Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 196
  • 797
  •   1
Отговори
# 555
  • у дома
Еее, че то си имаше и упътване към униформата - кое как и защо  Grinning. Хайде няма нужда някой да ме учи как да пера униформи  Stop. Само в сушилнята не смея да я сложа, че току виж съм го изпратила цивилен на работа  Wink.

# 556
  • В полите на Пирин планина
Така де  Stop И аз я пера в пералнята и закачам надолу с джобовете, че на мъжа ми един колега отишъл на работа с пълни с вода джобове  Crazy

# 557
Аз разнищих кое как с увеличението на мъжа ми. Всичко е точно, увеличение има и при нас!
За униформата чух, че не бивало да се ползва омекотител, защото нишките се повреждали т.е.. нашата е повредена отдавна  ooooh!

# 558
  • у дома
Хм, и аз ползвам омекотител  newsm78

# 559
Униформата в сушилня - няма смисъл, защото тя е като найлон - само да я духне вятъра и изсъхва. Поларената част, дето е като подплата за якето се свива с поне един номер  Peace

# 560
Хахаха, поларената част без да е влизала в сушилня е като ламбадка на моя Simple Smile)) Като секси модел на плажа е - с гол пъп, а ръкавите станаха почти до лактите Simple Smile Умря от студ на последната командировка, добре че имаше лош спомен от предишната и този път носеше 2 чувала с дебели дрехи.

# 561
  • у дома
Между другото, поларената подплата всъщност е единственото хубаво нещо в тази униформа. Не знам за вашите половинки, но ММ е много доволен от нея. Той е много капризен на пуловери - все нещо му дразни на врата, но тази подплата му е супер.

# 562
И моят я харесва  Peace Само дето е доста тесничка и на повечето им очертава "коремчета". Grinning

# 563
Униформите като цяло са с много странни размери. Мъжът ми не е някакъв нестандартен - висок е около 190 с нормални килограми...Е как пък за толкова години никоя униформа не му пасна идеално - неговия размер на милимунда да са му къси ръкавите и крачолите, по-големия му е широк. Ризите - същата работа - ако ръкавите са добре, около врата му е широка. От ВУ си намери една риза - всички колеги го питат от къде я е взел - значи може Wink

# 564
Нещо интересно: последния път, когато моят беше във Веселиново го накарах да пита докога е платен комплекса от МВР. Отговорили му - до края на октомври. Към настоящия момент НЯМА полицаи там - всички са в частни квартири в Елхово...Дали собственикът, висш кадър на БСП (доколкото разбрах веднъж е бил към НДСВ, но пак се бил върнал в партията-майка) ще връща предварително преведените пари, или остават за "Бог да прости МВР"?

# 565
Ох, да ви се оплача - моят мъж пак отива командировка  Confused от четвъртък. На Великден ще е в Елхово Whistling ПиснА ми!

# 566
http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=109331
Според вас дали се отнася за и нашите мъже  Thinking

# 567
Според мен не се отнася за нашите мъже

Виж какво пише: "Той уточни, че премии за празника ще вземат чиновниците в министерствата, реализирали икономии от фонд „Работна заплата”, които са получили добри оценки при предстоящата атестация."
Едва ли нашите мъже са чиновници.

# 568
Да, сега видях че  тук пише чиновници, но в друга статия пишеше  "всички държавни служители" като бонусите ще са от 50 лв до 150 лв. 

# 569
"Великденските бонуси за всеки държавен служител ще се определят според приноса му в работата и според икономиите, които ведомството е успяло да направи. Засега е ясно, че сумите ще са между 50 и 150 лева." Това са думи на финансовия министър Петър Чобанов в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт