на 100 % съм съгласна с теб.
на 100 % съм съгласна с теб.
/ и се чувстват по същия начин, по който и ти се чувстваш в момента. И ако ти си бясна днес, защото си сама с детето, аз също съм бясна, защото и вчера, и днес съм сама с детето на този светъл празник. Тази седмица отново заминава в Елхово /преди три седмици се върна/ и така нататък, и така нататък... Много, много, много съпруги сме в това отвратително положение. Но толкова сме свикнали вече с подигравките и унижението, на което ги подлагат ежедневно, че го приемаме вече като даденост
. И май само тук, във форума си споделяме истинските терзания. За съжаление, няма кой да чуе всичко това. Не се надявай, че министърът ще те чуе. Преди седмица го гледах в едно интервю, в което каза, че не се среща със служителите си /ставаше въпрос за полицая, на когото В.Сидеров посегна във Варна/, за да не разчитал на емоции, а да взима решенията си трезво
. Хайде, Змимика, кажи и ти колко са хубави новите кубинки и найлоновите униформи
. За увеличението да не говорим
. А как пък един журналист не се промъкна с някоя камера на границата, за да видят всички как се пази европейска граница... Ами, и аз съм бясна, пиши ме в твоя отбор
В стаите има минерална вода.
Препоръчани теми