Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 87

• 56 687
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
На този свят,в този живот, те трябваше да са  заедно,толкова много се обичаха!Не успяха да се преборят  и  Бихтер напусна живота.Дори ако Бехлюл се беше оженил за Нихал,той пак щеше да е с Бихтер.Колкото и да се стараеше да започне нов живот,не му се отдаваше!Мислеше за нея,искаше я,липсваше му-чок,чок чок,както самия каза в корията,само няколко дни преди да се ожени за Нихал.За Бихтер е ясно-тя и женена за Аднан, беше с Бехлюл!И щяха да продължават така -нито времето,нито разстоянието щяха да потушат огъня!Краят,и отложен във времето,щеше да е пак трагичен!А имаше и друг начин,ако и двамата не бяха такива,каквито бяха!Но пък се обичаха толкова,защото бяха такива,"защото ти си аз"-така й каза Бехлюл в каменната къща и беше много прав!

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 22:05 от vichom

# 121
 vichom ,  Peaceмного съм съгласна !   bouquet
Те двамата бяха един човек, едно сърце, една душа... бяха се слели един с друг ! Това нямаше да се получи с никого другиго, независимо дали щяха да са Нихал или Аднан, Елиф или който и да е !

Снощи много му се ядосах на Аднан ! То бива да си търпелив, бива да си възпитан, ама чак пък толкоз ! Не мога да си представя, че ще дойде някой в къщата ми, ще живее с парите ми и на всичко отгаре, ще ми реди мебелите ! Досега Фирдевс отдавна трябваше да е на улицата ! И как не се спря тази жена, как няма и грам чувство за такт ! Но, за едно нещо беше права - докато Мадмоазел е в къщата, тя няма да има респект и влияние върху децата ! Не може да и се отрече проницателността ! Peace

# 122
  • София
Бихтер е много права, че Аднан я държи в изолация и добре го попита къде е нейното място в къщата. Той как не вижда собственото си поведение! За мъж на тази възраст ме учудва с поведението си, за какво му бе изобщо да се жени за Бихтер? За украса на къщата ли?

А Фифи е просто ужасна. Да я удуши човек е малко!Нагла, нахална, твърде напориста, притиска Аднан, Бихтер,Пейкер-не прави услуга никому, освен на себе си. Сега и с партньорството с Нихат.

# 123
Е тоя край го обожавам.  Hug Задоволството на Бехлюл,все едно някой е махнал веригата от врата му и начина по който погледна Бихтер,сякаш каза сам на себе си-"вече мога да я имам"  Praynig Направооооо,все едно мен ме погледна,така потръпнах.  Crazy

За Фифи просто днес ще остана без коментар,че .....  Whistling подлудява ме тая жена-идва ми да си замеря тв-то заради нея!  #Cussing out

# 124
Добро утро, дружки ! Усмихнат петък ви пожелавам !  Hug
Да изпием по един чай в компанията на наш левент ! Hug

Аз и друго не мога да се начудя - как така абсолютно никой не смее да и се опълчи на тази жена?!
Като че всички изпитват някакво страхопочитание към нея, не смеят копче да и кажат ! Ако и бяха свили сърмите, отдавна да беше кротнала, ама филм !
Снощи беше един от любимите ми моменти ! Heart Eyes Първото признание на Бехлюл !
Спомням си, че когато гледах филма още на турски, последвалата сцена в спалнята на Аднан, много ме подразни и приех това поведение на Бихтер като предателство . Сега установих, че отношението ми не се е променило особено ! Може би искаше сама себе си да убеди, че това признание не се отнася до нея, да го забрави, да избяга....Ноооо, можеш ли да избягаш от себе си ?! Peace

# 125
# 126
# 127
  • Разград

# 128
  • Разград

# 129
Добро утро и прекрасна събота ви пожелавам !  Hug
Днес един много близък на сърцето ми човек има празник и искам да го поздравя и тук, нищо че напоследък рядко ни навестява !

Терзийска, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРИЯТЕЛКО !
Пожелавам ти много здраве, много късмет и спокойствие ! Бъди все такъв усмихнат и добър човек, какъвто си ! Обичам те !

# 130

bouquet  bouquet  bouquet

Снощи се вълнувах така, като че за първи път гледам тези сцени !  Crazy
Няма да ми ви говоря за пеперудите в стомаха ми, че ... Embarassed
Още виждам невероятно сините очи на Бехлюл, които се озариха и засияха с такава светлина, с толкова любов, че имах усещането, че ще полети от щастие ! Чак не му се вярваше, че му се случва тази мечта ! Защото за него Бихтер, е една прекрасна мечта - сбъдната, но неосъществена.
 И Бихтер - очите и като въглени станаха - изгарящи, докато го гледаше . Сякаш изведнъж го видя и откри света, сякаш проникна до дълбините на душата му и видя там колко раним вдъсщност е той ! Прекрасни моменти ! Heart Eyes

# 131
Направо се разтопих на вчерашните моменти.. то бива красота, страст, погледи, жестове.. но това е нещо невероятно.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Голяма любов е това.

# 132
Берен и Къванч за мен са най-добрата турска екранна двойка. Има толкова химия между тях, че даже си мисля, че наистина са били влюбени..  Heart Eyes Прекрасни са!

# 133

Очите говорят толкова, колкото и сърцето не може да покаже!  Peace
Сякаш сапфирените им очи показват стаеното желание за интимност, за обричане, за принадлежност към другия... Heart Eyes
Беше вулкан от емоции, нали?! И онова паметно:... страстно те желая...ми прозвуча като паднах на колене, обезоръжен съм...и в никакъв случай нямаше фалш! Това не е само игра без съпреживяване... Naughty

# 134
  • Stuck in a moment
Берен и Къванч за мен са най-добрата турска екранна двойка. Има толкова химия между тях, че даже си мисля, че наистина са били влюбени..  Heart Eyes Прекрасни са!

Толкова са достоверни в сериала, че искрено съм си мечтала да са истинска двойка в живота.

Общи условия

Активация на акаунт