"Дързост и красота"- тема78: "The dramas continue"

• 30 952
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Край ''синьосиньото синьо море''
доколкото помня татко и е сестриния мъж Laughing Laughing,

ДЪЩЕРНИЯ, което е още по-гадно!!!!! 

dmaria smile3501

# 706
  • София
доколкото помня татко и е сестриния мъж Laughing Laughing,

ДЪЩЕРНИЯ, което е още по-гадно!!!!! 

dmaria smile3501

Да бе, в бързината да оплюя Брук , се объркАх Laughing Laughing Laughing Laughing,  не че не е оправила и ще оправя сестрини мъжове, има още хляб в нея Laughing Laughing Laughing

# 707
  • somewhere near the sea
Хайде да не се обиждаме на лична основа- никой не злобее, обсъждаме си един филм.
Ти беше ли там, че да знаеш, че Тейлър си е лягала с арабски шейхове? Или дописваш сценария, че така ти изнася?
Възхищавай се, прекланяй се пред когото си искаш, никой тук не ти се сърди за това, не постъпвай като недорасъл пубертет.
Каквото и да говориш, много е смешно и нелепо толкова много да се обсъжда дефлорирането на една мома. Вече повече от 6 реални месеца
ooooh!

# 708
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Какво злобеене?!!!!
Отдавна го караме на майтап... newsm68.То какво да  й ''злобееш'' на брук....Отърка креватите на де що свари мъжоря.. luvbed..Разведе кой й се изпречка на пътя....Роди деца, дето са психари отвсякъде...Пренебрегва съпруга си и се гаври с бащинските му чувства....Не приема съвети от никого и си кара нагло ''през просото'' и ''гази лука'' нон стоп......  no hahaha
А дебилната й дъщеря вече опротивя и на логан-феновете с ''кръстосаните си крака''... Whistling
Ами, възмущавахме се до едно време.....ама файда йок!!!!!
Та сега си се майтапим!!!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 709
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Аз може да не съм бил лично в палата, но никога не е била отхвърлена тази възможност, Тейлър да си е лягала с шейха. Peace Wink  А ако искам, мога и да напиша сценарий занапред, който да е 100 пъти по-добър от този на сценаристите. Wink Laughing

# 710
Ако всички жени в САЩ бяха като брук,  отдавна да са минали Китай по брой на населението  Mr. Green

# 711
  • в света на илюзиите
Вчера имаше ли серия??? Ако -да, моля някой с две думи да каже какво се случи. Само моля не ми разказвайте креватните воли или неволи на двамцата влюбени, че ми идват леко нанагорно. Е, ако е станала засечка, моля да ми кажете  Mr. Green

# 712
  • София
Вчера имаше ли серия??? Ако -да, моля някой с две думи да каже какво се случи. Само моля не ми разказвайте креватните воли или неволи на двамцата влюбени, че ми идват леко нанагорно. Е, ако е станала засечка, моля да ми кажете  Mr. Green
накратко 5мин влюбените сегладаха в очите, 10мин смъкваха едната презрамка на бЕлата нощничка, 10мин другата,самото опъване на жартиера беше съпроводено с Надините мисли за Стефи, гаче се опъваше с нея а не с Лиъмчо.
В останалото време тейлър и Стенати обсъждаха опъването. Брук и Ричко, бяха разбира се кревата, но предвид достопочтенната им възраст, обсъждаха Ричкова дъщеря и Брукината, която тя все пробутва като тяхна обща. Това накратко този път не са показвали какво става с леля Кейта

# 713
  • somewhere near the sea
Аз може да не съм бил лично в палата, но никога не е била отхвърлена тази възможност, Тейлър да си е лягала с шейха. Peace Wink  А ако искам, мога и да напиша сценарий занапред, който да е 100 пъти по-добър от този на сценаристите. Wink Laughing
Така е! Важното е да искаш...Мнението на продуцентите няма значение в твоя случай Naughty

# 714
  • в света на илюзиите
dmariaHug благодаря

# 715
  • somewhere near the sea
И каква стана тя? Много шум за нищо

# 716
Тази седмица в САЩ  (10 до 14 декември 2012 г.)

CBS: "ДЪРЗОСТ и КРАСОТА" в САЩ

6466-6470 епизоди

Скрит текст:
Ep. Епизод # 182 10.12.12 г. 6466
Разкриването на последното желание на Стефани за Forrester Creations предизвиква шок сред семейството и приятелите й. Каролайн признава за участието на Бил в разрушаването на връзката на Хоуп и Лиъм на неподходящ човек.

Ep. Епизод # 183 11.12.12 г. 6467
Брук и Ерик си спомнят за Стефани заедно. Конкуренцията в модния бранш между децата на Брук и Тейлър изправя пак Брук и Тейлър една срещу друга.

Ep. Епизод # 184 12.12.12 6468
Кейти прави признание на Бил и Брук. Томас и Рик продължават да се борят за позиция на Forrester Creations. Тейлър дочува много важна тайна.

Ep. Епизод # 185 13.12.12 г. 6469
Лоугън сестрите си спомнят за прекараните ваканции с майка си. Бил се безпокои, че Тейлър може би знае твърде много за него.

Ep. Епизод # 186 14.12.12 6470
Бил и Брук обсъждат своята неотдавнашна близост. Тейлър се опитва да даде съвети на Кейти.

P.S.  Не гарантирам, че преводът на оригинала е точен и високо ще оценя всяка поправка.
[/color]

# 717
Хахаха, голямата "моралистка" се отъркаля в чаршафите с женен мъж ooooh!  Sick
Щото е много "морална"  hahaha hahaha
Ама инак щеше да чака да се ожени  hahaha hahaha
Няма такава стара досадница като майка й  ooooh!
Навсякъде си вре  Crazy големия досаден нос  Crazy ooooh! Sick

# 718
Какво злобеене?!!!!
Отдавна го караме на майтап... newsm68.То какво да  й ''злобееш'' на брук....Отърка креватите на де що свари мъжоря.. luvbed..Разведе кой й се изпречка на пътя....Роди деца, дето са психари отвсякъде...Пренебрегва съпруга си и се гаври с бащинските му чувства....Не приема съвети от никого и си кара нагло ''през просото'' и ''гази лука'' нон стоп......  no hahaha
А дебилната й дъщеря вече опротивя и на логан-феновете с ''кръстосаните си крака''... Whistling
Ами, възмущавахме се до едно време.....ама файда йок!!!!!
Та сега си се майтапим!!!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Ако ми се повреди лаптопа от кафето, да знаИш, пращам ти сметката!     Laughing

На мен пък вчера ми бяха адски забавни и готини сценките с дедо Ерик и баба Стефани.  Много ми бяха сладки, като си говореха едно такова закачливо, весело......     Grinning

Секс-страстите на фемили Лоугън кво да им обсъждам.....пълна пародия от месеци и години вече.    Mr. Green

# 719
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов

ПРЕДСТОИ В "ДЪРЗОСТ И КРАСОТА"

Стефи заминава за Аспен

Хоуп споделя с доктор Бартън, че не може да се отпусне с Лиъм, понеже не са женени. Нарушила е принципите си, защото иска да отнеме контрола на Стефи. Лекарката й дава успокиотелни. Хоуп не иска да ги пие, но д-р Бартън я уверява, че те ще й помогнат да се отпусне.

Скрит текст:
Стефи отива при Лиъм. Тя е шокирана от новината, че Хоуп е спала с него. Бил я успокоява, като й казва, че Лиъм ще осъзнае грешката си. Стефи обаче няма намерение да го чака.

Хоуп се извинява на майка си и я моли да не казва на Брук за сексуалните й проблеми. Но Брук споделя с Ридж, че първата нощ на Хоуп и Лиъм не е минала много добре.

Лиъм посреща Хоуп с романтична вечеря. Тя изпива тайно едно хапче. Двамата правят секс и този път всичко е наред.

Стефи съобщава на Ридж и Брук, че ще замине за Аспен, за да бъде по-далеч от Хоуп и Лиъм. Ридж й предлага да пътува с него и Томас. Стефи му напомня, че трябва сама да решава проблемите си.

Брук моли Стефи да подпише документите за анулиране на брака, но тя отказва, защото първата нощ на Хоуп и Лиъм не е минала добре.

Лиъм уверява Стефи, че двамата с Хоуп са щастливи. Стефи му споделя за пътуването до Аспен. Тя се надява, че докато отсъства, той ще преосмисли чувствата си към Хоуп.

Бил забелязва, че Лиъм е потиснат и решава, че е разстроен заради заминаването на Стефи.

Хоуп споделя с Брук, че хапчето й е помогнало. Тейлър идва и ги упреква, че се радват на заминаването на Стефи.

Хоуп се интересува кога заминава Стефи. Настоява, че бракът й с Лиъм е приключил. Стефи се надява, че Лиъм ще размисли. Шишенцето с хапчетата пада на пода.

Бил убеждава Лиъм да се върне при Стефи. Кейти го пита за Хоуп. Лиъм й казва, че всичко между тях е наред. Бил споменава Стефи. Кейти научава, че в момента тя се намира в Аспен.

Хоуп признава на д-п Бартън, че заминаването на Стефи я радва. Лекарката смята, че истинската причина за проблемите й е майка й Брук, а не Стефи. Хоуп не е на същото мнение. Тя й разказва за Оливър и партито й, на което Брук е правила секс с него. Хоуп уверява лекарката, че е простила на всички. Д-р Бартън й обяснява, че липсата на баща се е отразила на връзките й с мъжете.

Ерик и Стефани съобщават на Ридж и Брук, че са се оженили.

СЛЕДВА: В жълтата преса се появяват снимки на Лиъм и Хоуп, които се целуват на публично място

източник: в. "Тв Сага"

Общи условия

Активация на акаунт