"Дързост и красота"- тема78: "The dramas continue"

• 30 984
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • somewhere near the sea
Ооох, ох, знаех си аз, увредена е момата. Crazy Не ѝ било хубаво да я докосват. Знаех си, че напира да се омъжва, само за да отмъсти на Стефи. Майчичка, ама в пъти по-зле, горкинката...

Ерик и Стефани бяха върхът! Само че той е прекалил с изкуствения тен-приличаше на индианец до нея. И на Катрин ѝ личеше белия коректор за бръчки.

Жилетката му отива повече от другите му дрехи досега. Тя е от камилска вълна и струва 299$ Предлага се в Farfetch.com

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 18:04 от Marsia

# 721
  • Край ''синьосиньото синьо море''
И к'во стАна сега...
Майчините и лелините напъни, надка на всяка цена да си ''вдигне краката'', докараха и без това психясалато момиче до пълен срив.....Зорлем ще я направят ФРИГИДНА....Пишман-майката брук натика дъщеря си в такава емоционална тиня..... ooooh!
Сякаш 6 месеца щяха да са толкоз непреодолими... ooooh! ooooh! ooooh!
И как седи наредена Дъртата при психолога...да слуша, нищо да не изпусне....  Angry
Ами да се беше мушнала в чаршафите и да направлява ''РАКЕТАТА-НОСИТЕЛ '' Whistling Whistling Whistling
А после Стефани се бъркала, тормозела ги, стрес им произвеждала на дребните, нагли паразити логънови.....ама ха!!!!!  ooooh! #Cussing out
А Стефани и Ерик ми напълниха душата!!!!!!!!!!  smile3501
За мен това е НАЙ–ГОЛЯМАТА любов в ДиК.... СУПЕР са Баба и Дядо!!!!! newsm10
Дай Боже всекиму! Hug

# 722
Аз ли криво седя ти ли право пишеш, но за втори път тази година съм принудена да се съглася с теб. Почвам да се притеснявам за нашите взаимоотношения ooooh!
Не се притеснявай.
Понявга за съжЕление се случва човек да има ДУПИрни точки с врага Peace
Кога беше първия път? Thinking

Цитат
Какви грозни сцени ни се налага да търпим откък не са в центъра на събитията Брук и Дончето ooooh!
И с това ли си съгласна Thinking

# 723
Снощи писах след поста на Марси...сега и двата ги няма  newsm78 Thinking

# 724
  • somewhere near the sea

И какво им харесват?

Катрин я обличат точно като баба.

# 725
Снощи писах след поста на Марси...сега и двата ги няма  newsm78 Thinking

Сигурно са били изметени от метлата на зеления гущер  Crazy
Някои хора се бяха развихрили да обиждат наляво-надясно и явно гущерът се е намесил да усмири детската градина, при такива очевадни обиди, нямащи нищо общо с персонажите от сериала  Whistling

# 726
Един път да заспя рано и да изпусна купона!!!! Weary newsm48
Синът ми на 6г. се сети, че НЯМА Дядо Мраз (така му викахме нявга! Mr. Green)....и не се страхуваше като гледа ''Островът на съкровищата'', щото това са ''картинки на бял чаршаф''(тогава нямаше домашно кино и водехме децата в кино салон)
А тук мъже на 20 и кусур се набират като гледат картинки на кутия в хола... newsm62

# 727
  • somewhere near the sea
Цитат
Хоуп споделя с доктор Бартън, че не може да се отпусне с Лиъм, понеже не са женени. Нарушила е принципите си, защото иска да отнеме контрола на Стефи......
Хоуп признава на д-п Бартън, че заминаването на Стефи я радва. Лекарката смята, че истинската причина за проблемите й е майка й Брук, а не Стефи.

Сякаш аз съм писала сценария. Станаха толкова предвидими. Но докторката си я бива. Веднага се сеща за к'во иде реч.Бравос! smile3501

# 728
''Лиъм посреща Хоуп с романтична вечеря.'' 
Тя изпива тайно едно хапче.Двамата правят секс и този път всичко е наред.. rotfImao rotfImbo smile3534 smile3532
.Докара я патката дотам, че да пие хапче, за да прави секс hahaha Joy.

# 729
Ами тя си изчакА чакАлото.
Тъй става га не се прави нещо с времето си Naughty
Досега тряяше да е правИла мушкато поне 69 пъти Naughty

# 730
Като не й идва отвътре като на майка й, хапчета ще пие ами  Mr. Green

В поста ми нямаше обиди, отнасяше се за брук,  а нямам инфо тя да пише в нашия форум  Mr. Green

# 731
Като не й идва отвътре като на майка й, хапчета ще пие ами  Mr. Green

В поста ми нямаше обиди, отнасяше се за брук,  а нямам инфо тя да пише в нашия форум  Mr. Green
Някой ''участник'' в среднощната пиеска да даде инфо....Може и на лични....Че ми стана интересно.....Кой ''засегнат'' тийн е викал за помощ!!! Mr. Green 

А надка мамина е тотално увредена....Вместо хапчета да иде на ТРУДОВА ТЕРАПИЯ.....С галошки и мотичка да копа царевица.....Като я турят на един ред, дето края му прескача хоризонта......от раз ще влезе в пътя....МММ дамммм!!!! Thinking Naughty

# 732
Дрийм, не забравяй, че някои хора живеят в сериала и обидата към Брук я считат за обида към себе си, което е повод за тях да нарекат останалите завистливи и злобни  ooooh!
Аз писах на Татти (като първо написах в темата, че ще го направя), защото ми омръзна след всеки мой пост, коментиращ ГЕРОИТЕ (в случая Надка), да ми се избълват насреща обиди колко злобна и завистлива съм била  ooooh! И темата пак се изражда в лични нападки, направо се уморих от ентусиазма на някои, да повтарят едно и също и да коментират ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
С този потребител спорът е безсмислен и тъй като пак започна да се получава много грозно, натиснах "информирай модератор" за конкретния пост на момченцето.
Предполагам, че и твоите постове са заминали нейде в небитието покрай нашите

# 733
Ясно...то и без това е пълно с клонинги в темата  Mr. Green

Не стига, че от месеци трябва да гледаме фамилия лоуган на екрана, ами трябва и да се съобразяваме да не настъпим нечие его  Mr. Green
Просто се чудя Надка чий продукт е  newsm78 И майката и бащата си сменяха партньорите като носни кърпички,  а тя милата за едната чест големи драми изживя  Crazy

# 734
"марси",прави нова тема Naughty

Общи условия

Активация на акаунт