ПрЪвИписТна кУра-бия с Шаршафи на барплоДа и ИМПРИтура на баШТа му в рАцете- 74

• 27 938
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Цитат
мажЪт
Натъртването на Ъ е нейно. Грешката е повторена няколко пъти в различни постове...
Загрижена е някой да не си помисли за мАжат. Laughing

# 691
  • Пловдив
Аз да попитам какви са тези хормонални противозачатъчни щом искаш да имаш бебе? Не съм запозната, наистина питам? Rolling Eyes
Понякога лекарите препоръчват да се пият няколко месеца,за да се регулира МЦ.Иначе е интересно как няма овулация,пък няма проблем никакъв със забременяването. newsm78

# 692
  • София
Цитат
Искам Кътци да се спаси 

Цитат
изгубелия отбор

Цитат
да учавства

Цитат
да йм натрие носовете

# 693
petia_1130  bouquet

Reiny, темата за ББ е безценна, но нямам нерви да следя за грешки. Rolling Eyes Само едно

Цитат
искренно

ми се наби в очите. Grinning

# 694
Цитат
blagodarq za komlimenta

# 695
  • София
Reiny, темата за ББ е безценна, но нямам нерви да следя за грешки. Rolling Eyes Само едно

Цитат
искренно

ми се наби в очите. Grinning

Е то не е нужно да се следи дори - отваряш на произволна страница и воала.  Mr. Green

# 696
  • Пловдив
Цитат
бубертета
Дано не хващат буби тогава,че имам един пубертет у нас.

# 697
  • София
Цитат
измуравя
Какво означава?

newsm10

Цитат
вобще

# 698
Цитат
томбачета
Mr. Green

# 699
  • Велико Търново
Цитат
бубертета
Дано не хващат буби тогава,че имам един пубертет у нас.
Joy Joy

# 700
  • в тристайна гарсониера :)
Цитат
Само да вметна, че днес на интервюто бяхме 10тина човека накуп и задаваха някакви въпроси, а ние трябваше да пишем на листи отговорите. Момичето до мен написа КЮХНЯ. Как успя не знам, но съм потресена още....

От фейсбук:
Цитат
загубена калза си татенце

# 701
Цитат на:  

Аз хванах едни суполи вчера сутринта, ...............................................
Страшна работа, дави се от суполи, не може да диша и плаче, текат му лиги и сълзи, а аз направо се смаях.  .................................................................
Аз това правих и ноща, дори му ги смуках с аспиратор, при което той надава неистов рев, защото познава шума.
Моля ви за помощ, някой сблъсквал ли се е с това, с предишни дечица или и аз назнам какво.

# 702
  • Велико Търново
"До колкото знам това е пръс или някакъв прах не е разстение както си мислех по рано"

# 703
  • София
Цитат
като гледам вашите чулинарни чудена

# 704
Цитат
Още нещо някои знае ли как мога се свържа с шофьорите на лимозини пред McDonald срещу Mirage в Славейков които са паркирани и на какви цени ?

А ето и отговора:

Цитат
А защо не направите една романтична почивка в чужбина. Ще ви излезе дори по-ефтино а ще имате и почивка.

Явно двамата потребители не са съвсем наясно с употребата на препинателните знаци.

Общи условия

Активация на акаунт