става, бе човек? "Вие ли й ги купувате?" Какъв е тоя въпрос. Да не би ти да й купуваш кюлотките? Как може да се обиждаш чак толкова за една измислена героиня???Леле мале ooooh! ooooh!

# 702
Нищо не ми става, много съм си добре. Просто вие така се отнасята със всички и всичко, сякаш вие плащате и ви е яд, че сте дали парите на вятъра. Wink  Ще си се обиждам, ще се засягам, каквото си искам ще правя, живеем в свободна страна и ще симпатизирам на който си искам от героите, а не да им се подигравам, както правите вие. Peace

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 12:56 от David_Charvet

# 703
  • София
Дейвид питаш защо нападаме Брук, е тя е виновна за тъпата си дъщеря, ако беше първо майка и след това сексуална тигрица-Нада отдавна да е опънала жартиерите и да е наредила едно , две дребни  дечиня Laughing Laughing Laughing
Целия град , барабар с Тейлър знае , че Нада  ще прави кекс Laughing Laughing Laughing Laughing. А харпията Брук  за Стефи твоята дъщеря , а за Нада нашата дъщеря, доколкото помня татко и е сестриния мъж Laughing Laughing, а не лопатаря Рич.О сценаристите четат във форумО, най-сетне  Брук да признае, че е кръгла нула като майка Simple Smile

# 704
Същото нещо мога да кажа и аз за Тейлър, че не е годна за майка. Къде беше Тейлър в продължение на години? Защо не беше при децата си, ами танцуваше на арабските шейхове и си лягаше с тях? Thinking С какво сладката Тейлър е повече майка от Брук?  Thinking И тя като Брук е имала връзка с мъжа на дъшеря си, но Тейлър не я наричате к... и не я презирате за това, нали? Брук поне се разкайваше за тази нейна постъпка, а Тейлър? Тя замисли ли се как би се почувствала дъщеря й, че майка й спи с гаджето й? Неее!!!  Naughty Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт