Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 570
  • 797
  •   1
Отговори
# 150
През 2010г. почивахме в базата в Несебър. Една от най - хубавите почивки на семейството ми! Имахме късмета да попаднем в стая категория лукс - с хладилник / почти не го ползвахме/ и климатик. Помня, че в средата на смяната смениха спалното бельо и хавлиите. Всеки ден се изхвърляше кошчето в тоалетната и се почистваше банята. Сега се сещам, че в началото имаше сложено руло тоалетна хартия и това беше . Следващите си купувахме сами. Помня, че комарник имаше само на прозорчето над вратата на терасата, но не и на самата врата  Laughing. Но това не уплаши душите наши - носехме си машинка против комари и си отживяхме на отворена   врата. Помня също, че бяхме на четвъртия етаж във втори блок - всичко беше новичко, чисто и предостатъчно като за цените, на които се предлага. За стола и храната забележки нямам никакви / за разлика от Стрелча, където мухите просто ни побъркваха/. Барчето е както в другите бази вътре в двора на базата - много и разнообразни напитки, мезета, салати, миди , цаца, пици.... . Дворът граничи със самия плаж. Има люлки, пързалки, но както пише по- горе е малко пепеляво. Иначе из двора има пейки, сенчици, масички. Това са впечатленията ми от тогава. Като за 200 и няколко си лева не виждам какво още може да желае човек. Стаята беше 2+1, като очаквахме фотьойл за детето, а се оказа, че тя спи на диван /съвсем новичък/, който в разпънато положение беше много по- широк от нашите легла. За асансьора прочетох някъде тук, че много се возели децата с него и не можеш да се вредиш - при нас нямаше такива проблеми, а и асансьорите са два на брой - все ще ти дойде редът, ако си търпелив  Simple Smile

# 151
  • Талант на 2012,2013 г.
През 2010г. почивахме в базата в Несебър. Една от най - хубавите почивки на семейството ми! Имахме късмета да попаднем в стая категория лукс - с хладилник / почти не го ползвахме/ и климатик. Помня, че в средата на смяната смениха спалното бельо и хавлиите. Всеки ден се изхвърляше кошчето в тоалетната и се почистваше банята. Сега се сещам, че в началото имаше сложено руло тоалетна хартия и това беше . Следващите си купувахме сами. Помня, че комарник имаше само на прозорчето над вратата на терасата, но не и на самата врата  Laughing. Но това не уплаши душите наши - носехме си машинка против комари и си отживяхме на отворена   врата. Помня също, че бяхме на четвъртия етаж във втори блок - всичко беше новичко, чисто и предостатъчно като за цените, на които се предлага. За стола и храната забележки нямам никакви / за разлика от Стрелча, където мухите просто ни побъркваха/. Барчето е както в другите бази вътре в двора на базата - много и разнообразни напитки, мезета, салати, миди , цаца, пици.... . Дворът граничи със самия плаж. Има люлки, пързалки, но както пише по- горе е малко пепеляво. Иначе из двора има пейки, сенчици, масички. Това са впечатленията ми от тогава. Като за 200 и няколко си лева не виждам какво още може да желае човек. Стаята беше 2+1, като очаквахме фотьойл за детето, а се оказа, че тя спи на диван /съвсем новичък/, който в разпънато положение беше много по- широк от нашите легла. За асансьора прочетох някъде тук, че много се возели децата с него и не можеш да се вредиш - при нас нямаше такива проблеми, а и асансьорите са два на брой - все ще ти дойде редът, ако си търпелив  Simple Smile

Много добре описано, само дето ние бяхме на по-висок етаж в стая с три легла и в друга година. Но тази станция  лично за мен е една от най-добрите. Peace

# 152
Здравейте и от мен! Търсейки отзиви за базите на МВР случайно Ви открих. Аз съм "полицейска съпруга" от 3 години  Simple Smile

# 153
  • софия
Здравейте мами ! Наше приятелско семейство  ще ходят в почивната база Долна баня за периода 23.05.-26.05.13г. Ще помоля някой от вас да даде пресни впечатления за базата и конкретно стая №311.  Работи ли басейна и какви други развлечения има .

# 154
Много благодаря на ma cherie  и Мари  за информацията за станцията в Несебър и се надявам наистина да си изкараме страхотно!

# 155
Миналата година почивахме в базата в Китен - Зеленика от 08.06. до 18.06. Останахме много доволни от стаята, обслужването, храната. Бяхме с малко дете на 1г. и 7м., но не сме имали проблем с настаняването, а и имаше бебета на по 5 - 10м., така че мисля, че възрастта на детето не е голям проблем. Станцията е разположена до плажа и е много удобно с малко дете. Относно проблема с шумното заведение-нашата стая беше с изглед към него и към улицата, но миналата година по това време в началото на юни то все още не работеше, така че беше тихо и спокойно. Лично ние сме очаровани от тази почивна база, но тази година не успяхме да вземем карта за Китен за дата извън сезона.
Относно почивната база в Рибарица- не я знаят като такава, защото е съвсем нова, от две години. Пред сградата има надпис "Учебен център на МВР", но всъщност си се ползва като почивна база.

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 10:37 от mama_anna

# 156
Ние сме във Велинград 9-19 август. Някой ходил ли е ? какви са условията ?

# 157
Здравейте, тази година ще почиваме на Несебър в края на юни. Почивахме в тази станция когато баткото ни беше на възрастта на бебето и тогава не бях особено доволна - бяхме на някакъв доста висок етаж, топло беше си спомням и това, което най-много ме тормозеше беше шумът от някаква Пайнер дискотека наблизо. Надявам се нещата да са се променили в годините и да си изкараме супер!

# 158
  • Разград
Привет, ние ще почиваме от 30.07 до 08.08 в Долна баня - много съм щастлива и вече нямам търпение. Ако има някой за същият период да свирка  Party

което най-много ме тормозеше беше шумът от някаква Пайнер дискотека наблизо. Надявам се нещата да са се променили в годините и да си изкараме супер!

Миналата година бяхме там и не сме чули шум от дискотека, само от време навреме минаваха с един джип да правят реклама на някаква дискотека. Споко ще си изкарате супер  Hug

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 06:36 от Зорничка

# 159
  • Талант на 2012,2013 г.
Базата във Велинград е най-хубавата база от всички възможни на МВР.

Храната в стола винаги е била на ниво.

Има малко, закътано дворче, в дворчето до преди няколко години си имаше и барче. Сега не зная.

Детето ни израстна в тази база. Години наред всяко лято бяхме там по препоръка на лекар и резултатите са повече от добри.

Ходили сме и до Батак, ходихме и по язовири, обикаляхме много и никога не ни е било скучно.

Там бяхме и за 50-тата годишнина на моят мъж. Беше зимата. Невероятна красота... Heart Eyes

Деси, все пак не зная в каква стая сте, това също е от значение, но си мисля, че ще останете доволни и ви го пожелавам от душа... Hug Heart Eyes

# 160
............ ви го пожелавам от душа... Hug Heart Eyes
Благодаря Мари  Heart Eyes Heart Eyes

Ние ще обикаляме , мислим и до Гърция да прескочим.Ще вземем и въдиците , така че едва ли ще ни е скучно  Laughing

# 161
ура, имаме си вече карта за Велинград от 10ти юли  Simple Smile

# 162
  • Талант на 2012,2013 г.
Честито, изживейте една незабравима почивка! Hug Heart Eyes

Да почерпя.

Станах на 50 Whistling

# 163
  • София
Честито Мари! Да си жива и здрава - ти и хората, които обичаш!  Hug

# 164
  • Талант на 2012,2013 г.