Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 87

• 56 596
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро!  Hug

Нещо се замислих днес,че много бързо ми вървят сериите!  Thinking Много бързо ми свършиха хубавите моменти!  Cry

Това специално за Атичкааа!  Hug

# 691
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Heart Eyes Здрасти! Не успях тази година да стигна до Саръйер и да видя любимата къща,но живот и здраве да е,ей го дей Стамбуля колко му е.. Hug Hug Heart Eyes

http://www.vbox7.com/play:6c1e6d1b&start=8

Черпня за рожденния ми ден! А клипа от миналия октомври го качих на компа Mr. Green,надявам се скоро да ви го пусна, Laughing Wink
Приятен ден на всички!

# 692
 newsm51 newsm51 newsm51  Бен Кен

# 693
redemi, честит рожден ден!   bouquet

И нещичко от фейсбук:

# 694
redemi,честит рожден ден!  bouquet

Атичкааа  Hug  Hug  Hug

Гледам си последните 3 серии на филма и си рева!  Cry Мноооого различна Бихтер. Много различен Бехлюл. И най-много от всичко-БОЛКА!  ooooh!

# 695
# 696
Добро утро, дружки ! Пожелавам ви успешна и вдъхновяваща седмица, изпълнена с много положителни емоции и красиви преживявания !   bouquet

Много ми липсвате, ама нямам време да се обърна ! ooooh!
Редеми,  Hug да си жива и здрава, мила ! Пожелавам ти все така да сбъдваш мечтите си и да ги споделяш  с нас !  bouquet

# 697
Не се кори, ти бе щастлива с мене,
и своя къс от любовта прибра.
Каквото е останало за мен е -
куп спомени и късчета слова.

Не ме кори, аз също те обичах
тъй както аз разбирам любовта.
Заблуда бе? Не, няма да отричам,
но няма да я нарека ВИНА!

Защо да има винаги виновни
и кой на любовта е съдия?
Дори да ги наричаме греховни,
любовните ни чуства са съдба.

# 698
Цитат
На мен пък друго ми е чудно-като толкова не искат да наранят Аднан и то най-вече Бехлюл,що не се разбраха Бихтер да се разведе с Аднан по някви си причини и да са си заедно.Бехлюл просто да се отдели от семейството,като пораснал човек и по празници да си се вижда с тях?   Те всеки път искат да казват на всички и край,драма тря да има! 
И аз това съм се чудела.  newsm78
Можеше Бихтер да се разведе с Аднан и да каже, че се е уморила от всичко и иска да замине някъде да започне на ново.
Бехлюл пък да каже, че мисли да замине в чужбина заедно с приятели, но за по-дълго. И така двамата щяха да си заминат заедно, без другите да разберат.
Толкова ми се иска да беше станало така..
Според мен Бихтер не посмя да се отдели от Аднан и да заживее сама, защото се страхуваше, че Бехлюл няма да я последва.  Макар, че много пъти спомена как ще напусне Аднан, независимо дали Бехлюл ще е с нея или не. И с право се страхуваше. Той вече беше я оставил насред пътя на летището. Рискуваше да остане хем сама, хем без Бехлюл. А тя май вече не можеше да живее без да го вижда.

# 699
Такава ме обичай - бурна, непокорна.
Като от обич развълнувано... море.
Непостоянна и бушуваща на воля,
във теб притихваща като във брегове.

Такава ме обичай - тиха, мълчалива.
Като измислена (от теб самия) тишина.
Като река, която във душата ти се влива
и там остава чак до... края на света.

Такава ме обичай - лесно наранима -
със изтъняло от обиди и лъжи сърце.
Макар да мислят всички, че съм силна,
от мъничко разплаквам се като дете.

Такава ме обичай - невъзможна.
Далечен блян - несбъдната мечта.
Понякога така необяснимо сложна,
а друг път просто... влюбена жена.

Такава ме обичай - не докрай позната.
Разлиствай ме, но остави последния воал.
Отключвай тайниците мои на душата,
но остави заключена последната врата.

Такава ме обичай - с вятър във мечтите,
със дъжд в очите, а в косите със сребро.
Променлива (типично за жена), различна.
Тръпчиво-сладка като щипчица канела в ром.

Не искай да се променя - такава ме обичай!
Не се опитвай, моля те, да ме опитомиш!
Не се опитомява вятър (знаеш) - той умира,
ако опиташ във бутилка да го задържиш...

Селвер

# 700
ПОЗНАВАШ МЕ

Познаваш в мене всякоя жена -
онази непринудената, плахата,
която плаче тихо под дъжда
и крие се на птиците под стряхата.
Познаваш и онази в мен – бунтарката
с разпалени в очите си искри...
Две чаши вино. Знаеш ми и мярката.
Разбрал си и последствията след три...
Познаваш и онази – пиперливата,
наметнала ината си през рамо -
разрошена, без грим, но пак красивата!
Разцъфваща под твоя поглед само...
Познаваш ме - когато съм такава
аз всичко мъжко в тебе ще объркам.
За две минути лудо те вбесявам,
на третата - в прегръдките ти мъркам!..
И знаеш как със първите лъчи
тъгата ми с усмивка ще прикривам,
а късно вечер страшно ще личи,
че няма ли те – аз не съм щастлива.
Ти виждал си блестящата ми маска,
прикриваща самотното лице.
Усмихвам се... И всички ръкопляскат.
Желана съм от хиляди мъже.
Но никой като теб не ме познава,
и като тебе не познавам аз...
Изпитвал ли си ти любов такава
безумна, като тази между нас?
Познаваш всяко мое отражение...
Пред тебе съм като пред огледало.
Прочиташ ме като стихотворение...
Усещаш ме, сякаш сме едно цяло.
Познаваш тихите ми многоточия,
дори и истеричният ми смях,
но ме обичаш! Зная колко точно...
Дори и да повтаряш, че е грях!
Ще бъдеш ли наистина щастлив
ако убиеш всяка моя същност?
И как ще се почувстваш влюбен, жив,
без моето побъркващо присъствие?
Далече, близо, или пък насън
ще ме усещаш дълго, дълго още..!
Познаваш ме – в сърцето съм ти трън!
...Успяваш ли да спиш без мене нощем?

Павлина Соколова

# 701
# 702
Започна! Фифи закачи куката и започна да дърпа въдицата!  ooooh!

Направо ми идва да я хвана и да я ударя в земята.

А между другото много си мисля,че ако Бихтер беше споделила на сестра си какво се случва,краят нямаше да е такъв. Пейкер я познава достатъчно,че да разбере,че й има нещо.Просто не се появяваше в точното време и не успя да спечели доверието й!  Crossing Arms

Как ме е яд,че беше сама във всичко това!  Sick

Кралицата   bouquet

# 703
Цитат
На мен пък друго ми е чудно-като толкова не искат да наранят Аднан и то най-вече Бехлюл,що не се разбраха Бихтер да се разведе с Аднан по някви си причини и да са си заедно.Бехлюл просто да се отдели от семейството,като пораснал човек и по празници да си се вижда с тях?   Те всеки път искат да казват на всички и край,драма тря да има! 
И аз това съм се чудела.  newsm78
Можеше Бихтер да се разведе с Аднан и да каже, че се е уморила от всичко и иска да замине някъде да започне на ново.
Бехлюл пък да каже, че мисли да замине в чужбина заедно с приятели, но за по-дълго. И така двамата щяха да си заминат заедно, без другите да разберат.
Толкова ми се иска да беше станало така..
Според мен Бихтер не посмя да се отдели от Аднан и да заживее сама, защото се страхуваше, че Бехлюл няма да я последва.  Макар, че много пъти спомена как ще напусне Аднан, независимо дали Бехлюл ще е с нея или не. И с право се страхуваше. Той вече беше я оставил насред пътя на летището. Рискуваше да остане хем сама, хем без Бехлюл. А тя май вече не можеше да живее без да го вижда.

И аз това съм си го мислила, но просто нямаше да се получи точно този филм. И, да, тя вече е много влюбена в него, и много несигурна в него, и започва да се чувства неуверена и уплашена. За мен един от основните проблеми в тяхната връзка е това, че Бихтер няма това чувство за семейство, и затова може би не разбира колко му е трудно на Бехлюл. Поне аз така мисля, че при него не е само страх от загуба на материалните придобивки, а и от това да загуби и нарани единственото семейство, което е имал.

# 704
  • ES
..За мен един от основните проблеми в тяхната връзка е това, че Бихтер няма това чувство за семейство, и затова може би не разбира колко му е трудно на Бехлюл. Поне аз така мисля, че при него не е само страх от загуба на материалните придобивки, а и от това да загуби и нарани единственото семейство, което е имал.
Дали у Бихтер няма това чувство за семейство? Някой беше поставил въпроса по-рано, ако тя беше свободна, а Бехлюл все още беше гадже на Пейкер, щеше ли да се захване с него? Мрази майка си, но я прибра да живее при нея. Просто Бихтер не е в позиция да избира между дълг и любов, защото явно към Аднан тя дълг не чувстваше.

Общи условия

Активация на акаунт