ПрЪвИписТна кУра-бия с Шаршафи на барплоДа и ИМПРИтура на баШТа му в рАцете- 74

• 28 311
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Цитат
НЯКОИ ДА ЗНАЕ ЗА ДЕЦКИТЕ В КАЗАНЛАК
Поне града да беше написала правилно...

# 31
  • Германия
Цитат
4ек ин га

Скрит текст:
Става дума за "чекинг" - мястото за чекиране (регистрация?) на летището. Единствено употребата на "4" за "ч" е донякъде оправдана в случая - жената пише от чужбина и използва кирилизатор.

# 32
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
Пре-баба ми

Цитат
дано да отцелеят до неделя

# 33
  • София
Цитат
4ек ин га

Скрит текст:
Става дума за "чекинг" - мястото за чекиране (регистрация?) на летището. Единствено употребата на "4" за "ч" е донякъде оправдана в случая - жената пише от чужбина и използва кирилизатор.

Това за мен беше края!!!! В ЗАГЛАВИЕЕЕЕ Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Joy

Не е ли рано за номинаций? Те едва 3 дни са там и вече ще се номинират... малко странно....  Shocked

# 34
  • Пловдив
Цитат
и ние се пребрахме вече лелята каза че е плакала до 10 чеса след това се била успокоила на обяд си била изяла всичко като отидох да я забера стоях от вън докато се наяде чух я че плака малко и после млъкна след това се разплака като тръгнаха да ми я водът че не искала да стане от масата ох дано утре е по добре да не плаче толкоз
  ooooh!

# 35

Това го прочетох като прее*а Joy

# 36
Не е ли рано за номинаций? Те едва 3 дни са там и вече ще се номинират... малко странно....  Shocked
Защо цитирате с ник?  Rolling Eyes

# 37
  • София
Цитат
ужастна

избъзикъм

# 38
Цитат
Тя каза, че харесва синът на Стефан Данаилов Стефан заради...

Цитатът е от статия. Запетаите са малко, членовете - много Wink. Може би е писана от журналист? А може би - не?  Mr. Green

# 39
Цитат
4ек ин га

Скрит текст:

Това за мен беше края!!!! В ЗАГЛАВИЕЕЕЕ Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Joy

Не е ли рано за номинаций? Те едва 3 дни са там и вече ще се номинират... малко странно....  Shocked
Не само, че е някак некоректно да се цитира с ник, а още по- неуместно ми се вижда да сочиш нечии грешки, без да се вгледаш в своите собствени Wink . Защото се получава малко така- " Аз може да пиша не съвсем грамотно, но другите нямат право"  Wink ....

# 40
  • Под гъбата
Само тук има 3 правописни грешки:
Цитат
някои да е теглил децки в Казанлък
В тази Фейсбук група е пълно с бисери!

# 41
Цитат
дещерями  пусна жалба срещу мен и избяга
искам да попитам може ли да я пусна за издирване след като е пуснала жалба срещу мен

помогнете ми.. 

# 42
  • София
Благодаря за новата темичка   bouquet Hug

За втори път в постовете на една потребителка срещам
Цитат
Природонаучната говназия

И не е написано с хумор или като подигравка Thinking

# 43
Деси, ама на мен като майтап ми звучи все пак Laughing , не вярвам да го смята за правилно Laughing .

# 44
И говназията е достойна за заглавие.  Party

Общи условия

Активация на акаунт