ПрЪвИписТна кУра-бия с Шаршафи на барплоДа и ИМПРИтура на баШТа му в рАцете- 74

• 27 947
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Цитат
измуравя
Какво означава?

# 676
Изморява?  Rolling Eyes

# 677
Цитат
глатко

# 678
Цитат
саита

генеколог

овулациата

бластер

организъма

Смисал

# 679
# 680
  • гр. София

По принцип вид оръжие  Laughing
Но вероятно авторката е имала предвид "блистер".

# 681
И аз така си помислих. Laughing Понеже бластер е правилно написано. Grinning

# 682
  • софия
Цитат
предстой ни рожден ден
Цитат
понякога е малко злъчен

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 17:33 от zvanche

# 683
Цитат
По-скоро имам тягостни моменти, но го отдавам на хормоните. Ако се задаржи по-дълго си взимам едно валерян4е.

# 684
 Blush Не знаех че има оръжие бластер.

Ето го блАстера от горния пост:
Цитат
Здравейте ,Бг.мами! още съм нова и не съм много практична в саита ,но все пак ми харесва! Исках да се посъветвам с вас. С половинката ми искаме да си имаме бебче от 7месеца вече ,но не се получава. Ходих на генеколог правих изследвания даже ,но не открихме проблеми въпреки че и овулациата не беше налична според генеколога ми ,след което към краят на юли ми изписа хормоналните противозачатъчни и не само ХЛОЕ. Днес почнах последният бластер и сега не знам дали да чакам след като ги приключа или да започнем веднага работа по въпроса? Нямам търпение вече, дано разбирате.

# 685
  • гр. София
По всички космически филми все с бластери се стрелят  Laughing

# 686
По всички космически филми все с бластери се стрелят  Laughing
И ги купуват от аптеката.  Naughty

# 687
Аз да попитам какви са тези хормонални противозачатъчни щом искаш да имаш бебе? Не съм запозната, наистина питам? Rolling Eyes

# 688
Оправителите ги знам, но Маритца  Shocked ме разби.  Tired

Цитат
Добър ден нова съм в този саит и незнам все още къде какво се публикува, живея в Пловдив и исках да се обърна към някоѝ които е изпитал същото като мен с Фризьорските салони в Пловдив, наскоро посетих Салон за красота Glamour намиращ се на бул. Маритца 95 коѝто на външен вид е доста приятен но от вътре не е за говорене, фризьорката която ме обслужи беше много приятна и си разбираше от работата но драмите и цирковете между Оправителят и другите служители на които бях свидетелка не са за пред клиентите, надявам се този салон да влезне в черният списък на Пловдив защото коѝто отиде там ще остане разочарован от държанието и нахалството на Оправителя както и от цените които постоянно се променят. 

# 689
  • Германия
Оправителите ги знам, но Маритца  Shocked ме разби.  Tired
...

Тук вече не се сдържах. Ужас! Колко народ се чуди как да напише "ѝ", а тя го използва вместо "й" и то само от време на време...  doh
А "Маритца" си е за заглавие.

А ето и някои творения на една потребителка:
Цитат
и на мен ми се иска да имаме за да сам по спокойна,но няма как да изкараме днес пълномошно а в неделя пътуваме,дано не ни поискат,че не знам....

Това е целият пост. То мисъл, то чудо.

Цитат
мажЪт
Натъртването на Ъ е нейно. Грешката е повторена няколко пъти в различни постове...

Цитат
банков пат

Общи условия

Активация на акаунт