Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 212
  • 797
  •   1
Отговори
# 510
  • Някъде по Дунава
Мъжа ми работи на 24ч. сменен режим, отделно по 8-12ч. през деня в определени дни.
Излишно е да казвам, че 24ч. никога не са толкова, а отиват на 28-30ч. докато се прибере от работа. На разположение е постоянно (както и вашите мъже).
За заплатите не мога да коментирам, полицаите които познавам вземат сходна заплата на тази на моя съпруг.
Карти за почивка не е вярно че са колкото и където искаш...ограничена бройка са и малко хора успяват да вземат от поделенията.
Аз и за това написах "при нас" и конкретизирах града.

# 511
  • В полите на Пирин планина
Я, тук имало тема за мен  Mr. Green
Здравейте момичета.
Моят мъж е граничен полицай и темата с командировките на турската граница ми е много болна  Close
Преди малко го чух по телефона, че отново е в Малко Търново - за трети път от декември миналата година.
Командировките за гранична полиция продължават до "поне" март догодина.
Увеличението още го чакаме, а и натрупания през януари извънреден труд, също ... Но иначе графикът за следващите командировки е ясен  Crazy

# 512
  • у дома
Е, стига де - отначало беше до март 2014, после - до края на 2014, сега - до март 2015  Sad. Къде си, бе Йовчев?! Докога ще си ползваш полицаите за граница?...  Днес гледам, че пак има някакъв протест в София и отново е пълно с полиция... А после - защо имало битова престъпност. Ми то в населените места не останаха униформени! Всички в командировка... Close

# 513
Моят мъж така каза, че за гранична било до догодина  ooooh! Честно казано вече нямам сили да се дразня  Rolling Eyes Броя си колко дни остават да се върне от настоящата командировка и се приспособявам към действителността. Най-гадно е, че човек не може да си направи план за каквото и да било ...

# 514
  • Лутаща се
Още преди около два месеца ви казах, че пазенето на границата ще е до март 2015 г.
И това е информацията за сега.

# 515
И моя е граничен и беше на Резово, и са им казали че може даже още две години да ги пращат по границите.Сега напролет се очаквало над 1млн имигранти  Shocked . За заплатите също няма да коментирам, каква им е работата освен да стоят и чакат "ГОЛЯМОТО УВЕЛИЧЕНИЕ"  Mr. Green .Относно почивките тази година за първи път кандидатствахме за Велинград и взе че ни огря , та в петък живот и здраве заминаваме, дано си струва.

# 516
И моя е граничен и беше на Резово, и са им казали че може даже още две години да ги пращат по границите.Сега напролет се очаквало над 1млн имигранти  Shocked . За заплатите също няма да коментирам, каква им е работата освен да стоят и чакат "ГОЛЯМОТО УВЕЛИЧЕНИЕ"  Mr. Green .Относно почивките тази година за първи път кандидатствахме за Велинград и взе че ни огря , та в петък живот и здраве заминаваме, дано си струва.

Хубаво е на Велинград , особено за деца.

# 517
  • у дома...
Момичета, при вас коментира ли се нещо за заплатите този месец? Евентуално кога ще ги дават?

# 518
  • София
Дочух че искат да изместят датата към 27-ми или след  това.... Rolling Eyes

# 519
  • у дома...
това, което като слух дочух, че документално всичко било наред, ама сега търсели пари, щото с увеличението министерството нямало пари... Просто ужас и безумие. Моя съпруг беше в Грудово края на ноември-началото на декември. Не ме питайте как се събира багаж за 40 минути, защото точно толкова имахме на разположение от както му казаха, че заминава до тръгването...

# 520
  • у дома
Е то понеже е много голямо увеличението, та чак пари да търси министерството Stop. А иначе и дума не казват за това колко хора пенсионираха изненадващо за тези два месеца ...  Thinking Офф, ядосвам се ...

# 521
  • у дома...
Само в нашето РПУ, обслужващо 3 общини пенсионираха 5 човека за един ден. И като добавим командировките на границата и други мероприятия, ако ни се събере поне един почивен ден да сме заедно - УРА! Иначе дъщеря ни е свикнала поне един от нас да не е в къщи и за нея е празник, когато успеем да излезем тримата заедно някъде. До къде го докарахме - децата ни да се радват, че са заедно с мама и тате...

# 522
До къде го докарахме - децата ни да се радват, че са заедно с мама и тате...

Уви, до там сме го докарали ... Три съботи и недели мъжът ми го няма / две от тях е в Малко Търново /. Малкият ми син онзи ден по телефона му казва : "Тате, хайде идвай си - много ми липсваш".

# 523
  • Пловдив
Не се бавят заплатите, навреме ще ги дадат. Датата з апревеждането им е 27-мо число, а просто сме свикнали по-рано да ги дават. Ще ги дадат с увеличението за трит емесеца. Това е, което знам аз.
А някой знае ли как стоят нещата с базите на МВР за отдих, намалиха ли времето за почивка от 10 на 7 дни и изобщо какви промени има?

# 524
  • Сливен
И аз разбрах , че намалят картите на по 7 дни, ще стане ясно, скоро трябва да почнат записванията.
И тук пенсионираха много хора , не виждам смисъл в това - то са толкова пари за обезщетения, а  и остават без хора. Някоя умна глава пак го е измислила.
Моят мъж заминава в петък за границата, но като ви слушам е добре, защото ще му е само за втори път, а и се прибира вкъщи след смяната, поради простата причина, че сме от Сливен.

Общи условия

Активация на акаунт