Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 579
  • 797
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте ,да се впиша и аз в тази тема. Как  успявате да се сдобиете с карти, момичета.
Аз бих се възползвала от почивните станции на планина, но моят мъж казва че е много трудно и не достигат до обикновените полицай карти. Мога ли аз да се обадя и да си запиша карта вместо него.

# 181
mama moni,
Болница за долекуване, продължително лечение и рехабилитация -филиал Хисаря

Клинични пътеки /doc/

Показания и противопоказания по НОИ /doc/

Адрес- 4180 гр. Хисаря, ул. “Ив.Вазов” №2, тел.: 0337/62146,  факс: 0337/62052; e-mail: mi_hisar@mail.bg

# 182
  • Русе
Здравейте.
Тази година ще почиваме в "Изгрев" Созопол.Чета много противоречиви мнения - блок II,категория първа,стая 2 + Д .Какви условия да очаквам?Като се зная какъв съм "карък" ...  Embarassed

# 183
  • Пловдив
Здравейте.
Тази година ще почиваме в "Изгрев" Созопол.Чета много противоречиви мнения - блок II,категория първа,стая 2 + Д .Какви условия да очаквам?Като се зная какъв съм "карък" ...  Embarassed
И ние сме в Созопол, категория втора, стая 2 + Д, макар че сме с 2 деца и ще ни е доста тясно. По кое време сте вие?

# 184
  • Русе
Смяната ни започва от 11.07.В нашия случай от теснотия не се притеснявам /обикновено помещението го ползваме само да спим и постоянно сме в движение/."Вълнувам" се от слизане и качване на стълби - юначето просто никога не върви - или бяга или подскача, а аз постоянно съм "ококорена" къде стъпва и не мога да се превъзпитам  Crazy и най-вече мога ли да се надявам на хладилник .   

# 185
Как стой въпросът с малките деца?

Последно какво е ограничението ?

Едни казват под годинка не може , сега вчера ни казаха под 3 не може и вече се чудя.

# 186
  • Варна
Мисля,че няма ограничение за малки деца.Миналото лято бяхме във Велинград. Имаше две бебета на около 7-10 месеца.Имаше и деца на 1-2 години.  Може да зависи от управата на станцията.
  Търся отзиви за Боровец.И малко инфо за стаите там.

# 187
  • Пловдив
Винаги е имало ограничение за деца под 2 г., обаче е само проформа - винаги гъмжи от деца, в това число и бебета, така че спокойно, никой няма да ви върне, защото сте с малко дете. То пък оставаше и да ви върнат, това си е чиста проба възрастова дискриминация.
Относно стълбите - еми откъдетои да го погледнеш, много са. Ние сме на най-високото и съм с две хлапета, бедна ми е фантазията като си помисля само какво ме чака, обаче няма друг избор. \които са в първите блокчета са по-добре, но стълбичките и в тоя случай са доста. А най-доста е пътят до плажа. За съжаление.

# 188
трябва да се преименува на клуб " Почивни станции на МВР"  Peace Peace Laughing

# 189
трябва да се преименува на клуб " Почивни станции на МВР"  Peace Peace Laughing

Ми то другото нали е служебна тайна Simple Smile

# 190
  • в града на младостта
Здравейте.
         Здравейте. Както  бях писала по-горе ние сме от 29.08 в почивна станция Изгрев в Созопол, сега видях в картата, че е  написано ......стая  822, 3 ф, блок 1- В....Втора категория, на съпруга ми казали , че стаята е с хладилник и телевизор .....ще чакаме с нетърпение отзиви на първите, които ще посетят базата да споделят своите впечетления  Peace

# 191
  • TX
 jorjia  мисля че сме били в тази стая в най високата част и на най високия етаж сте
не е лоша 2+ 2 е има хладилник и ТВ на етажа има дъска за гладене и ютия  Laughing това е изглед от там

# 192
  • в града на младостта
Благодаря  Murka за включването и снимката   bouquet

# 193
Здравейте ,да се впиша и аз в тази тема. Как  успявате да се сдобиете с карти, момичета.
Аз бих се възползвала от почивните станции на планина, но моят мъж казва че е много трудно и не достигат до обикновените полицай карти. Мога ли аз да се обадя и да си запиша карта вместо него.

G1 - всяка структура си има комисия за картите - не е трудно според мен, особено за планина през лятото. Има и някакво квотно разпределение, примерно ако там където работи мъжа ти са 100 човека, им се полагат 5 карти., а ако са 40 - 2. Не всички са желаещи разбира се. Картите за тази година май са раздадени вече, освен ако някъде за някоя планинска няма места. Например ние ходихме на Боровец през март 2011 - беше краят на ски сезона, а в базата като че ли имаше не повече от 7-8 семейства.

ДесиДам - за стаите на БОРОВЕЦ - може да се каже, че са доста.....обикновени. Няма да кажа зле, но горе-долу това имам предвид. Две дървени легла до стената, бюро, две малки шкафчета, хладилник. Баня на мозайка, от тоалетната понякога мирише на канал. А понякога, поне в нашата стая, на това, което се готви. Последното не е чак толкова зле, де!

Иначе най-голямото предимство там за мен е чистият въздух! Вие за кога сте взели карта? Ние сме за август. Надявам се да има развлечения за децата. Покрай много от хотелите има пързалки и пясъчници, а ще работи и някакъв въжен град Бороландия. Цените на кафетата по хотелите са много скъпи. Може да се каже, че това, което даваш за храна на ден, го даваш и ако решите да седнете на някое заведение.

# 194
Здравейте,някой може ли да качи снимки на базата в Несебър!Как са стаите?Ние ще сме във  втори блок,стая с три легла и хладилник!Дано поне да е чистичко и да не е много горещо през август,че в стая без климатик не знам как ще се  живее 10 дни!

Общи условия

Активация на акаунт