ПрЪвИписТна кУра-бия с Шаршафи на барплоДа и ИМПРИтура на баШТа му в рАцете- 74

• 27 960
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • гр. София
Да, "пая". Позна   bouquet

# 347
Joy Joy Joy
Ето нещо уникално, поне  за мен: "Вале Бабаков много си е променил метода на работата.Взима ми вече втори път цитоз на матка."

НЕ НЕ НЕ!!!! Отказвам се от секцьото, гласувам за това в заглавие!! hahaha hahaha hahaha
И аз гласувам за "цитоз на матка".

Моля ви, не забравяйте "говназия"-та, уникална е!
Ваш верен фен  Hug

# 348
  • София
Носа! Носа...
Цитат
Zdravei te ima  li nqkoi koito da ima poveche imformaciq za fondaciq Kirel i Metodi za specializanciqta v Qponiq trudnili sa izpitite i na kakvo trabva da se nablegne i  ako odobrut mojeli da se zamine sus semistvoto mi ako deto mi e na 2g

# 349
Предложение за следващото заглавие:

ПрЪвИписТна гОВНазия за цитоЗ на маТка и секцЬо - 75

# 350
  • Пловдив
Носа! Носа...
Цитат
Zdravei te ima  li nqkoi koito da ima poveche imformaciq za fondaciq Kirel i Metodi za specializanciqta v Qponiq trudnili sa izpitite i na kakvo trabva da se nablegne i  ako odobrut mojeli da se zamine sus semistvoto mi ako deto mi e na 2g
Непременно ще го одобрят този кандидат!Даже и трети братовчеди може да вземе със себе си.Направо цялата рода! Joy Joy Joy

# 351
  • n/a
Не е от форума, но навсякъде може да те хване ...

Цитат
мозачен удар

# 352
Предложение за следващото заглавие:

ПрЪвИписТна гОВНазия за цитоЗ на маТка и секцЬо - 75
newsm10 , сАФсем пУдходяШТо  Crazy .

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 14:42 от enze

# 353
  • в тристайна гарсониера :)
На бас, че никой няма да познае що е то:
Цитат
гъмбикте

Предавам се  newsm78
Цитат
обичам да коминикирам с хората

# 354
  • гр. София
Гъбките?  Rolling Eyes

# 355
  • Под гъбата
Имаме празници /панаир/ в Свищов! Laughing

# 356
"Когато извадил всички гвоздеи,той казал на баща си да види,че е извадил всички гвоздеи."Това е  изречение            от преразказ на дъщеря ми-5 клас.Не е добре построено,но не разбирам защо у-ката е подчертала "и'' /то/."Дошло време за жътва."Според мен подчертаните думи са вярно написани.Иначе с малко пунктуационни грешки има 6=.

# 357
  • гр. София
И според мен са правилно написани  newsm78
Детето питало ли е учителката защо са подчертани?  Rolling Eyes

# 358
# 359
Едно време и ние имахме подобен случай- думата ''притесни''/детето се притесни/, учителката казва - пише се ''детето се притИсни'' .Проверявам в моя речник-притеснявам се.И отговор от нейна страна, че корена е от думата ''притискам''...И до днес го казвам-притесни се, за мен е правилно.

Общи условия

Активация на акаунт