Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 147
  • 797
  •   1
Отговори
# 90
ММ също няма достъп до никакви бази, освен местната  -Бели брези.Ама там можем и сами да си идем Simple Smile

# 91
  • София
ММ също няма достъп до никакви бази, освен местната  -Бели брези.Ама там можем и сами да си идем Simple Smile

newsm78 newsm78 Какави са тези бези брези

# 92
Много красива местност в Родопите, насята с Брези.Има хотелчета и разни бунгала.Намира се на 30 км от Кърджали.Та МВР имат база там.Не е лоша и е с ниски цени.Има прекрасна беседка от вън ,която става за раздумки и вечери на открито в топли дни Simple Smile Все пак ММ я направи с още един колега Simple Smile Цяла седмица беше командирован там хахах Simple Smile

# 93
Много красива местност в Родопите, насята с Брези.Има хотелчета и разни бунгала.Намира се на 30 км от Кърджали.Та МВР имат база там.Не е лоша и е с ниски цени.Има прекрасна беседка от вън ,която става за раздумки и вечери на открито в топли дни Simple Smile Все пак ММ я направи с още един колега Simple Smile Цяла седмица беше командирован там хахах Simple Smile
за първи път чувам да имат база в този район, може ли по-подробно инфо и евентуално снимки, или телефон за връзка newsm78

# 94
  • София
И аз чух за първи път. Поне не е станция, която се обслужва от дирекцията в Сф

# 95
  • Талант на 2012,2013 г.
Да, Надя е права... Peace И аз не съм чула. Rolling Eyes

# 96
Момичета, отдавна не съм минавала в темичката.

Виждам за Белите брези си приказвате. Не знам как е базата, но имаме приятели в Кърджали и там има много, много за обикаляне. Стига да сте с автомобил де. Перперикон, Татул, Златоград. А ако сте почитатели на разходките в гората - Дяволския мост до Ардино. Може да се измислят много еднодневни екскурзии .....

# 97
  • Талант на 2012,2013 г.
Ние също имаме приятели там. Всичките гореизброени сме ги посещавали неколкократно.За хора, които обичат природата препоръчвам с две ръце... Peace

# 98
MM е жандармерист!База има със сигурност,защото както казах беседката я прави той...Simple SmileНе знам дали е към дирекцията в София или е само за местни кадри  Peace

# 99
  • у дома
Веднага пуснах търсачката  Laughing. Намерих някакъв телефон:20 08, но едва ли е актуален  newsm78. Иначе базата изглежда много добре. Моля съпругата на майстора на беседката да докладва за повече информация  Praynig. Че ние за какво сме в тази темичка - няма да разчитаме само на "официалната" информация  Wink. Нещо май се размечтах за почивка, но преди това ни чакат матури...

# 100
ще взема утре да я питам моята приятелка в Кърджали дали може да намери някакъв телефон и ще ви пиша

# 101
А да сте 4ували нещо за база в Рибарица Thinking

# 102
За Рибарица и аз съм чувала,че има.Явно е от тайните бази и тя. Wink

# 103
Телефон ще напиша, само да се върне половинката на работа в понеделник и ще ви докладвам Simple Smile Иначе е много хубаво там - тихо и хладно.А базата е тип - горска хижа на няколко етажа.има столова.Цените бяха много народни,но за да не излъжа ще ви пиша в Понеделник!

# 104
  • София
А да сте 4ували нещо за база в Рибарица Thinking

И такава база има, но не работи изцяло с почиващи. Тя е по-скоро за провеждане на обучения.

Общи условия

Активация на акаунт