Момичета,радвам се, че тук намирам сродни души!
Всяка от нас припознава себе си в Бихтер по един или друг начин.Ние затова отново го гледаме и с пълна сила изживяваме емоциите, въпреки, че много добре знаем, че филмът си е същия и нищо няма да се промени. 
Но филмът наистина е уникален.Толкова време вече да ни държи влага.И предполагам, че не сме единствените.
Съгласна съм с всичко, което споделяте,denimira,bezymnalydost.

Аз мисля, че човек трябва да носи доза лудост в себе си,за да изпитва вълнение от живота.Когато започнеш да се съобразяваш с многото условности,малко по малко нещо от същността ти умира и в един момент усещаш, че не си ти.
Бихтер вече беше мъртва, преди да се самоубие физически.

Бъдете по-активни, че много емоции, много вълнения.Продължавайте да гледате, има още красиви моменти.
И между другото, сега отново като го гледам Къванч-много добре си играе човека.Просто в КГ ролята му е по-динамична.Но пък аз тук си го харесвам повече.

Ама Фифи и тя, само подклажда страстите. Вярно е, че днешните реакции и думи на всеки един герой са изключително важни и ни подготвят за предстоящото. Сега, ако Дениз не беше говорила с Фифи, Нихал нямаше да чуе, че Бехлюл "си е признал" за чувствата си към нея... Изобщоооо голяма бъркотия. Думите на Бихтер, че това ще свърши зле, са абсолютно точни. Само ако Фифи знаеше какво ще причини на дъщеря си.... едва ли щеше да посмее да го направи, но алчността никога не е довела никого до добро. За да не изпусне касичката, ще загуби детето си... аптал! Бешир и той, ако по-рано беше казал всичко, което знае, нещата нямаше да свършат по този начин. Да, изгонени щеше да има, но нямаше Бихтер да се самоубие в мъките си. Дори на финала, когато Бехлюл й се обади, тя грейна от щастие, когато й каза да го чака, че отивал при нея, но с последните си думи да не правела нищо, което ще съсипе животите им направо я уби психически. Отговора й "Добре", звучеше толкова тъжно, че и камък да си ще те заболи от нейната болка.

сърцето!
..как иначе щаха да набутат Нихал на Бехлюл, като той даже не я поглеждаше като жена